Pao generalni, pobuna u svlacionici, izgleda da ce Pekic ipak kljuc u bravu staviti. Malo mu fali da poludi.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fk Željezničar.
Istina, osim za Posušje, 80% para koje dobivaju su preko politike(raspitaj se) ovo ostalo gospodarstvenici, oni nemaju podrsku toliku lokalnih gospodarstvenika. Proračun im je cca 2mil. Široki totalna suprotnost, vecina prihoda je od lokalnog gospodarstva koje je istina snazno, ali uz NK, Široki ima prvoligaša i Aba 2 ligaša u košarci! Treba tu sila love, i najveca prednost Širokog je omladinski pogon, a posebice nogometni kamp, koji se svakodnevno radi i obnavlja, biti najbolji u regiji za nekoliko mjeseci!IMResurrected je napisao/la: ↑13 mar 2025, 14:05Imaju oni svoje probleme, ali su najzdraviji u drzavi sigurno. Privatizirani, najbolji OP, najnormalnije funkcionisu, nisu duzni nikome, rade najjace transfere... da imaju zastitu u savezu bili bi dominantni.duskajurisic1 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:58Oni su sve samo ne zdrav klub halaliIMResurrected je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:57
Ne navijam ja za Zeljeznicar, komentarisem cisto kako bi liga mogla izgledati u blizoj buducnosti, barem prema danasnjem stanju.
Ne vjerujem da ce se iko moci pribliziti Sarajevu, Zrinjskom i Borcu u dogledno vrijeme. Klubovi poput Zeljeznicara, Veleza, Sirokog mogu maksimalno pucati na to cetvrto mjesto, s tim da smatram da Velez i Siroki imaju manji kapacitet da budu tu negdje nego Zeljeznicar, iz vise razloga.
Moguce je i da politicke promjene, ako do njih dodje, uticu na ligu. Bez podrske politike Borac nece biti to sto je sad. Vas iskreno vidim kao najzdraviji klub u drzavi i mislim da mozete napraviti velike stvari, ako uspijete odrzati kontinuitet malo duze.
Borac i Zrinjski zive od politike, pa i Velez. Zeljeznicar malo navijaci, malo politika, malo sponzori, nekako zivotare. Siroki, Posusje guraju svoje sa nekim lokalnim ljudima, ok rade, ali nemaju se cemu specijalno nadati. Ostali nisu vrijedni pomena.
A tebe covjece dragi pišeš trebali ste ... priča generala poslije bitke.synapsa1987 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 14:18HahahahahaahahahahahahahahahahahKmenkake je napisao/la: ↑13 mar 2025, 11:38Jeste ocm..."pade" ugostiteljski objekat u kojem su radili ili rade sad momci koji su pola udarne ekipe bili nekad,navodno![]()
Smijete li se ograditi od djela vodje? I zašto nećete? A neki bi mozda htjeli? Jel možemo očekivati sad probleme na jugu ? Ko kosi,a ko vodu nosi?
Edit: Haj dignite parolu podrške, a haj nemojte za vodju.
Evo vam odmah prvi problem u grupi.
Trebali ste se i od cf i hc distancirat, a ustvari nemijte oni su karitas nemaju veze sa kriminalnim radnjama, samo humanitarni rad....najteze vam je sa samim sobom, tragedija od grupe
Ne znam zašto si se usplahirio,samo sam pitao da li znate sta ćete? Brinem se kako ćete stavove usaglasiti.
Nabrojao si hajmo reci dvije podgrupe u kojima ima preko 20 ljudi otprilike i sta koji pojedinac radi od svog života nije bitno jer po hijerarhiji grupa je iznad pojedinca.
Dok kod vas stanje bas nije ovakvo i ne može se porediti.
Nezahvalna situacija.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kad se gradski renovira mozete ge rentati opetNoProfit je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:44Kako ćemo onda Trnavu ugostiti pred 27 hiljada duša?KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:41Mislim da bi im Ilijas bio najbolja opcija za neki stadion do 10k max![]()

