FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
88
46%
Prolazak u Play off
46
24%
Grupnu fazu
58
30%

Ukupno glasova: 192

NajvecaRadosti
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NajvecaRadosti » 29 jan 2025, 16:35

Nece Turkes nigdje koliko znam
Ceka se jos taj napadac,druga pozicija ne znam na sta je mislio.

Hajde Elvire nemoj se dvoumiti 📝
Napadac koji bi karijeru proveo u ligi 5 da nije bilo povreda,za nasu ligu babo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

NoProfit
Kontakt:

Post Postao/la NoProfit » 29 jan 2025, 16:37

VolimoSarajevo je napisao/la:
29 jan 2025, 15:56
NoProfit je napisao/la:
29 jan 2025, 15:49
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
29 jan 2025, 15:27
nek me i banuju, svim "navijacima, fanovima ili kako se nazivaju sa ovim stavovima i razmisljanjima j ebem onako sto im je najdraze, da mi se ne ljute.

Makar i da me banuju. Svake godine isto, samo se ceka los rezultat da nesto kidisu ... mater vam y e bem
Evo ja ne pljujem i ne kidišem, preleti postove slobodno, ali brate meni lično je pun ku.rac priče kako smo najjači, najveći i sve što ide uz to, a peta godina bez trofeja ide. Dioba trećeg i četvrtog mjesta (godinama) u situaciji kakvoj jesmo je za mene veća sramota od viršli.
Pa neces ni biti kad ti ne daju, nije to sto lose igras,ne znam sta vise nije jasno
Ma gdje ti ne daju? Ne daju ti ove sezone, ko nam je kriv što smo prokockali 13 bodova pod Vinkom? Okej, njih su gurali, ali nas nisu klali tad i još ti je došao Borac te sezone na Koševo i dobio te pošteno bez ijedne sudijske greške. Kad Zrinjskom idemo, k'o da idemo Totenhemu. Odeš **** Trnavi i ista ti strpa tri komada dok Borac i Zrinjski igraju egal sa Panathinaikosom, Aston Villom, Alkmarom, Omoniom ili s kim je već Borac igrao na Kipru.

Ja lično imam najveća očekivanja svake sezone jer najviše i ulažemo. Kad smo bili na viršlama i u periodu 2007-2014 nisam ništa očekivao jer sam bio svjestan situacije i nisam nikome zamjerio jer smo 7 godina bez trofeja, čak naprotiv, najviše sam tad i pratio i podržavao.

Ne pljujem kad izgubimo **** prijateljsku utakmicu, ali neću ni biti sretan kad u istoj nabijemo smiješnu Opatiju.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 29 jan 2025, 16:39

luckystrike je napisao/la:
29 jan 2025, 16:34
Prema svemu viđenom, na status quo s ekipom, ovo bi po meni bilo idealnih 11 (/ u zavisnosti od protivnika)

Rogić
Beganović
Čelik
Gojković
Soldo
Kuprešak / Jović
Bubanja
Pavičić
Lulić / Krdžalić
Turkeš / Kyeremeh
Guliashvili
Po ovom što smo gledali na ovim pripremama Zekic ozbiljno računa na Mehmedovica u veznom redu .

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 29 jan 2025, 16:42

bordobijeli je napisao/la:
29 jan 2025, 16:39
Prema svemu viđenom, na status quo s ekipom, ovo bi po meni bilo idealnih 11 (/ u zavisnosti od protivnika)

Rogić
Beganović
Čelik
Gojković
Soldo
Kuprešak / Jović
Bubanja
Pavičić
Lulić / Krdžalić
Turkeš / Kyeremeh
Guliashvili
Po ovom što smo gledali na ovim pripremama Zekic ozbiljno računa na Mehmedovica u veznom redu .
Meni je na onom medicinskom biltenu Karabeg djelovao poprilično mutno u vezi Saletove povrede tako da nije nemoguće da uz Bubanju i Pavičića treća opcija bude Mehmedović, Lulić il' Krdžalić mada mislim da Krdžalić malo dublje igra. Mustafić tankosava danas i pored postignutog gola.

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 29 jan 2025, 17:02

hazarder je napisao/la:
29 jan 2025, 16:32
Kaže Zekić vapi za jednim robusnijim napadačem kako bi mogao rasteretit Gulija u završnici. Izgleda da nije šuplja za Koljića onda.
Misterija je ko ide. Čelik kakav takav, nadam se da ostaje, ipak je i dalje najbolja opcija na U21 ne znam fkt ko bi mogao drugi.
Iz onog sto je rekao Zekic meni vuče da ide Turkeš.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 29 jan 2025, 17:22

Znaci Magoda rekao da su ove skupstine u kantonu neregularne? Vidjecemo dalje sta ce se desavati,ovo je bitnije nego koje cemo pojacanje dovesti jer je nakardna drzava,moras se o svemu brinuti a najmanje o igri i igracima. Statut je spreman da Vico ostane do kraja zivota na celu saveza,obecao je balijama kule i gradove,jos mu nas kanton hebe program. Magoda od svih obecanja samo prebacio loptu,sad opet moraju svi da sjednu sa Colpom i ostalim grobarima da bi sve bilo legalno.

