Izgubili smo od çifuta iz Mo, moramo vas jufke zviznut 2-0 da se dohavizamo. Inace belaj.
Premijer liga BiH - aktuelno
- MocMahale444
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Ko je mislio doci sa obje strane, slozicemo se da je ovo dosta bolji termin.
Fk Željezničar.
-
- Kontakt:
Po cemu imate bolje pojedince? Ekipe su 50:50, u najmanju ruku bar prvih 11Shategabri je napisao/la: ↑17 feb 2025, 13:55Mislim da su se stekli uslovi da vas mlatnemo![]()
Jasno, vi ćete pokušati sa prebacivanjem loptice, mi imamo bolje pojedince bla bla, treba izvući max, bacati se na glavu, 1x je pod moranje.
No, svakako će biti u podsvijesti kako se porazom gubi priključak za željenim trećim mjestom i kako je tu sezona završila.
Taj grč će teško biti zaobići.
Za nas ste već apsolvirali kako mi ne možemo ni u kojem slučaju do titule, sve i da je bilo pošteno suđenje dosad (jel tako ono bi?!).
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
E čuj još nije bilo kaveza kao sad hahahahahahahaha, gdje će ko sa musavom brigadom

Ma nemoj mi pričati?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑17 feb 2025, 14:53ugasen kontras..

Treba Vendetta kakvu temu otvoriti da ga se vrati na forum. Pod hitno!
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Po vrijednosti na TM...19vendetta87 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 15:01Po cemu imate bolje pojedince? Ekipe su 50:50, u najmanju ruku bar prvih 11Shategabri je napisao/la: ↑17 feb 2025, 13:55Mislim da su se stekli uslovi da vas mlatnemo![]()
Jasno, vi ćete pokušati sa prebacivanjem loptice, mi imamo bolje pojedince bla bla, treba izvući max, bacati se na glavu, 1x je pod moranje.
No, svakako će biti u podsvijesti kako se porazom gubi priključak za željenim trećim mjestom i kako je tu sezona završila.
Za nas ste već apsolvirali kako mi ne možemo ni u kojem slučaju do titule, sve i da je bilo pošteno suđenje dosad (jel tako ono bi?!).

- KONTRASVIH
- Kontakt:
Ovi stvarno misle da ih je bilo vise ili priblizno jucerasnjoj brojci od preko 400 manijaka u Mostaru. Ne odustaju 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Vođa forum ultrasa sa suprotne strane Miljacke se vratioKONTRASVIH je napisao/la: ↑17 feb 2025, 15:17Ovi stvarno misle da ih je bilo vise ili priblizno jucerasnjoj brojci od preko 400 manijaka u Mostaru. Ne odustaju![]()

@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
Mislis po ZukaMarktu?Vanja8 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 15:17Po vrijednosti na TM...19vendetta87 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 15:01
Po cemu imate bolje pojedince? Ekipe su 50:50, u najmanju ruku bar prvih 11![]()
![]()
![]()
![]()

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Po sofascore jer imaju najboljeg igrača LigeVanja8 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 15:17Po vrijednosti na TM...19vendetta87 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 15:01Po cemu imate bolje pojedince? Ekipe su 50:50, u najmanju ruku bar prvih 11Shategabri je napisao/la: ↑17 feb 2025, 13:55Mislim da su se stekli uslovi da vas mlatnemo![]()
Za nas ste već apsolvirali kako mi ne možemo ni u kojem slučaju do titule, sve i da je bilo pošteno suđenje dosad (jel tako ono bi?!).![]()
![]()
![]()
![]()

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
19vendetta87 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 15:01Po cemu imate bolje pojedince? Ekipe su 50:50, u najmanju ruku bar prvih 11Shategabri je napisao/la: ↑17 feb 2025, 13:55Mislim da su se stekli uslovi da vas mlatnemo![]()
Evo ako kažemo da su ovo postave(može biti promjena i u jednoj i u drugoj ekipi), realno jači smo.Muftic - Rogic
Markovic - Kupresak
Karamarko - Gojkovic
Sukilovic - Soldo
Galic - Beganovic
Karjasevic - Bubanja
Radovac - Pavicic
Boljevic - Lulic
Sosic - Mehmedovic
Dangubic - Guliashvili
Krpic - Butic

