Bas iz tog razloga, ne treba ih ponoziti i misliti da su kanta za nabijanje, vec sa puno snagom i koncetracijom na njih. Vidjeli smo u proslosti da nam ne leze i imamo uzasna iskustva protiv njih.DjaniTarik je napisao/la: ↑22 mar 2025, 15:10Ja nerazumijem, jel ljudi ovo stvarno smatraju kipar ko neku ekipu, ako je kuci ne zgazimo jedno 2,3 -0 nemamo sta traziti. Kosova ih nabija a mi ovdje polako nesto kofol, treba reci moramo pobjediti i pobjedit cemo, cemu ovaj strah
Rumunija - BiH 21.03.2025. / BiH - Kipar 24.03.2025.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Rumunija - BiH 21.03.2025. / BiH - Kipar 24.03.2025.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- NerminFatic
- Kontakt:
Alaj se katolici drze jedan uz drugog, gledaj ih, rodila ih majka hercegovacka.Coolpanda24 je napisao/la: ↑22 mar 2025, 15:04Ovo za Radeljića sam sinoć odmah uočio, svi ruku na srce, on na pupak![]()
I također sam primijetio da na klupi Katić, Bašić i Zlomislić nisu držali ruku na srcu tokom intoniranja himne.

Barba je dobio svlacionicu i pozrtvovanost i borbenost kakva odavno nije vidjena i treba mu cestitati na tome. Jesmo li ono sinoc igrali fakat s tri napadaca do kraja utakmice?

Nije da nam samo oni nisu lezali nego smo znali svaki put sve upropastiti radi ekipa koje su losije kotirane od nas.BIHfan je napisao/la: ↑22 mar 2025, 15:15Bas iz tog razloga, ne treba ih ponoziti i misliti da su kanta za nabijanje, vec sa puno snagom i koncetracijom na njih. Vidjeli smo u proslosti da nam ne leze i imamo uzasna iskustva protiv njih.DjaniTarik je napisao/la: ↑22 mar 2025, 15:10Ja nerazumijem, jel ljudi ovo stvarno smatraju kipar ko neku ekipu, ako je kuci ne zgazimo jedno 2,3 -0 nemamo sta traziti. Kosova ih nabija a mi ovdje polako nesto kofol, treba reci moramo pobjediti i pobjedit cemo, cemu ovaj strah
Evo kada se pogledaju kvalifikacije u proslosti da smo dobijali sve te kao sto se trebalo dobijati stojali bi puno bolje, ali nama uvijek neki npr Kipar upropasti sanse.
BašČelik!
Pretjeruje raja isto ko sinoc za Rumune, da su oni toliki favoriti protiv nas, da sam isao gledati gdje im igraju igraci. Reko mozda su mi promakli pa igraju Inter, Barcu, Bayern, Real... Ono jedva da imaju 3,4 igraca iz liga 5 i to sve klubovi sa začelja tabela.
Ostalih 80% iz njihove domace lige, nesto Turska, Škotska i ostale lige.
Sad kaže lik nista bolji nismo od Kipra. Razumijem ja da to moramo na terenu pokazati, ali sto se tiče igracki smo level iznad. Kod nas je prije problem bio negdje dublje. U nezanimanju igraca, brez borbe i volje za igrom. Takve te moze i San Marino nabiti.
Sad vidim, da imaju igraci zelju, grizu, stoje uz protivnika kao sto to rade normalne ekipe. Sinoc Rumuni i neuspiju primiti loptu vec im jedan nas igrač na vratu i udara ga. E tu im unistis igru i viziju. Zato su izgledali bezidejno sinoc. A dok se prije nas igrač odmakne 5 metara od protivnika tako, da ovaj moze komotno primiti loptu, okrenuti se i cak podignuti glavu i razigrati.
Ostalih 80% iz njihove domace lige, nesto Turska, Škotska i ostale lige.
Sad kaže lik nista bolji nismo od Kipra. Razumijem ja da to moramo na terenu pokazati, ali sto se tiče igracki smo level iznad. Kod nas je prije problem bio negdje dublje. U nezanimanju igraca, brez borbe i volje za igrom. Takve te moze i San Marino nabiti.
Sad vidim, da imaju igraci zelju, grizu, stoje uz protivnika kao sto to rade normalne ekipe. Sinoc Rumuni i neuspiju primiti loptu vec im jedan nas igrač na vratu i udara ga. E tu im unistis igru i viziju. Zato su izgledali bezidejno sinoc. A dok se prije nas igrač odmakne 5 metara od protivnika tako, da ovaj moze komotno primiti loptu, okrenuti se i cak podignuti glavu i razigrati.
Odlična 3 boda.. Ovo sada treba potvrditi protiv Kipra i početak kvala kao iz snova
Ova tekma je imala naše fenomalne momente ali i pokazala očigledne probleme koje imamo u veznom redu. Nemamo nikakvu šansu da zadržimo posjed i često je bilo "izbij-nabij" ili vruć krompir tipa "Nek nije samo kod mene". Nadam se da kad' se vrati Huseinbašić da će to biti mrvicu bolje, ali opet, nije ni on taj tip veznjaka koji može donijeti veliku razliku.
Nedostatke u kvaliteti smo pokrili borbom, trkom i željom. Sa takvim pristupim će nas i sreća pratiti, kao i sinoć.
Ono što sam mislio da će biti problem kod Barbareza na samom početku, ispostavilo se kao netačnim. Itekako je u stanju da se prilagodi, rotira i ne libi se da proba nove stvari.. Po meni nam je to falilo sa određenim selektorima
Neka ostanu prizemljeni, bez euforije i maksimalno ozbiljno pripremiti se za Kipar. Očekujem 3 boda, ali također očekujem patnju u određenim dijelovima utakmice. Nadam se da ćemo se fokusirati na posjed i ne dati im priliku da grade napade ili da nam prijete iz prekida, gdje smo poprilično tanki.

