Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
...
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 24 feb 2025, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
Prije se dostavljalo okvirna brojka i to je to, odnosno grupe bi uvijek prijavile više ljudi nego što računaju da će biti tako da ih policija ne može zajebavati došlo vas je više od najavljenog.
Sad po ovome ispada da će trebati 2 dan prije poslati spisak svih putnika što je ogromna razlika u odnosu na ono staro. Prvo kao što kolega reče, dosta raje ne zna hoće li ići ili neće dva dana prije. Također, to za slikanje lične je jako pogrešna praksa (iako znam da se radilo). Ljudi kod nas olako daju kopije/slike ličnene (pa i ja bankam, iako nebi one smijele to tražiti niti bi im mi trebali davati, ali to je borba s vjetrenjačama). Kopija lične se može lako zloupotrjebiti ako padne u krive ruke, i već se to događalo, al eto, mogu kako hoće.
-
- Kontakt:
Pa njima su ligaske tekme pripreme za evropu. Oni su na pripremama cijelo prvenstvo.relativizam je napisao/la: ↑24 feb 2025, 13:28ne daj Boze egal utakmice pa da neka frljoka udje,ovako rijesis lagano sa pola snage ko niko u Evropi.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑24 feb 2025, 13:23Kriminalci su rekli da je penal protiv Posusja greska sudije.
Mo’s mislit’..
I mrtve,i zive..
i onda tamo igras na nulu sa intertotoekipama i kazes uspjeh fudbala ,jest al u qrcu
Bukvalno lagano odradjuju kao na treningu i bez ikakvih posljedica,bez kartoniranih,bez povrijedjenih,bez rezultatskog opterecenja,bez icega,utakmice odlazu kad pozele i iste igraju kad hoce i nece..
Pa to nema ni na pripremama,i ovo im dodje bolje od toga.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- relativizam
- Kontakt:
Zeljo na pripremama fasova od neretvanca onda od nekih sa sela ,i tu se moras potuci da dobijes.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑24 feb 2025, 13:34Pa njima su ligaske tekme pripreme za evropu. Oni su na pripremama cijelo prvenstvo.relativizam je napisao/la: ↑24 feb 2025, 13:28ne daj Boze egal utakmice pa da neka frljoka udje,ovako rijesis lagano sa pola snage ko niko u Evropi.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑24 feb 2025, 13:23Kriminalci su rekli da je penal protiv Posusja greska sudije.
Mo’s mislit’..
I mrtve,i zive..
i onda tamo igras na nulu sa intertotoekipama i kazes uspjeh fudbala ,jest al u qrcu
Bukvalno lagano odradjuju kao na treningu i bez ikakvih posljedica,bez kartoniranih,bez povrijedjenih,bez rezultatskog opterecenja,bez icega..
Ovi kroz ligu i ne pozure

Pa taj isti lik vas je sve ismijavao sinoc bas zbog tog penala. I sad kao dosla zvanicna potvrda i on se kao slaze sa njom. Kakve koristi? Jos jedna ekipa ostecena. Ni meni ne bi bio problem napisat nek sudija snosi posljedice i to je to. A uzeli bodove na pljacku po hiljaditi put.
Kako smo glup narod jbt.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Editovao sam post jer sam zaboravio mozda i najvaznije od svega (jer mi smo ih i pored svega tamo uzeli),odlazu utakmice i igraju kad im odgovara.relativizam je napisao/la: ↑24 feb 2025, 13:45Zeljo na pripremama fasova od neretvanca onda od nekih sa sela ,i tu se moras potuci da dobijes.TrofejiSuTu je napisao/la: ↑24 feb 2025, 13:34Pa njima su ligaske tekme pripreme za evropu. Oni su na pripremama cijelo prvenstvo.relativizam je napisao/la: ↑24 feb 2025, 13:28
ne daj Boze egal utakmice pa da neka frljoka udje,ovako rijesis lagano sa pola snage ko niko u Evropi.
Bukvalno lagano odradjuju kao na treningu i bez ikakvih posljedica,bez kartoniranih,bez povrijedjenih,bez rezultatskog opterecenja,bez icega..
Ovi kroz ligu i ne pozure
I onda dodje ovaj žbir Maletic i kaze gresaka je moguce i bilo,ali Bojac je sve demantovao to u evropi.
Vrh licemjerstva.
Kakav smrad moras biti i pickurina pa to izjaviti.
Moralne gromade.
"Neki pojedinci zaista imaju dosta upitnika kada ne igraju,a ja imam dosta upitnika kada igraju" ZZ
- luckystrike
- Kontakt:
za razliku od pojedinih karikatura nije ni bogarao ni majke psovao nikome. javio se sam i priznao grešku. u motive ne mogu i neću ulaziti.Beli98 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 13:46![]()
Pa taj isti lik vas je sve ismijavao sinoc bas zbog tog penala. I sad kao dosla zvanicna potvrda i on se kao slaze sa njom. Kakve koristi? Jos jedna ekipa ostecena. Ni meni ne bi bio problem napisat nek sudija snosi posljedice i to je to. A uzeli bodove na pljacku po hiljaditi put.
Kako smo glup narod jbt.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
BasBeli98 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 13:46![]()
Kako smo glup narod jbt.