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 29 jan 2025, 17:36

mosarajvosa83 je napisao/la:
29 jan 2025, 17:22
Znaci Magoda rekao da su ove skupstine u kantonu neregularne? Vidjecemo dalje sta ce se desavati,ovo je bitnije nego koje cemo pojacanje dovesti jer je nakardna drzava,moras se o svemu brinuti a najmanje o igri i igracima. Statut je spreman da Vico ostane do kraja zivota na celu saveza,obecao je balijama kule i gradove,jos mu nas kanton hebe program. Magoda od svih obecanja samo prebacio loptu,sad opet moraju svi da sjednu sa Colpom i ostalim grobarima da bi sve bilo legalno.
Slazem se, pogotovo sad kad su se dajdzi oko glave pozabavili!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 29 jan 2025, 17:39

ledesma je napisao/la:
29 jan 2025, 17:36
Nabijem ih sve na k,sve su to ista vanago,eno prosijacima je opet pomogao i KK Bosni,prosijaci se za opstanak borili a dobijaju vise nego mi,isti smecar je rekao da ce klubovi dobijat sve po zaslugama i rezultatima,da nece neko ko se bori za opstanak moci dobiti kao Sarajevo koje igra evropu,vidim bas kako je ispunio obecano,takodje i njegovu najavu borbe protiv Colpe i FSBIH. Treba definitivno zabranit svim politicarima da nas spominju i kupe poene,totalno ih izolovat od kluba.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 29 jan 2025, 17:51

Opet da vam ponovim , ne koze Turkes igrati za treći klub ove sezone.
Jel moguće da i dalje ljudi pišu da će se on prodati. Ko je lud da kupi igrača da mu ne može igrati ?
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 29 jan 2025, 17:53

jurisicduska je napisao/la:
29 jan 2025, 17:51
Jel moguće da i dalje ljudi pišu da će se on prodati. Ko je lud da kupi igrača da mu ne može igrati ?
Ja mislim da bi Kyeremeh mogao biti taj koji ide. U svakom slucaju nadam se da je drugi igrac zamjena za ovog kojeg prodajemo.

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 29 jan 2025, 18:03

Turkeš lično potvrdio da nema šanse da ide.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 29 jan 2025, 18:19

jurisicduska je napisao/la:
29 jan 2025, 17:51
Mi kad smo doveli Benku :D
Šalim se, samo je stvarno nevjerovatno šta ljudi pišu i kakve se nebuloze izvaljuju.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 29 jan 2025, 18:20

29 jan 2025, 17:39
ledesma je napisao/la:
29 jan 2025, 17:36
Nabijem ih sve na k,sve su to ista vanago,eno prosijacima je opet pomogao i KK Bosni,prosijaci se za opstanak borili a dobijaju vise nego mi,isti smecar je rekao da ce klubovi dobijat sve po zaslugama i rezultatima,da nece neko ko se bori za opstanak moci dobiti kao Sarajevo koje igra evropu,vidim bas kako je ispunio obecano,takodje i njegovu najavu borbe protiv Colpe i FSBIH. Treba definitivno zabranit svim politicarima da nas spominju i kupe poene,totalno ih izolovat od kluba.
I taj Magoda jedni prica a drugo radi. Valjda mu nekad neki novinar makar spomene te ispade. Bas je ova pomoc Zelji i Bosni zaparala usi svima nama. Ispade kao oni klubovi od posebnog znacaja za kanton a nas niko ne spominje

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 29 jan 2025, 18:31

hazarder je napisao/la:
29 jan 2025, 16:42
bordobijeli je napisao/la:
29 jan 2025, 16:39

Rogić
Beganović
Čelik
Gojković
Soldo
Kuprešak / Jović
Bubanja
Pavičić
Lulić / Krdžalić
Turkeš / Kyeremeh
Guliashvili
Meni je na onom medicinskom biltenu Karabeg djelovao poprilično mutno u vezi Saletove povrede tako da nije nemoguće da uz Bubanju i Pavičića treća opcija bude Mehmedović, Lulić il' Krdžalić mada mislim da Krdžalić malo dublje igra. Mustafić tankosava danas i pored postignutog gola.
Mehmedović je dobar igrač, nadam de je prebrodio što mu se izdešavalo.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 29 jan 2025, 18:35

"Vlada Kantona Sarajevo još jednom finansijski podržala Željezničar i Bosnu".

Zna li neko što su nas izostavili?

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 29 jan 2025, 18:59

Madafaka je napisao/la:
29 jan 2025, 18:35

Ma to na osnovu rezultata dijelele,najavio bas Magoda prosle godine.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 29 jan 2025, 19:00

Nakon njih dvojice, došao je red na još jednog talenta. Sedamnaestogodišnji Marko Šebez, veznjakk Rudar Prijedora, mogao bi ove zime da promijeni sredinu i pojača ekipu sa Koševa.

Ipak Sarajevo nije jedini tim koji ga je uočio. Postoje još dvije ekipe iz Premijer lige koje prate mladog nogometaša, a takođe i pojedini timovi iz najjačeg ranga srbijanskog nogometa.

Sa samo 16 godina ja Šebez dobio profesionalni ugovor i veliki je potencijal, samo je sada potrebno da napravi iskorak u karijeri i dres prijedorskog Rudara zamijeni dresom nekog tima iz najvišeg ranga bh. ili srpskog nogometa.

On ima važeći ugovor s Prijedorčanima do decembra 2026. godine, što znači da će FK Rudar dobiti određeno obeštećenje ukloliko prije vremena Šebez napustii klub.
Ss.ba
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 29 jan 2025, 19:02

SB odvaja milion maraka za fudbalski klub,bas gledam Sesara kod Marijana sta prica,gospodin covjek.

luckystrike
Kontakt:

Post Postao/la luckystrike » 29 jan 2025, 19:03

Ministarstvo kulture i sporta Kantona Sarajevo dalo je negativno mišljenje na obje nedavno održane sjednice, vezane za Fudbalski savez KS.

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 29 jan 2025, 19:05

29 jan 2025, 18:59
Madafaka je napisao/la:
29 jan 2025, 18:35

Ma to na osnovu rezultata dijelele,najavio bas Magoda prosle godine.
Ovo piše za završnicu prvenstva, kao dodatna sredstva.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: hz35, perodeformero i 52 gosta.