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Šta urade pobjede protiv Igmana i Slobode
Evo ih imaju jaču ekipu od Sarajeva pa kako kasnite samo 12 bodova za prvim mjestom sa tom ekipom !
Vidjet ćemo kakvu ćete priču pricat kakvu ekipu imate za 4 kola.
Sve protivnici tezi ostali , do sad igrali sa davljenicima, skupili bodova.
Evo ih imaju jaču ekipu od Sarajeva pa kako kasnite samo 12 bodova za prvim mjestom sa tom ekipom !
Vidjet ćemo kakvu ćete priču pricat kakvu ekipu imate za 4 kola.
Sve protivnici tezi ostali , do sad igrali sa davljenicima, skupili bodova.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Jarane, propali su ti protesti koje si vodio, znaci da je relevantan TM...19vendetta87 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 15:33Mislis po ZukaMarktu?Vanja8 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 15:17Po vrijednosti na TM...19vendetta87 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 15:01
Po cemu imate bolje pojedince? Ekipe su 50:50, u najmanju ruku bar prvih 11![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Iskreno, imao si moju podrsku u tim protestima

Vas razumijem, nije stavio onu asistenciju Al Jaberu u Mostaru sto nije dodatno podiglo cijenu igracu, ali nama je lupao neke cifre koje nemaju veze sa stvarnoscu...
Evo, hajde budi realan pa mi odgovori, je li normalno da Buljubasic na TM vrijedi 800 milja, a on ode za duplo, je li normalno da Celik vrijedi "pisljivih" milion eura, a dijete ode za 2,5 milki...
Ali dzaba, nismo ga uspijeli srusiti i vrijednosti na TM su trenutno kompetetne...

Pa hajde realno . Prvo nisi nam stavio diskutabilno najboljeg igraca to jest al jabera. Radovac je bolji od pavicica jos ja radovca ne volim , soldo zar nece onaj sad bugarin umjesto njega. Jer ako je soldo bolji je sukilovic od njega ako je paskalev onda je diskutabilno iz jedinog razloga sto nema odigrane minute u nasoj ligi . A dangubic ne igra poziciju kao gulishvili bolji primjer bi bio cvetanovski jeste da je i cvetanovski slabiji od gulishvilia jeste da imaju 2 razlicita nacina igranja na krilnim pozicijama . I kupresak nije bolji od markovica. Da je jovic na toj poziciji to jest da je zdrav onda bi bilo 100 posto korektno ovako je diskutabilno . Ali ostatak je poprilicno konkretno .Nirton je napisao/la: ↑17 feb 2025, 15:4419vendetta87 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 15:01Po cemu imate bolje pojedince? Ekipe su 50:50, u najmanju ruku bar prvih 11Shategabri je napisao/la: ↑17 feb 2025, 13:55Mislim da su se stekli uslovi da vas mlatnemo![]()
Za nas ste već apsolvirali kako mi ne možemo ni u kojem slučaju do titule, sve i da je bilo pošteno suđenje dosad (jel tako ono bi?!).Evo ako kažemo da su ovo postave(može biti promjena i u jednoj i u drugoj ekipi), realno jači smo.Muftic - Rogic
Markovic - Kupresak
Karamarko - Gojkovic
Sukilovic - Soldo
Galic - Beganovic
Karjasevic - Bubanja
Radovac - Pavicic
Boljevic - Lulic
Sosic - Mehmedovic
Dangubic - Guliashvili
Krpic - Butic![]()
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Bubanja zipa se da te ko ne bubne na derbiju.Bubanja i Gulas su najbolji igraci kod pitara.I onaj Kerim je opasan brz.Derbi se ne prognozira.
Pa igramo različite formacije(4-2-3-1 i 3-5-2) pa je samim time teško da za svaku usporedbu idu igrači istih pozicija. Naprimjer za Sarajevo sam stavio dva stopera kako bi realnije bilo iako cemo igrati sa 3 najvjerovatnije, gore sam stavio Butica iako ce mozda igrati Kyeremeh/Turkes/Gordeziani. Al Jabera nisam stavio jer nije uigravan za prvih 11 u Antaliji, niti je igrao sada u prvoj pa je pitanje da li će početi i derbi. Smatram da je Kupresak bolji od Markovica, iako smo i ti i ja realno subjektivni i mislimo da je igrac naseg kluba bolji.Pact1921 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 16:13Pa hajde realno . Prvo nisi nam stavio diskutabilno najboljeg igraca to jest al jabera. Radovac je bolji od pavicica jos ja radovca ne volim , soldo zar nece onaj sad bugarin umjesto njega. Jer ako je soldo bolji je sukilovic od njega ako je paskalev onda je diskutabilno iz jedinog razloga sto nema odigrane minute u nasoj ligi . A dangubic ne igra poziciju kao gulishvili bolji primjer bi bio cvetanovski jeste da je i cvetanovski slabiji od gulishvilia jeste da imaju 2 razlicita nacina igranja na krilnim pozicijama . I kupresak nije bolji od markovica. Da je jovic na toj poziciji to jest da je zdrav onda bi bilo 100 posto korektno ovako je diskutabilno . Ali ostatak je poprilicno konkretno .Nirton je napisao/la: ↑17 feb 2025, 15:4419vendetta87 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 15:01
Po cemu imate bolje pojedince? Ekipe su 50:50, u najmanju ruku bar prvih 11Evo ako kažemo da su ovo postave(može biti promjena i u jednoj i u drugoj ekipi), realno jači smo.Muftic - Rogic
Markovic - Kupresak
Karamarko - Gojkovic
Sukilovic - Soldo
Galic - Beganovic
Karjasevic - Bubanja
Radovac - Pavicic
Boljevic - Lulic
Sosic - Mehmedovic
Dangubic - Guliashvili
Krpic - Butic![]()

