FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
77
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 218

TrofejiSuTu
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la TrofejiSuTu » 03 apr 2025, 19:52

EastMadness je napisao/la:
03 apr 2025, 10:17
TrofejiSuTu je napisao/la:
03 apr 2025, 09:25
EastMadness je napisao/la:
02 apr 2025, 23:00
Oni sto su pisali da nam je kup namješten i da smo borca pustili u prvenstvu zelim sve najgore
Nisam jedan od tih,ali me zanima kako ti vidis to sve i da je tacno?

Da pobijedimo 3:0 sinoc,lagano uz dva penala?

Kad se stele tekme upravo se ovako nesto i desi pa u revansu uzmes i prodjes,na penale ili u regularnom toku.

Naravno ne mislim da ce nam bilo ko i bilo sta pokloniti u sezoni najvece pljacke i kriminala ikad.

Ali nemojte tako usko gledati na neke pojave.
da bas ce zekic sa 3-5-2 bez gulija proci :rol: :rol:
i to borcu 2 komada uvaliti , kako da ne
pa da se sklanjaju nasim butic bi se gradio i fulio
Malo vise da se obrati paznja na napisano mozda bi se shvatila sustina.
Ko te pita ko igra i kako ako pricamo o nastimanoj tekmi?!
Ali,razumijem sta zelis reci,da ne znamo zabiti na prazan gol.
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

Medjed
Kontakt:

Post Postao/la Medjed » 03 apr 2025, 19:55

Bordo10 je napisao/la:
03 apr 2025, 19:23
Medjed je napisao/la:
03 apr 2025, 17:40
Da okacim i ovdje mozda nekom pomognem da shvati i bice mu lakse.

Ni mi i strumfovi nismo realni sekunde. Ja sam navijac Sarajeva ali mislim da FKS nije nikakav velikan nego samo jedan iznadprosjecan klub za BH okvire bez ikakvog sistema a van BH je potpuno nebitan i smijesan klub. Zeljo je jos gori od Sarajeva. Mi zivimo u proslosti i mislimo da smo velikane zbog toga sto smo u bivsoj drzavi bili prvoligasi i prvaci (mi dva puta, zeljo jednom). A ustvari i u toj ligi bili smo nebitni, pogotovo zeljo koji je pola vijeka proveo u nizem rangu. Imali smo poneki bljesak i to je to.

A sto se tice sadasnjosti mi se volimo uzdizati i cesto pravimo neka poredjenja sa komsijama i susjedima a cinjenica je da u BiH imamo 2 prosjecne ekipe a to su borac i zrinjski ali odskacu od ostalih jer nemaju nikakvu konkurenciju osim njih samih, pa imamo FKS koji je 2 stepenice ispod njih i zelju koji je stepenicu ispod FKS, svi ostali su potpuno nebitni i ne treba ih ni pominjati.
Npr u Hrvatskoj HNL borac i zrinjski bi bili osrednji nebitni klubovi iz donjeg dijela tabele sa mozda ponekim bljeskom. Sarajevo bi tavorilo na dnu i borili bi se za opstanak ispadali i upadali. Zeljo bi bio ispodrosjecan drugoligas ako ne i gore od toga.
U Srbiji bi se borac i zrinjski borili za vrh tj za trece mjesto ili ponekad kad partizan ima losu sezonu i za drugo. Sarajevo bi bilo tu negdje iznad polovine i nekad bi se umjesali u borbu za evropu, dok bi se zeljo sa svojim spletkarenjem odlicno uklopio i uvukao se u guzzicu vucicu ili ko god je na vlasti i bio isto sto je zadnjih godina u BiH. Vlast i savez bi ih drzali u vrhu i gurali ponekad u evropu i to je to.
Slazem se, za BIH ok klub, al pobogu BIH i sport :crazy: :crazy:

Inace dok je prave lige bilo, tek neki sesti sedmi klub, rang Rijeke Vojvodine, Veleza, Zelje i to je to, zato me i ne sekiraju ovi rezultati, jer sam malo stariji, pa znam kako to ide, jedna dobra pa pet sest katastrofa sezona i sve tako, da nije ove jadne lige, i sad bi bili na dva trofeja.
Upravo tako. Ali ovdje neki misle da smo stvarno Real Madrid i ne mozes od njih slova napisati a da te ne proglase tamo nekim neprijateljem.

