FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Znaci vec sutra protiv Radnika
Puno srece igracima, sš i navijacima koji se upute tamo
Zns li se termin protiv Posusja?
U subotu sa Posušjem. Čini mi se u 16h.Tatamata1946 je napisao/la: ↑02 dec 2024, 11:10Znaci vec sutra protiv Radnika
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
13hPendulum je napisao/la: ↑02 dec 2024, 11:12U subotu sa Posušjem. Čini mi se u 16h.Tatamata1946 je napisao/la: ↑02 dec 2024, 11:10Znaci vec sutra protiv Radnika
Mrzim bojac, četnike, lišticu i ustaše 🥰
- BegovicRamiz
- Kontakt:
jesul odredili sudije za sutra
Odraditi ove dvije utakmice kako treba, pokusati osvojiti 6 bodova, pa u januaru vidjeti sta i kako dalje..mozda i redefinirati ambicije kluba u ovoj sezoni. Za nesto vise, fali tu realno kvaliteta još. Prije svega 3 pozicije su nam bas lose/prosjecne: stoper-desno krilo i napadac. Ako tu nadjemo bolja rjesenja, onda se na proljece mogu ocekivati jos bolje igre i na taj način se ujedno i pripremiti za evropske utakmice tokom ljeta.
A Radnik je u 16h?
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
bordobijeli
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
Ma Bandic je mila majka za ove galaktikose Gigovic, Kazlagic, Njegomirovic, Musa , Jelic ... Nismo toliko lose prosli, jedino Gigsu ispred TV da se sta cudno ne ukaze.bordobijeli je napisao/la: ↑02 dec 2024, 12:15Bandit glavni Gigs var soba . Top![]()
![]()
![]()
Ljut je Magoda na vas, kaze da vam je dao milion KM a da ste izasli u Evropu zahvaljujući Zrinjskom i Borcu.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ma iskreno više nije ni bitno ,pomirio sam se da ćete "zaklati"guadalupe je napisao/la: ↑02 dec 2024, 12:19Ma Bandic je mila majka za ove galaktikose Gigovic, Kazlagic, Njegomirovic, Musa , Jelic ... Nismo toliko lose prosli, jedino Gigsu ispred TV da se sta cudno ne ukaze.
gdje god ima priliku i to je tako više se ne nerviram, poslje onog sirokog nisam 2 dana dobar bio zbog nervoze . Ne moze protiv političke hobotnice .Al opet treba pokušati dobiti ove dvije do pauze pa neka nas tu u 5-6 bodova.
Odyebi sa teme.
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Amcho1 je napisao/la: ↑02 dec 2024, 00:14A nisam mogao više da ne napišem, ubiše ljudi. Pojedini kofol sada forsiraju i da bi Zekić mogao otići, a od toga nema ništa jer dosta je tumbanja. Nisam nešto bio očaran iskreno ni sa Rožmanom ali sam podržavao da ostane jer samo dugoročnost i stabilnost su ključ uspjeha. Zekić je druga dimenzija i samo treba pustiti čovjeka da radi. Apsolutno titula ne treba da bude cilj i jako je teško to i očekivati kada te u svakom kolu kolju i kao šlag na tortu određeni broj navijača opravdavaju sudijske namjerne greške zato jer smo odigrali lošu tekmu, da ne povjeruješ. Sjetimo se tekme protiv Spartaka na Koševu gdje smo ih ubili nogama i na kraju samo bod . Sigurno su pristalice Spartaka tjerale trenera i forsirali ne zaslužen prolaz dalje jer su "zaslužili" da prime 3-4 komada. Sa Dudićem more prilika i najlošiji rezultatski niz ikad, koga briga zasluženo ili ne. Samo se rezultati pišu i samo se bodovi broje, a mi smo protiv Zrinjskog trebali dobiti jedan bod sa velikim značajem jer nam je direktni konkurent, a onda salva čestitki naših navijača na zasluženoj pobjedi, ma hajte molim vas eksperti za kopanje ličnog groba.PozzAVNOJ je napisao/la: ↑01 dec 2024, 05:12Dobro si sve napisao majke mi i ja čitam kakve sve nebuloze pišu i stvaraju neku novu teoriju "Sarajevo zasluženo izgubilo neregularnom golom" kakvo je to sad ludilo.Amcho1 je napisao/la: ↑01 dec 2024, 02:02
Ne mogu se složiti s tobom ovaj put, a razlog je jednostavan, a to je da Zrinjski nije zaslužio pobjedu jer su do iste došli neregularnim golom. Pored naše katastrofalne igre pošteno bi bilo jedino ako su dali regularan gol, a nisu. Onda kažeš da je Sarajevo zaslužilo tri komada u mreži, slažem se samo da je u nekom slučaju i golman bio očajan, ali nije i branio je odlično, a golman je isto dio ekipe i bezbroj je primjera gdje upravo golman donese bodove. Apsolutno ne želim opravdati katastrofalnu igru ali na kraju samo se bodovi pišu. Mi smo Želji trebali utrpati 4-5 komada i koga sada briga što smo ostali za dva boda manje i ako smo "zaslužili" mi dva boda više nemamo. Gdje smo još sve zaslužili da dobijemo,a pokrali su nas i suvišno je spominjati. Pozz
Ako su mogli dati tri gola što nisu, pa jel? Imali smo jednog raspoloženog igrača i on nas vadio i u čemu je problem.