Sve u svemu, rekao bih da je po jacini 35-65 za Sarajevo.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Bolji su nema tu dileme.
Dobro je, konacno su zakljucili da su troduplo skuplji i tri boda iznad tog tima s kojim se porede i za koji kazu da im je ovo utakmica sezone.
Napreduju. Al jos uvijek nisu u strahu
Napreduju. Al jos uvijek nisu u strahu
Je li istina da je traženo pomjeranje derbija da se uštedi na struji?
Nema ni govora vi ste prvaci svijeta, ligu sampiona igrate od sljedece sezonePact1921 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 16:13Pa hajde realno . Prvo nisi nam stavio diskutabilno najboljeg igraca to jest al jabera. Radovac je bolji od pavicica jos ja radovca ne volim , soldo zar nece onaj sad bugarin umjesto njega. Jer ako je soldo bolji je sukilovic od njega ako je paskalev onda je diskutabilno iz jedinog razloga sto nema odigrane minute u nasoj ligi . A dangubic ne igra poziciju kao gulishvili bolji primjer bi bio cvetanovski jeste da je i cvetanovski slabiji od gulishvilia jeste da imaju 2 razlicita nacina igranja na krilnim pozicijama . I kupresak nije bolji od markovica. Da je jovic na toj poziciji to jest da je zdrav onda bi bilo 100 posto korektno ovako je diskutabilno . Ali ostatak je poprilicno konkretno .Nirton je napisao/la: ↑17 feb 2025, 15:4419vendetta87 je napisao/la: ↑17 feb 2025, 15:01
Po cemu imate bolje pojedince? Ekipe su 50:50, u najmanju ruku bar prvih 11Evo ako kažemo da su ovo postave(može biti promjena i u jednoj i u drugoj ekipi), realno jači smo.Muftic - Rogic
Markovic - Kupresak
Karamarko - Gojkovic
Sukilovic - Soldo
Galic - Beganovic
Karjasevic - Bubanja
Radovac - Pavicic
Boljevic - Lulic
Sosic - Mehmedovic
Dangubic - Guliashvili
Krpic - Butic![]()
Pa Soldo je Van Dijk za svakog vaseg parmaka u odbrani, da ne pricam Gojkovic, jos vam ga je on zabio na derbiju.
Pavicic je licno Iniesta za bilo koga u vasem veznom redu, nije svaki igrac da zabija golove
Lulic ima golova i asistencija kao Dangubic a vezni igrac