A inace sma stekao neki dojam da dok @duska pise po forumu ili forumima znajte da je klub u gownima do vrata.
To je samo moja pretpostavka i ako grijesim duska halali mi :mrgreen:

TrofejiSuTu
Kontakt:

Post Postao/la TrofejiSuTu » 03 apr 2025, 20:00

mirzatele je napisao/la:
03 apr 2025, 19:00
Pendulum je napisao/la:
03 apr 2025, 12:51
mirzatele je napisao/la:
03 apr 2025, 12:13
Još nije dobio otkaz ova prevara Zekić?
Imaš li člansku? Gdje si sinoć na Koševu? :yawn:
Imam. Na istoku.
Mozes li nam napisati tvoj prijedlog?
Ozbiljno pitam i nisam od onih da se ne smije izreci u javnom diskursu licni stav i misljenje!
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 apr 2025, 20:04

jurisicduska je napisao/la:
03 apr 2025, 18:09
Ja ću ipak sačekati revanš pa dati sud o ovoj sezoni.
Ne mislim da je nešto gotovo.
Dobili smo i Zrinjski možemo i njih.
Nemamo mi gore šanse, trenutno su im igrači u boljoj formi, odbrana bez Gojkovića je taraba. I golman mi ide na živce, ne znam kada je šta odbranio.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 03 apr 2025, 20:21

fks74 je napisao/la:
03 apr 2025, 20:04
Nemamo mi gore šanse, trenutno su im igrači u boljoj formi, odbrana bez Gojkovića je taraba. I golman mi ide na živce, ne znam kada je šta odbranio.
Mogu nas rasturiti 5-0 a mozemo i mi njih ako se potrefi dan, a aBd hoce.
Pa njih smo uzeli gore kad su najvise krali i zakidali, ni sudije nisu mogle im pomoci

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 03 apr 2025, 20:30

ako ne osvojimo kup, statistički i objektivno jedna od najneuspješnijih sezona u zadnjih 20 godina. Baš se treba potruditi sa najboljim uslovima u državi odustati od oba trofeja početkom aprila. Aferim i Mirviću i Zekiću i igračima!

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 03 apr 2025, 20:32

fks74 je napisao/la:
Pa jesu favoriti ali lopta je okrugla. Vidjeli ste sta smo mi radili na Grbavici i sta smo sve fulali a na kraju smo mogli i izgubiti. Bezbroj je takvih utakmica gdje ne pobjedjuje uvijek favorit.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 03 apr 2025, 20:36

Uozbiljite se. Ovakvim pristupom i igrom, mi nismo favoriti u Gabelu, a ne u Bl.
Puno su zrelija i uigranija ekipa. Psiholoski momentum i samopouzdanje je na njihovih strani, apsolutno.

Cuda se cesto ne desavaju. Jako rijetko. Tesko da ce se cudo desiti u Bl.
- FKS -

vedinjo98
Kontakt:

Post Postao/la vedinjo98 » 03 apr 2025, 20:38

bvsic je napisao/la:
03 apr 2025, 20:21
fks74 je napisao/la:
Mogu nas rasturiti 5-0 a mozemo i mi njih ako se potrefi dan, a aBd hoce.
Pa njih smo uzeli gore kad su najvise krali i zakidali, ni sudije nisu mogle im pomoci
S kojim igracima? Mi bez Gulija pitanje je da li cemo i GOSK dobiti. Bukvalno nemas igraca koji je sposoban zabit gol. Zadnjih koliko utakmica zabijamo golove iskljucivo na njegov individualni kvalitet. Nikakve timske igre prema naprijed.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 03 apr 2025, 20:50

Pa eto onda poslat mejl u klub da ne idu na utakmicu ha ja, nek ne trose gorivo i opremu djaba

Bordobojausrcu
Kontakt:

Post Postao/la Bordobojausrcu » 03 apr 2025, 20:52

Bas me zanima prava istina, momak non stop objavljuje statuse za nas
slika

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 03 apr 2025, 21:14

Bordobojausrcu je napisao/la:
03 apr 2025, 20:52
slika
Još jednom nek ga podoyki za mahanje rukicama, valjanje i peglanje lopte, lizanje pakaša Varešanovićima i bol u khurcu kad treba pomoći beku u odbrani.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 apr 2025, 21:25

ErosViverosViv je napisao/la:
03 apr 2025, 20:30
ako ne osvojimo kup, statistički i objektivno jedna od najneuspješnijih sezona u zadnjih 20 godina. Baš se treba potruditi sa najboljim uslovima u državi odustati od oba trofeja početkom aprila. Aferim i Mirviću i Zekiću i igračima!
Jedna od boljih zadnjih 5 godina

Medjed
Kontakt:

