FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

aS_Roma

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la aS_Roma » 26 dec 2013, 16:08

Izgleda da uskoro dva strumfa potpisuju za nas, jedan je Jamak, drugi Semir Stilic :)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 dec 2013, 16:10

aS_Roma je napisao/la:Izgleda da uskoro dva strumfa potpisuju za nas, jedan je Jamak, drugi Semir Stilic :)
Ne lazi i ne pisi gluposti.
1946

coloniac
Kontakt:

Post Postao/la coloniac » 26 dec 2013, 16:11

aS_Roma je napisao/la:Izgleda da uskoro dva strumfa potpisuju za nas, jedan je Jamak, drugi Semir Stilic :)
Ma mojne ba nista dok ne bude zvanicno, ne hrani ove sto pjene evo drugi dan.Ako bude sta zvanicno onda stavljaj, da se uguse u pjeni.

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 26 dec 2013, 16:14

Head je napisao/la:
Ne lazi i ne pisi gluposti.
sto su gluposti :?

:D :D

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 dec 2013, 16:16

Zato sto nema istine u tome.Ako su spomenuti na fksinfu ne znaci da ce doci.Nema nikakve istine u tome.
1946

EvilBunch
Kontakt:

Post Postao/la EvilBunch » 26 dec 2013, 16:19

BLU SKY je napisao/la:
bacelonafan je napisao/la:Mene niko nije direktno kontaktirao. Da li je bilo razgovora između klubova, zaista ne znam. A pitanje prelaska na Koševo zaista je teško, ne znam, mogu reći da o tome ne želim pričati, da nema šanse, da nikada u životu ne bih mogao igrati za drugi klub osim svog Željezničara, ali... Čudni su putevi fudbalskih profesionalaca, nikad ne znate šta nosi novi dan... Kako kaže narod, 'nikad ne reci nikad', ali ponavljam, Željin sam igrač, odrastao sam u ovom klubu i tako se ponašam'', dodaje Jamak. :lol: :lol: :lol: Niko ga nije kontaktirao,al su nas ovdje lagali PL BIH i jos neki da ga je Ibrakovic molio znaci jos jedna laz u nizu :lol: Niko ga nije kontaktirao al jest on nas,jer nema za kifle lik :lol:
Ti sto nemaju za kifle(zeljina djeca) vam godinama guzove deru i uzimaju trofeje pametnom dosta .
Amel Pjanić, Božidar Radošević, Delimir Bajić, Elvis Mešić, Marko Farić, Predrag Šimić, Milan Ćulum, Denis Selimović, Nedžad Serdarević, Mirsad Bešlija, Sead Bučan, Edin Višća, Goran Perak, Haris Bešlija, Alen Mešanović, Damir Rovčanin, Lazar Popović, Bajro Spahić, Josip Kvesić, Velibor Vasilić, Jadranko Bogičević, Patrick Gerhardt Nyema , Vernes Selimović, Samir Bekrić, Sulejman Smajić, Eldin Adilović, Elvir Čolić, Srdjan Stanić, Marijan Antolović, Tomislav Tomić, Yani Urdinov, Josip Čutuk, Semir Bukvić, Dejan Drakul, Mirsad Ramić, Goran Gančev, Srdjan Savić, Aleksandar Nikolić, Mirko Radovanović, Perica Stančeski, Omar Baljić, Elvis Karić, Goran Marković, Danijal Brković, Slaven Kovačević, Fedja Dudić.....

Ma nema...sve sama "zeljina djeca" nam godinama guzove deru i uzimaju trofeje...pametnom dosta

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 26 dec 2013, 16:19

http:// radio sarajevo . ba/novost/136199/nocache
Nikad ne reci nikad !

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 dec 2013, 16:21

Po meni Jamak je bio zanimljiv igrac,ali dolaskom Tana mozemo mi ganjati i boljeg. Dobro za klupe se ubio. ;) Za Stilica je suplja,prvo da napušta Tursku radi dugovanja (nije igrao,dobio nogu ),a jos veci šupljak je da dolazi u Sarajevo.
Ali sto rece Jamak, nikad ne reci nikad. :lol:

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 26 dec 2013, 16:28

Ma kakav Stilic...

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 dec 2013, 16:37

http://www.****/sport/fudbal/dolazak ... k-sarajevo" onclick="window.open(this.href);return false; ;)

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 26 dec 2013, 16:44

Jamak - moguce (sve je danasnjem vaktu moguce). Samo ne bi mu lako bilo zivjeti u gradu vise...
On ima ugovor jos godinu i pol, ako ponudite odredenu svotu novca, a klub se usaglasi sa tim, zasto da ne!
Eto, dakle, nikad ne reci nikad!

Stilic - prosto nemoguce.. ;)

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 26 dec 2013, 16:54

SVE RECENO

Mirsad Fazlagić: Stopama Čelzija, PSG-a…

- Odavno se ništa nije ljepše dogodilo u FK Sarajevo. Došao je čovjek koji je spreman da razbudi žabokrečinu bh. fudbala. Evropski klubovi su primjer koji trebamo pratiti.

Pokazatelj su Mančester siti, Monako, PSG, Čelzi… Činjenica je da Tan ulazi u klub radi profita, a pare može izvući samo igranjem u Evropi. Dakle, očito je da je njegova želja da ojača klub do te mjere da vrati klub na stare staze slave, kada su prije rata igrali značajnu ulogu u evropskim takmičenjima.

Žalosno je što se sada javljaju ljudi i u Sarajevu i u Željezničaru i brinu se. Imali ste dvadeset godina i ništa se nije promijenilo, nemojte se ni sada brinuti.