Ova tekma je imala naše fenomalne momente ali i pokazala očigledne probleme koje imamo u veznom redu. Nemamo nikakvu šansu da zadržimo posjed i često je bilo "izbij-nabij" ili vruć krompir tipa "Nek nije samo kod mene". Nadam se da kad' se vrati Huseinbašić da će to biti mrvicu bolje, ali opet, nije ni on taj tip veznjaka koji može donijeti veliku razliku.
Nedostatke u kvaliteti smo pokrili borbom, trkom i željom. Sa takvim pristupim će nas i sreća pratiti, kao i sinoć.
Ono što sam mislio da će biti problem kod Barbareza na samom početku, ispostavilo se kao netačnim. Itekako je u stanju da se prilagodi, rotira i ne libi se da proba nove stvari.. Po meni nam je to falilo sa određenim selektorima

Neka ostanu prizemljeni, bez euforije i maksimalno ozbiljno pripremiti se za Kipar. Očekujem 3 boda, ali također očekujem patnju u određenim dijelovima utakmice. Nadam se da ćemo se fokusirati na posjed i ne dati im priliku da grade napade ili da nam prijete iz prekida, gdje smo poprilično tanki.
Malo off-topic da li je neko uspio naći instagram one plavuše? 

Svi su iz bosne osim vasilja.. barisic iz zenice, sunjic kakanj, radeljic novi travnikNerminFatic je napisao/la: ↑22 mar 2025, 15:17Alaj se katolici drze jedan uz drugog, gledaj ih, rodila ih majka hercegovacka.Coolpanda24 je napisao/la: ↑22 mar 2025, 15:04Ovo za Radeljića sam sinoć odmah uočio, svi ruku na srce, on na pupak![]()
I također sam primijetio da na klupi Katić, Bašić i Zlomislić nisu držali ruku na srcu tokom intoniranja himne.![]()
Barba je dobio svlacionicu i pozrtvovanost i borbenost kakva odavno nije vidjena i treba mu cestitati na tome. Jesmo li ono sinoc igrali fakat s tri napadaca do kraja utakmice?![]()
-
- Kontakt:
BiH 1,25
X 5,00
Kipar 10,00
X 5,00
Kipar 10,00
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Mislim da će umjesto Katića opet Radeljić ili čak i Muharemović jer Katić jako dugo igra u formacijama sa 3 štopera a mislim da su oba gore spomenuta bolje opcije sa četiri nazad.
Inače da spomenem za utakmicu sinoć Burnić i Šarić odradili posao koji im je dat veoma dobro. Burnić po ulasku koliko sam uspio uočit igra čas lwb čas veznog, a Šarić nakon KO svaka čast i što je ikako nastavio.
Samo ponoviti borbenost kao sinoć i ne vjerujem da nas Kipar može iznenaditi. Vidjeli smo da mogu sad je sve stvar njihove volje i da li će ući u utakmicu 100% fokusirani na utakmicu.
-
- Kontakt:
Pazite ovih Rumuna jesu se upalili, ispizdili smo ih sinoć načisto.
Kad ti usr.ani Rumun kaze Kosovo, Albanija, Bosna isto sranjeCoolpanda24 je napisao/la: ↑22 mar 2025, 17:35