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ma ne znam ja ko ce i hoce li poluditi, ali pitam cisto jer mozete upasti u probleme, haj znaj da SIPA ne uleti pa pocne ispitivati porijeklo novca...
Lijepi broj na Pomozi.ba, najbolji sponzor od svih...
Vanja kvarnjak.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
-
- Kontakt:
Nemojte tako, vidite da su nam objasnili da narkodileri truju djecu po tribinama, to je ultra. Sta vi znate. Kakvi moroni ovdje sve pisu, to je cudo nevidjeno.
Zato sto su narkodileri vodje, izgubis 10 utakmica, ne osvojis pehar 10 godina a oni aplaudiraju. Logicno da ce aplaudirati jer njih ne zanima klub nego da imaju razradjen posao.
Nekad kad su bile prave vodje, tad se navijalo, tri poraza ide **** majke. A ne da nema trofeja 10 godina.
Zato sto su narkodileri vodje, izgubis 10 utakmica, ne osvojis pehar 10 godina a oni aplaudiraju. Logicno da ce aplaudirati jer njih ne zanima klub nego da imaju razradjen posao.
Nekad kad su bile prave vodje, tad se navijalo, tri poraza ide **** majke. A ne da nema trofeja 10 godina.
Posto si ti pametan, argument gdje su se igraci podrzavali nakon toliko poraza?duskajurisic1 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 15:41Nemojte tako, vidite da su nam objasnili da narkodileri truju djecu po tribinama, to je ultra. Sta vi znate. Kakvi moroni ovdje sve pisu, to je cudo nevidjeno.
Fk Željezničar.
A sto kvarnjak?
Pa hebote, Red Army ostade bez udarnog transa i ostalih krpa pa se ovdje mjesec dana pisalo o tome...
Ljudi ostali bez generalnog sponzora u ovolikoj skupoci i haj u redu je...
Porezna za vratom, moraju rezije placati, struja voda, velike plate igracima i ostanes bez glavnog izvora finansiranja...
Ja idem po onoj, dobar komsija je vazniji i od brata...
duskajurisic1 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 15:41Nemojte tako, vidite da su nam objasnili da narkodileri truju djecu po tribinama, to je ultra. Sta vi znate. Kakvi moroni ovdje sve pisu, to je cudo nevidjeno.
Bili prinuđeni da nadju pokriće za toleranciju prema rezultatima i izgovor zašto niko ne psuje upravi.
"Stvar filozofije i porodična atmosfera."
-
- Kontakt:
Filozofija postoji i jos uvijek ima normalne raje. A ove amebe s foruma ne racunam u to.Kmenkake je napisao/la: ↑13 mar 2025, 15:50duskajurisic1 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 15:41Nemojte tako, vidite da su nam objasnili da narkodileri truju djecu po tribinama, to je ultra. Sta vi znate. Kakvi moroni ovdje sve pisu, to je cudo nevidjeno.
Bili prinuđeni da nadju pokriće za toleranciju prema rezultatima i izgovor zašto niko ne psuje upravi.
Dobro mu da neko truje dijete drogom ako krene na jug. Al oni to ne gledaju jer su oni balavci, njima je to cool, ultra.
Vanja samo hejta
Nidje veze klub nema nikakve veze s tim desavanjima
Mislim Sarajevo sponzor postalo Stojnicu, a lik sutra uhapsen
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Zasto ne odgovoris na pitanje koje sam ti postavio? Tako si i na nasoj temi bez argumenta pisao.duskajurisic1 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 15:57Filozofija postoji i jos uvijek ima normalne raje. A ove amebe s foruma ne racunam u to.Kmenkake je napisao/la: ↑13 mar 2025, 15:50duskajurisic1 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 15:41Nemojte tako, vidite da su nam objasnili da narkodileri truju djecu po tribinama, to je ultra. Sta vi znate. Kakvi moroni ovdje sve pisu, to je cudo nevidjeno.
Dobro mu da neko truje dijete drogom ako krene na jug. Al oni to ne gledaju jer su oni balavci, njima je to cool, ultra.
Fk Željezničar.
Zasto ne odgovoris na pitanje koje sam ti postavio? Tako si i na nasoj temi bez argumenta pisao.duskajurisic1 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 15:57Filozofija postoji i jos uvijek ima normalne raje. A ove amebe s foruma ne racunam u to.Kmenkake je napisao/la: ↑13 mar 2025, 15:50duskajurisic1 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 15:41Nemojte tako, vidite da su nam objasnili da narkodileri truju djecu po tribinama, to je ultra. Sta vi znate. Kakvi moroni ovdje sve pisu, to je cudo nevidjeno.
Fk Željezničar.
KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 mar 2025, 15:21Kad se gradski renovira mozete ge rentati opetNoProfit je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:44Kako ćemo onda Trnavu ugostiti pred 27 hiljada duša?KONTRASVIH je napisao/la: ↑13 mar 2025, 13:41Mislim da bi im Ilijas bio najbolja opcija za neki stadion do 10k max![]()
![]()

Samo mi nije jasno zašto ga psujete u pjesmama i izmišljate pogrdne nazive za njega ako nije naš? Pored toga dobio je ime po najvećoj legendi FK Sarajeva.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jer ste tu domacin, al kao podstanar koji placa kiriju. I “vas” je dok god placateNoProfit je napisao/la: ↑13 mar 2025, 16:08![]()
Samo mi nije jasno zašto ga psujete u pjesmama i izmišljate pogrdne nazive za njega ako nije naš? Pored toga dobio je ime po najvećoj legendi FK Sarajeva.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Čista kontradikcija... Stadion Asim Ferhatović HaseKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 mar 2025, 16:23Jer ste tu domacin, al kao podstanar koji placa kiriju. I “vas” je dok god placate![]()

-
- Kontakt:
I ti kad si u podstanarima, mozes nazvati stan po ocu ako zelis, al kad gazda dodje moras vaniNoProfit je napisao/la: ↑13 mar 2025, 16:29Čista kontradikcija... Stadion Asim Ferhatović HaseKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 mar 2025, 16:23Jer ste tu domacin, al kao podstanar koji placa kiriju. I “vas” je dok god placate![]()
![]()
Prvi put čujem da neko stanu daje ime...duskajurisic1 je napisao/la: ↑13 mar 2025, 16:32I ti kad si u podstanarima, mozes nazvati stan po ocu ako zelis, al kad gazda dodje moras vaniNoProfit je napisao/la: ↑13 mar 2025, 16:29Čista kontradikcija... Stadion Asim Ferhatović HaseKONTRASVIH je napisao/la: ↑13 mar 2025, 16:23
Jer ste tu domacin, al kao podstanar koji placa kiriju. I “vas” je dok god placate![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: invincible1921 i 57 gostiju.