Pa i Muftić je spasio zeljezničar u Mostaru i Tuzli i donio im pobjede, pa jel neko piše da su nezaslužene.
Kmečimo ovde za lišticu a ovo prihvatamo kao normalno a desila se ista stvar oštečen si za bod/bodove.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
pjankesarajevo
- Kontakt:
Ja pretpostavljam da ce se ici na ovo sutra:
Rogic
Celik Djurickovic Soldo
Beganovic Lulic Bubanja Djordjevic Jovic
Guli Turkes/Renan
Mislim da ce Pavkovica malo odmoriti a Kyeremeh nema potrebe da ganja. Treba nam protiv ovih u napadu neko ko dobro centrira pa zato Jovic LWB. A umjesto Baganovica Unusic od 60. min ako ne bude islo. Djordjevica pretpostavljam da ce odmoriti sutra onda Mustafic u prvu. Djordjevic uzasan protiv Zrinjskog ali stavio sam ga pa cemo vidjeti sta je Zekic zamislio.
Podrska Zekicu ovo sadasnjoj upravi i ekipi na maksimum.
Rogic
Celik Djurickovic Soldo
Guli Turkes/Renan
Mislim da ce Pavkovica malo odmoriti a Kyeremeh nema potrebe da ganja. Treba nam protiv ovih u napadu neko ko dobro centrira pa zato Jovic LWB. A umjesto Baganovica Unusic od 60. min ako ne bude islo. Djordjevica pretpostavljam da ce odmoriti sutra onda Mustafic u prvu. Djordjevic uzasan protiv Zrinjskog ali stavio sam ga pa cemo vidjeti sta je Zekic zamislio.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Najbolji sastav. Trebalo je ovako nesto izaci protiv Zrinjskog. Mozda opet ne bi bio dobar rezultat na kraju, ali ne bi odigrali onako kriminalno. Stvarno je biser stoljeca da u utakmici sezone stavis Djordjevica na krilo npr.pjankesarajevo je napisao/la: ↑02 dec 2024, 12:59Ja pretpostavljam da ce se ici na ovo sutra:
Rogic
Celik Djurickovic Soldo
Guli Turkes/Renan
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Iako nas je Zrinjski izdominirao na terenu cinjenica je da su nas pobijedili neregularnim golom.
Isto tako izgubili smo bodove protiv Listice i Posusja zahvaljujuci sudijskim ‘greskama’.
Eh ovo je ono sto se ni Zrinjskom ni Borcu ne desava i ne moze desiti vec naprotiv i ovo je glavni i sustinski razlog zasto necemo i ne mozemo uzeti titulu ove sezone, jer evo,najmanje,najmanje 5 bodova nam je ukradeno i to toliko ocito.
Naravno na mjestu je i ova nasa samokriticnost,ali ruku na srce jedina utakmica gdje smo nadigrani je ova protiv Zrinjskog od 15 odigranih, pa ljudi moji svako ima pravo na gresku i na los dan.
Isto tako izgubili smo bodove protiv Listice i Posusja zahvaljujuci sudijskim ‘greskama’.
Eh ovo je ono sto se ni Zrinjskom ni Borcu ne desava i ne moze desiti vec naprotiv i ovo je glavni i sustinski razlog zasto necemo i ne mozemo uzeti titulu ove sezone, jer evo,najmanje,najmanje 5 bodova nam je ukradeno i to toliko ocito.
Naravno na mjestu je i ova nasa samokriticnost,ali ruku na srce jedina utakmica gdje smo nadigrani je ova protiv Zrinjskog od 15 odigranih, pa ljudi moji svako ima pravo na gresku i na los dan.
Ma kakav nereleguran pogodak, cuj nije propisno izveden
pa nije ga direktno ubacio, nego su jos bila 3,4 dodira poslije toga. Pogledajte postavljanje beganovica i ne znam tamo ko nije zatvorio centarsut ticinovica i loptu koja leti 3 minute i pada u peterac nardinu na nogu, dok soldo se okrece ko muha bez glave. Dajte ljudi sta vam je, kiksali pravo cijelu tekmu, idemo dalje, sutra prilika za iskupljenje
Žao mi je, što ga ni jedan novinar na pressu nakon utakmice nije pitao, šta je zamislio sa Đorđevićem na krilu i sa Gulijem u špicu.vedinjo98 je napisao/la: ↑02 dec 2024, 13:34Najbolji sastav. Trebalo je ovako nesto izaci protiv Zrinjskog. Mozda opet ne bi bio dobar rezultat na kraju, ali ne bi odigrali onako kriminalno. Stvarno je biser stoljeca da u utakmici sezone stavis Djordjevica na krilo npr.pjankesarajevo je napisao/la: ↑02 dec 2024, 12:59Ja pretpostavljam da ce se ici na ovo sutra:
Rogic
Celik Djurickovic Soldo
Guli Turkes/Renan