Pazite ovih Rumuna jesu se upalili, ispizdili smo ih sinoć načisto.

Nije mi dugo ljepsi osjecaj bio, na stranu pobjeda, ali da ovoliko nemoc izvire iz njih, neprocjenjivo

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Radeljic
stavi ruku kako treba, ili je ne stavljaj nikako.

Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
Samo da ne bude hladan tus u vidu izgubljenih bodova.
Nerealno je ocekivati da smo 2/2 u pobjedama.
Nerealno je ocekivati da smo 2/2 u pobjedama.
Tacno. Ne znam kad smo zadnji puta obje utakmice u par dana rijesili u svoju korist.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ogromno razočaranje će biti eventualni bod protiv Kipra. Svi bi prihvatili 4b iz dvije utakmice prije ovog dvomeča, bod u Rumuniji i pobjeda protiv Kipra, ali ovako moramo jednostavno dobiti i ovu utakmicu.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Treba se paziti svakog
Evo Crna Gora - Gibraltar 1:1 23 minuta
hahah
Luxemburg - Svedska 1:0 25 minuta
Seid Korac (23) zabio
Prijateljska ali Svedska igra u punom sastavu sa Isakom, Elangom…
Evo Crna Gora - Gibraltar 1:1 23 minuta
hahah
Luxemburg - Svedska 1:0 25 minuta
Seid Korac (23) zabio
Prijateljska ali Svedska igra u punom sastavu sa Isakom, Elangom…
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
- Kontakt:
Iskreno i da je se za medjunozje drzao bilo bi mu oprosteno za onakvu igru sinoc. U tunelu pred utakmicu izgledao kao da je na sahrani, ali je odigrao momacki utakmicu.Diadora je napisao/la: ↑22 mar 2025, 16:14Svi su iz bosne osim vasilja.. barisic iz zenice, sunjic kakanj, radeljic novi travnikNerminFatic je napisao/la: ↑22 mar 2025, 15:17Alaj se katolici drze jedan uz drugog, gledaj ih, rodila ih majka hercegovacka.Coolpanda24 je napisao/la: ↑22 mar 2025, 15:04
Ovo za Radeljića sam sinoć odmah uočio, svi ruku na srce, on na pupak![]()
I također sam primijetio da na klupi Katić, Bašić i Zlomislić nisu držali ruku na srcu tokom intoniranja himne.![]()
Barba je dobio svlacionicu i pozrtvovanost i borbenost kakva odavno nije vidjena i treba mu cestitati na tome. Jesmo li ono sinoc igrali fakat s tri napadaca do kraja utakmice?![]()
Nezamjerim mu sto je hercegbosanac.
Nek oni dobijaju, a to ko drzi ruku na srcu, ko ne drzi mi je najmanje bitno.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja sam potpuno drugog misljenja, ne Tjera ga nitko da uci Ilahije, al brt igras za repku pa stavi Ruku iz postovanja prema toj drzavi ako si se vec odlucio igrat, nije klub u pitanju vec repka.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.