FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma sta imas kome suditi u ovoj ligi. Ako chetaljima i madjarima bude trebalo, dobit ce crveni jer je crnac, a da ne spominjem intenzitet duela, to je zuti ako pomisli da udje.
- luckystrike
- Kontakt:
Nije ga nešto dugo ostavio.propoklopac je napisao/la: ↑20 jan 2025, 12:31Ako ga je Zekić ostavio, ima u njemu zivotaluckystrike je napisao/la: ↑20 jan 2025, 12:16jel' vi mislite da bi Jelić Balta mogao biti pojačanje?, jednostavno vjerujemo Zoranu
- egocentrik
- Kontakt:
Realno on nema mjesta ni u rotaciji totalno nesiguran igrac
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Navijaci poput tebe su rak rana svakog kluba. Nikad nista pohvalio nisi a kad treba sta srat tu si prvi iz pastete iskaces.
Strah me i pomisliti sta ce biti ako Mustafic i Hamzic budu lijeva krila...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Ako nisi gledao prijateljske koji **** komentarises debilu?? Hamzic odlicno odigrao poluvrijeme zajedno sa Jattom tamo
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Pa džaba što je dobro odigrao kad nismo igrali u 4-2-3-1, svako na svojoj poziciji.pjankesarajevo je napisao/la: ↑26 jan 2025, 19:56Ako nisi gledao prijateljske koji **** komentarises debilu?? Hamzic odlicno odigrao poluvrijeme zajedno sa Jattom tamo
- feniksptica
- Kontakt:
U petak protestujemo za državu u subotu ako nikog ne dovedu za klub !!!!
Historičar ce vam reći pojedinosti u pp.
Samo jedinstvo braćo
Historičar ce vam reći pojedinosti u pp.
Samo jedinstvo braćo
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
Duska, potvrdi da je klub dobio nešto malo para od transfera Avramovskog, 30k km
- belosevic23
- Kontakt:
za ove vicine kujice u zutim dresovima, svaka tekma mu je zuti karton prvih 15 min, nakon toga drugi do 60 te minute..ide preostro u duele, a bojim se da se mlada glava ne zna iskontrolisat. Herera ovako ide citavu sezonu u duele ali ima zastitu sudija..
Ibjb sretno i ne naginji se kroz prozor..ono sto sam gledao na prijateljskoj dosta je spor i trom..mislio sam da moze pomoci ali izgleda nista od njega ima preveliki bol u qrcu
-
- Kontakt:
Joj valja opet gledat yekme nase lige i mucenje,izludjivanje i ubija je u pojam,top je kad je pauza.belosevic23 je napisao/la: ↑26 jan 2025, 20:27za ove vicine kujice u zutim dresovima, svaka tekma mu je zuti karton prvih 15 min, nakon toga drugi do 60 te minute..ide preostro u duele, a bojim se da se mlada glava ne zna iskontrolisat. Herera ovako ide citavu sezonu u duele ali ima zastitu sudija..
Ibjb sretno i ne naginji se kroz prozor..ono sto sam gledao na prijateljskoj dosta je spor i trom..mislio sam da moze pomoci ali izgleda nista od njega ima preveliki bol u qrcu
Prva dva kola uis nastavku igramo protiv cetnika. Jatta bi u bilo kojoj od tih utakmica pocrvenio do 20-te minute.
-
- Kontakt:
Ma ne govorim tebi nego ovom da ga ne imenujem.MSOZ101 je napisao/la: ↑26 jan 2025, 19:59Pa džaba što je dobro odigrao kad nismo igrali u 4-2-3-1, svako na svojoj poziciji.pjankesarajevo je napisao/la: ↑26 jan 2025, 19:56Ako nisi gledao prijateljske koji **** komentarises debilu?? Hamzic odlicno odigrao poluvrijeme zajedno sa Jattom tamo
Kad smo to zadnji put igrali sa 4 nazad, ja se ne sjecam? Sa 3 nazad igramo otkad je dosao Zekic
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Trenutno korisnika/ca: 72220, admir1946, Arhitekt, Arnelv52, Beli98, bordobijeli, Bosniacum Lilium, budzak, bvsic, Confiance, EastMadness, feniksptica, Forster, galia95, gh0stHZ, Hajdeee, Haksss, HeraklitMracni, iliyaa8, Imamkarbarum, johntravolta123, Kaunas, leo1946, nedimmmm1337, OzmoodPinglewood, Pantelija, PAPE3, Pitaristok, Poligon10, Rajvosa4ever, Rodman, ronaldo99, Serha, SHZ82, strahmeipomisliti, Vrhbosnian i 345 gostiju.