Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Yebote kakvo bi to pojacanje bilo
Malo više istine je bilo u Bjelici i sš u Veležu
Bez uvrede, ali mi je čudno da su se ovdje zaboravile elementarne stvari i pravila - igrač samo jednom može mijenjati državljanstvo.
Kako je Radeljić uspio promijeniti tjst vratiti državljanstvo na početno obzirom da je prvo igrao za nas pa za Hrvatsku i opet sada igra za nas ? I kod Solde bi bio isti slučaj, ako u međuvremenu pravila nisu promijenjena..Horoz je napisao/la: ↑24 dec 2024, 20:25Bez uvrede, ali mi je čudno da su se ovdje zaboravile elementarne stvari i pravila - igrač samo jednom može mijenjati državljanstvo.
To se na ovom forumu pomenulo barem hiljadu puta.
Priča se o nekom Janletu koji bi za nas trebao igrati, valjda jer mu je žena Bosanka. Kao daćemo mu pasoš, to veze s vezom nema
Al to je tako kada je 70% postova čisto trolanje.
Ovdje se vidi kako nekoliko budala, u saradnji sa kvazimoderatorima željnim klikova, devalviraju forum do dna. Tako to ide i sa obrazvanjem, državom.
Zato što je za nas nastupio u jednoj prijateljskoj utakmici. Niije registrovan da je bio bh reprzentativac.fanatik19 je napisao/la: ↑24 dec 2024, 20:36Kako je Radeljić uspio promijeniti tjst vratiti državljanstvo na početno obzirom da je prvo igrao za nas pa za Hrvatsku i opet sada igra za nas ? I kod Solde bi bio isti slučaj, ako u međuvremenu pravila nisu promijenjena..Horoz je napisao/la: ↑24 dec 2024, 20:25Bez uvrede, ali mi je čudno da su se ovdje zaboravile elementarne stvari i pravila - igrač samo jednom može mijenjati državljanstvo.
Priča se o nekom Janletu koji bi za nas trebao igrati, valjda jer mu je žena Bosanka. Kao daćemo mu pasoš, to veze s vezom nema
Ovdje se vidi kako nekoliko budala, u saradnji sa kvazimoderatorima željnim klikova, devalviraju forum do dna. Tako to ide i sa obrazvanjem, državom.
Ne može promijeniti ako je bio stariji od 21 godinu kada je zadnji put igrao zvanicnu utakmicu za sadasnju reprezentaciju,iako u tom momentu nije imao državljanstvo te nove države za koju bi sad igrao...fanatik19 je napisao/la: ↑24 dec 2024, 20:36Kako je Radeljić uspio promijeniti tjst vratiti državljanstvo na početno obzirom da je prvo igrao za nas pa za Hrvatsku i opet sada igra za nas ? I kod Solde bi bio isti slučaj, ako u međuvremenu pravila nisu promijenjena..Horoz je napisao/la: ↑24 dec 2024, 20:25Bez uvrede, ali mi je čudno da su se ovdje zaboravile elementarne stvari i pravila - igrač samo jednom može mijenjati državljanstvo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.