Sljedece kolo drugi sudija donese nova 3 boda, nek i on snosi posljedice i tako evo godinama hahaha
Ps. Sabrija opet u varu protiv sarajeva, kosti mu je6em
Dobar je avanti kad hoce
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- GoskGabela
- Kontakt:
Daj jedan dokument tebe ili tvog oca, djeda, pradjeda prije 1993. gdje se izjašnjava kao bošnjak i priča bosanski, povjerovat ću tiVirtu4l je napisao/la: ↑24 feb 2025, 12:12GoskGabela je napisao/la: ↑24 feb 2025, 11:50Pa i vi ste hrvati bili, pa jugoslaveni, pa muslimani i sad bosnjaci. Šta je naredno? Turci?
Ne, mi smo oduvijek bili Bošnjaci, najstariji narod na balkanu. Samo što su istoriju kakvu ti poznaješ pisali pobjednici, kao i uvijek, pa su pokušali izbrisati svaki trag Bošnjacima. Posebno u periodu dvije Jugoslavije. Tek tada je tvoj pradjed prestao biti Bošnjak katoličke vjeroispovijesti i počeo se zvati Hrvatom.

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Combattente87 je napisao/la: ↑23 feb 2025, 21:31Nema, definitivno najveće sline i licemjeri navijači Sareala....pa jeste realni više sa ovim cmizdrenjem??? Ne da je čist, nego penal iz udžbenika!
Evo u slucaju da i ovog krenete hvaliti.
Cisto da vidite sa kakvim fudbalskim udzbenicima diskutujete.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
- luckystrike
- Kontakt:
pa ti druže sam sebe demantuješ 

Ne mozes drug porediti javne proteste i organizaciju fudbalske utakmice...ErosViverosViv je napisao/la: ↑24 feb 2025, 12:11Ako se organizuje dolazak 20 hiljada ljudi na proteste iz citave BiH, je li to znaci da se svi moraju evidentirati?Vanja8 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 09:26Ima, to se na zapadu odavno radilo, tako su lakapo i suzbili huliganstvoErosViverosViv je napisao/la: ↑24 feb 2025, 08:15Mislim da nema pravne osnove da se utvrđuje identitet i prijavljuje mupu spisak osoba koje dolaze na javni događaj.
Ne znam sta su uradili na zapadu ali mislim da ovo ne smiju raditi, nisam siguran kakav je zakon o dogadjajima i javnom okupljanju, ali ako gdje pise da se licni podaci svih ucesnika moraju evidentirati, molim nekog da nadje i postavi ovdje.
Ne protive se ljudi bezveze ovim nelogicnim odlukama nesposobnog mupa
Za javne proteste postoji organizator, koji se obraca i podnosi zahtjev policiji za organizovanje protesta cime preuzima odredjene obaveze na sebe, od obaveze sopstevenog osiguranja do obaveze pridrzavanja uslova zbog kojih podnose zahtjev za javne proteste.
Recimo u Engleskoj, kad kupujes ulaznicu za fudbalsku utakmicu moras pokazati licnu kartu, kada kupujes kartu za kino , pozoriste, zooloski vrt, ne moras...
Policija na zapadu to radi iskljucivo na suzbijanju huliganstva, da se sprijece sukobi navijackih skupina, neredi na stadionu...
To je tamo rijeseno u zakonu o sportu koji kod nas ne postoji, ali policija ne krseci zakon moze od navijacke skupine koja dolazi na gostovanje zahtjevati takav proces
Ma nije "kradja" uopste, ali da li je trebao svirati penal ili ne, pitam zbog Despotovica i Savica ?AvantiBL je napisao/la: ↑24 feb 2025, 09:33Hoćemo realno pričati? Ovo kad bi se desilo na Koševu, i da vam se ne svira, vi bi koliko jutros krenuli "u borbu za boljitak bh fudbala".
Ljudi moji, lopta se od noge odbila u ruku, to ne sporim, ali je promijenila pravac kretanja i direktno uticala na igru. Prvi do ovog štopera je bio Despotović, blizu je bio i Savić, da nije igrao rukom, ko zna kako bi akcija završila. Svi vi znate da je ovo više za penal nego što nije, nego ste se uhvatili pravila iz FS SRBIJE, a da se nekom od vaših klubova (bilo kome) ne svira ovo, planuo bi forum (ali samo forum). Sada je u pitanju Borac, pa je ovo za vas, po defaultu, "krađa", a znate i sami da niste u pravu, nego je to teško progutati.

Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 24 feb 2025, 14:57, ukupno mijenjano 1 put.
- Shategabri
- Kontakt:
Ne kontam fakat, ili vrijeđaš navijače drugih klubova ili Bošnjake na nacionalnoj osnovi.GoskGabela je napisao/la: ↑24 feb 2025, 14:11Daj jedan dokument tebe ili tvog oca, djeda, pradjeda prije 1993. gdje se izjašnjava kao bošnjak i priča bosanski, povjerovat ću tiVirtu4l je napisao/la: ↑24 feb 2025, 12:12GoskGabela je napisao/la: ↑24 feb 2025, 11:50Pa i vi ste hrvati bili, pa jugoslaveni, pa muslimani i sad bosnjaci. Šta je naredno? Turci?
Ne, mi smo oduvijek bili Bošnjaci, najstariji narod na balkanu. Samo što su istoriju kakvu ti poznaješ pisali pobjednici, kao i uvijek, pa su pokušali izbrisati svaki trag Bošnjacima. Posebno u periodu dvije Jugoslavije. Tek tada je tvoj pradjed prestao biti Bošnjak katoličke vjeroispovijesti i počeo se zvati Hrvatom.![]()
Kontamo, neki si ustaša koji je prije rata bio komunjara, ne možeš se odmaći od toga.
Popusti malo, piši ima li šta u Gabeli, jel ostalo mandarina u hladnjačama, hoćel biti kakve maškare, ima li mažoretkinja, jel otoplilo...pusti se Bošnjaka i kad nas je bilo ili nije bilo.
Koševo Zapad
-
- Kontakt:
Jel sezona regularna sad kad se zatvori drugi krug koji ce biti nepotpun,i krene se u treci i nadoknadom utakmice iz drugog kruga?
Po kojem poredku se radi raspored za treci krug?
Ovo da je FKS odigrao 21 utakmicu,i da moze uci u treci krug i sa cetvrtog mjesta,a mozda sa drugog da je odigrano 22 utakmice?
Sta je sljedece?
Novo odgadjanje i po treci put iste utakmice?
Ma mozemo je odigrati i u junu,na pauzi,ili u sklopu ljetnih priprema,sta ima veze,jer svakako nece uticati na nista. Mogu oni do titule i sa tekmom manje.
I sve regularno!
Ovo da je FKS odigrao 21 utakmicu,i da moze uci u treci krug i sa cetvrtog mjesta,a mozda sa drugog da je odigrano 22 utakmice?
Sta je sljedece?
Ma mozemo je odigrati i u junu,na pauzi,ili u sklopu ljetnih priprema,sta ima veze,jer svakako nece uticati na nista. Mogu oni do titule i sa tekmom manje.
I sve regularno!
- Combattente87
- Kontakt:
Dobro je Beli ajde ne rise ! meni je izgledalo kao čist penal, jer nije lopta napucana, niti je igrač bio na zemlji....ne valja kad priznaš da si pogriješio ne valja kada ne priznaš, ima li išta da vama valja sunce vam poljubim...?Beli98 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 14:13Combattente87 je napisao/la: ↑23 feb 2025, 21:31Nema, definitivno najveće sline i licemjeri navijači Sareala....pa jeste realni više sa ovim cmizdrenjem??? Ne da je čist, nego penal iz udžbenika!
Evo u slucaju da i ovog krenete hvaliti.
Cisto da vidite sa kakvim fudbalskim udzbenicima diskutujete.
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Koliko sam ja upratio, neće se krenuti sa trećim krugom dok se ne odigra odgođena utakmica Sarajevo - borac koja je na rasporedu 26.03.?TrofejiSuTu je napisao/la: ↑24 feb 2025, 14:40Jel sezona regularna sad kad se zatvori drugi krug koji ce biti nepotpun,i krene se u treci i nadoknadom utakmice iz drugog kruga?
Sta je sljedece?
I sve regularno!
Jesam šta fulio?

Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- tutankamon1905
- Kontakt:
Gori gora, gori borovina, gori duso nasa 'ladovinaakobasmoram13 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 12:38Šta se događa za vikend?tutankamon1905 je napisao/la: ↑24 feb 2025, 12:34Eto vikendaDirektorcic je napisao/la: ↑24 feb 2025, 10:49reci cemo da nemaju sta zapalit na derbiju, pa haj makar nesto![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Hajdeee, TylerBurey i 11 gostiju.