Post Postao/la Medjed » 03 apr 2025, 21:47

slika
Prava istina je da je nakon dolaska u nekoliko utakmica bio jedan od najboljih nasih igraca pa se odjednom pretvorio u najgorega isto kao i mnogi prije a i poslije njega. I onda na kraju “sporazumno” raskinu ugovor. To “sporazumno” znaci da su uzeli ogromne pare u tri rate i podijelili ih sa NEKIM.
E u tom segmentu nam je klub organizovaniji vise nego svi drugi zajedno.
Kod njega je jos specificno to sto se mirvic igrao i glumio malo zestokog momka pa mu je mafija usla u klub a na kraju je to sve prebacio na ovog imbecila i navijaci su ga zamrzili vise nego druge iako su mnogi puno vise opljackali klub nego sto je on.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 apr 2025, 21:57

ZELIM POSTAVIT PITANJE OVIM STO SU PROTIV MIRVICA/ZEKICA

AKO FK SARAJEVO RAZVALI BORAC IGROM A GIGXSOVI NEDOSUDE 2-3 penala ili pikaju neregulan go Borcu. Hocel zato bit MIRVIC kriv.

Drugo pitanje; AKO FK SARAJEVO POBJEDI BORCA 1-0 i ispadne na penale hocel to znacit da je borac bolji

3 ce pitanje AKO FK SARAJEVO bude nadigrano kao sto nas je zrinjski nadigrao na kosevu a mi uceramo go i izbacimo ih penale dali ce tad bit prica da je borac bolji ili ce bit pustilinas radi bodova na kosevu..

Ako uzmemo samo utakmicu zrinjski velez borac gosk da su te 2je utakmice zavrsile sa 0-0 tabela bi izgledala mnogo prihvatljivija.

Takodje ovde se pljuje na MIRVICA za nesto sa cim kim nema nista niti moze bili ko sta individualno uradit, posebno kad jos imas GRADSKOG rivala koji GURA neku drugu pricu od tebe i tvrdi da je laz i prevara istina samo radi tiga da se nebi FK SARAJEVO odlijepilo, jer znaju da zrinjski borac su plasticni klubovi i da koliko god oni bili u prednosti da mnogo manje stvaraju pritisak na njih i da odlijepljuvanje FK SARAJEVO bi znacilo da smo dobili BOSANSKI BAYERN
MINHEN i totalni raspad njihovog kluba. Koji nema 200 k km da plati hljeb.

UDRUZENJE KLUBOVA FK SARAJEVO JE ZA (mirvic)
Zrinjski nije ZASTO pa svi znamo
Borac nije zasto

4r sta su ljudi iz zelje rekli ne zele da brane interese drugih klubova.. NARAVNO TO KO POZNAJE SITUACIJU ZNA DA JE OVO BILA DOBRA IDEJA I DA SE NIJE BRANIO INTERES JEDNOG KLUBA VEC INTERES DRZAVE I SVIH KLUBOVA SPORTS OPCENITO

MIRVIC NEMOZE KAZNIT GIGIVICA NEMOZE DOSUDIT PENAL ILI RUKU BILBIJE ITD..
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 03 apr 2025, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 03 apr 2025, 21:58

slika
Ma nek ide u tri pizde materine, furda jedna, nikakav trag nije ostavio u klubi, sta se oni koji **** javlja? Nije igrao za hediju, igrao za platu, otisao. Mrs

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 03 apr 2025, 22:07

Koliko treba vjerovati Mirvicu govori i podatak da je on licno Celiku rekao dva dana prije transfera u francusku, da 100% ostaje u FKS.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 03 apr 2025, 22:10

HyperOS je napisao/la:
03 apr 2025, 22:07
Koliko treba vjerovati Mirvicu govori i podatak da je on licno Celiku rekao dva dana prije transfera u francusku, da 100% ostaje u FKS.
To si ti pomjesao nesto, Pique reko da ostaje Neymar kad je trebao u psg

HyperOS
Kontakt:

Post Postao/la HyperOS » 03 apr 2025, 22:11

bvsic je napisao/la:
03 apr 2025, 22:10
HyperOS je napisao/la:
To si ti pomjesao nesto, Pique reko da ostaje Neymar kad je trebao u psg
Moguce :lol:

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 03 apr 2025, 22:12

HyperOS je napisao/la:
Ja celik bas pogodjen bio prodajom, mislim ko bi otisao iz blata premijer lige u ligu petice. Stvarno ga ne razumijem :rol:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: adoado, ajdohordas, HyperOS, jurisicduska, NazorUso, nedimmmm1337, perodeformero, Proximic, r3m1, Skojevska, tajsamja, Tarapi i 77 gostiju.