SVAKA CAST LEGENDO!!

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 26 dec 2013, 17:01

ne treba nam taj alkos imamo ih i mi. Ko ce cekati Ramazan pa da jamak odigra par dobrih utakmica :mrgreen:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Desole
Kontakt:

Post Postao/la Desole » 26 dec 2013, 17:05

Misimović, Stevanović, Štilić, imamo kreativnih drugova :lol: Ja trenutno od tih nekih "poznatih" imena jedino vidim neke mogucnosti za dovođenje Berberovica, a nakon par praznih mjesta ide Said. Iako je i to sve daleko jos uvijek od realnog.

Kontakt:

Post Postao/la www » 26 dec 2013, 17:09

jamak ima ugovor, ali sa njim moze brisati guzicu, ako nedobijes 3 mjeseca platu, predas u savez ili uefu i slobodan si igrac.. toliko... ali sumnjam da ce koji igrac zelje preci u sarajevo..

Tan-u je prioritet sve talente iz cijle BiH, pa cak i regije da okupi u akademiju sarajeva, i tako da uzima pare, prvi tim nece zapostaviti, ali netreba se ocekivati sad "mega pojacanja", ako se zadrze "glavni" igraci, to je vec napredak..

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 26 dec 2013, 17:11

amypitar je napisao/la:SVE RECENO

Mirsad Fazlagić: Stopama Čelzija, PSG-a…

- Odavno se ništa nije ljepše dogodilo u FK Sarajevo. Došao je čovjek koji je spreman da razbudi žabokrečinu bh. fudbala. Evropski klubovi su primjer koji trebamo pratiti.

Pokazatelj su Mančester siti, Monako, PSG, Čelzi… Činjenica je da Tan ulazi u klub radi profita, a pare može izvući samo igranjem u Evropi. Dakle, očito je da je njegova želja da ojača klub do te mjere da vrati klub na stare staze slave, kada su prije rata igrali značajnu ulogu u evropskim takmičenjima.

Žalosno je što se sada javljaju ljudi i u Sarajevu i u Željezničaru i brinu se. Imali ste dvadeset godina i ništa se nije promijenilo, nemojte se ni sada brinuti.

SVAKA CAST LEGENDO!!
moje misljenje nije ni bitno ali mislim da je upravo suprotno da su City Psg itd.. upravo susta suprotnost fudbalu kao igri,koja uveseljava narodne mase,a ne da sluze kao sredstvo zarade i obrtanja love odredjenog kruga ljudi,koje se fokusiralo samo na ljude koji imaju a ne na one koji nemaju.Ipak su ovi instatnt klubovi u manjini u Evropi,pa je komotno mogao pomenuti kao klub buducnosti Dortmund itd.. ili Malagau kao negativan primjer, koja dobila slicnog vlasnika,koji se povukao a klub ostavio puno vecem problemu nego sto ga je zatekao,to se ne spominje...
Dalje problem je u nama sto cekamo da nam neko rijesi problemu bilo cemu,(sad Tan u fudbalu)dok sami sebe proglasavamo nesposobnima i slicno.
Ne kazem da je ovo los potez sto Tan dolazi al je veoma neizvjesno sta ce se desit niti se moze tvrditi da nevalja,ali niti da je super i odlicno kako propaganda medijska trenutno radi,a bez da ponude razloga za sto je dobro osim pominjanja odredjene svote novca(za koju se uzgred ne zna, ni sta, ni kako, ni koliko, ni zasta, ni do kad, ni kome?)
Jasno je da su neki zinule na pare koje se od Tana ocekuju,ali da li postoji jasan plan i program,dokumentacija razvoja kluba,i znajul se stavrni ciljevi ulagaca i kako Fazlagic kaze razbudzivanja zabokrecine,koliko vidim po medijima i novnari i ljudi koji nastupaju u ime kluba sami dolaze do zakljucaka na osnovu nekih misljenja ,izjava ulagaca,stice se utisak da je samo bitno to da ce uci neke pare u klub..,i da li postoji neko tijelo organizacija,udruzenje koje ce se bila sta pitat,Neki vid kontrole necije samovolje.
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 26 dec 2013, 17:30, ukupno mijenjano 5 puta.

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 26 dec 2013, 17:11

Desole je napisao/la:Misimović, Stevanović, Štilić, imamo kreativnih drugova :lol: Ja trenutno od tih nekih "poznatih" imena jedino vidim neke mogucnosti za dovođenje Berberovica, a nakon par praznih mjesta ide Said. Iako je i to sve daleko jos uvijek od realnog.

Sjedio sam sa Džemom i sada nema govora o njegovom dolasku. Ima ugovor još 2,5 godine. Klub mu dobro kotira i ne misli nigdje ići.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 26 dec 2013, 17:15

Nit' je iko u klubu razmisljao o Dzemici.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 26 dec 2013, 17:17

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube] :lol:

Nek vam je Bog na pomoci! Iskreno od srca...

[youtube][/youtube]

slika
USKORO!

Jao bas smo fancy!
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 26 dec 2013, 17:30, ukupno mijenjano 4 puta.

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 26 dec 2013, 17:21

Htjeli su da im ostane Malky, Tan im je ispunio zelju. 0-3 :lol: :lol:
Prodaj taj jad Vincente i dolazi 'vamo!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, benko21, bhfanatic14, boki86, bordobijeli, Google Adsense [Bot], iliyaa8, mnon46, skoJaa i 76 gostiju.