Odlična 3 boda.. Ovo sada treba potvrditi protiv Kipra i početak kvala kao iz snova
Ova tekma je imala naše fenomalne momente ali i pokazala očigledne probleme koje imamo u veznom redu. Nemamo nikakvu šansu da zadržimo posjed i često je bilo "izbij-nabij" ili vruć krompir tipa "Nek nije samo kod mene". Nadam se da kad' se vrati Huseinbašić da će to biti mrvicu bolje, ali opet, nije ni on taj tip veznjaka koji može donijeti veliku razliku.
Nedostatke u kvaliteti smo pokrili borbom, trkom i željom. Sa takvim pristupim će nas i sreća pratiti, kao i sinoć.
Ono što sam mislio da će biti problem kod Barbareza na samom početku, ispostavilo se kao netačnim. Itekako je u stanju da se prilagodi, rotira i ne libi se da proba nove stvari.. Po meni nam je to falilo sa određenim selektorima
Neka ostanu prizemljeni, bez euforije i maksimalno ozbiljno pripremiti se za Kipar. Očekujem 3 boda, ali također očekujem patnju u određenim dijelovima utakmice. Nadam se da ćemo se fokusirati na posjed i ne dati im priliku da grade napade ili da nam prijete iz prekida, gdje smo poprilično tanki.