Nema šanse. Igrač se mora odlučiti za promjenu reprezentacije prije 21. godine i nakon 21. godine NE SMIJE igrati za drugu reprezentaciju. Već ovaj uslov nije ispunjen. Drugo je državljanstvo koje je trebao posjedovati također do 21. godine

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Nema šanse. Igrač se mora odlučiti za promjenu reprezentacije prije 21. godine i nakon 21. godine NE SMIJE igrati za drugu reprezentaciju. Već ovaj uslov nije ispunjen. Drugo je državljanstvo koje je trebao posjedovati također do 21. godine
On moze promjeniti državljanstvo ako ne igra za zemlju prije koju je igrao 3 ili 4 godine ne sjećam se sad koliko a to je ispunjeno
Prvijenac danas za Fortunu
Do sada je pozivan vise puta iz Srbije i da je htio otisao bi tamo.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑12 dec 2024, 18:01Pretpostavljam na osnovu iskustva sa drugim igračima. Meni nije problem ni lično izvinjenje momku uputiti ako griješim, ali iskustva sa Kovačevićem, Sučićem i još nekima nažalost su loša.Manija je napisao/la: ↑12 dec 2024, 12:37A ko kaze da ce igrati za Srbiju?izdzezveubrazil je napisao/la: ↑11 dec 2024, 13:13Ma nikakve veze nema njegovo potencijalno igranje za Srbiju sa tretmanom u BiH. Prestanite vjerovati u bajke, bolje vam je.
Valjda smo nešto naučili od Vladana Kovačevića i Petra Sučića.
Zaostajete mnogo, igrac moze promjeniti reprezentaciju ako za prijasnju nije igrao nijednu utakmicu u Fifa/Uefa takmicenjima: EP, SP, i ovo novi sto su uveli, europa kup valjda. Racunaju se i kvalifikacje kao i nastup na zavrsnim turnirima. Godine nebitne.Lekqqq1921 je napisao/la: ↑22 dec 2024, 17:25On moze promjeniti državljanstvo ako ne igra za zemlju prije koju je igrao 3 ili 4 godine ne sjećam se sad koliko a to je ispunjeno![]()
Ne moze igrati za nas
Janelt je rođen 10. maja 1998. godine, a za mladu reprezentaciju Njemačke igrao je 6. juna 2021. godine u finalu Evropskog prvenstva U21 kada je osvojio titulu prvaka Starog kontinenta. Tada je imao 23 godine, a ukoliko u to vrijeme nije imao pasoš BiH, sada ne bi mogao zaigrati za Zmajeve.
Mislim da je Memic zasluzio svoju temu. Prepustam ti tu cast da je ti otvoris
Da je tako lahko, vjeruj mi da bi svjetski reprezentativni fudbal izgledao drugačije. Možeš samo da misliš kako bi UAE i Katar dijelili državljanstva svima koji ne mogu dobaciti do najjačih reprezentacija na svijetu, pa Boga mi i reprezentacije tipa Kazahstana, Azerbejdžana i sličnihLekqqq1921 je napisao/la: ↑22 dec 2024, 17:25On moze promjeniti državljanstvo ako ne igra za zemlju prije koju je igrao 3 ili 4 godine ne sjećam se sad koliko a to je ispunjeno![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.