Mozes li nam napisati tvoj prijedlog?
Ozbiljno pitam i nisam od onih da se ne smije izreci u javnom diskursu licni stav i misljenje!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mozes li nam napisati tvoj prijedlog?
Nemamo mi gore šanse, trenutno su im igrači u boljoj formi, odbrana bez Gojkovića je taraba. I golman mi ide na živce, ne znam kada je šta odbranio.jurisicduska je napisao/la: ↑03 apr 2025, 18:09Ja ću ipak sačekati revanš pa dati sud o ovoj sezoni.
Ne mislim da je nešto gotovo.
Dobili smo i Zrinjski možemo i njih.
Mogu nas rasturiti 5-0 a mozemo i mi njih ako se potrefi dan, a aBd hoce.fks74 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 20:04Nemamo mi gore šanse, trenutno su im igrači u boljoj formi, odbrana bez Gojkovića je taraba. I golman mi ide na živce, ne znam kada je šta odbranio.jurisicduska je napisao/la: ↑03 apr 2025, 18:09Ja ću ipak sačekati revanš pa dati sud o ovoj sezoni.
Pa jesu favoriti ali lopta je okrugla. Vidjeli ste sta smo mi radili na Grbavici i sta smo sve fulali a na kraju smo mogli i izgubiti. Bezbroj je takvih utakmica gdje ne pobjedjuje uvijek favorit.fks74 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 20:04Nemamo mi gore šanse, trenutno su im igrači u boljoj formi, odbrana bez Gojkovića je taraba. I golman mi ide na živce, ne znam kada je šta odbranio.jurisicduska je napisao/la: ↑03 apr 2025, 18:09Ja ću ipak sačekati revanš pa dati sud o ovoj sezoni.
S kojim igracima? Mi bez Gulija pitanje je da li cemo i GOSK dobiti. Bukvalno nemas igraca koji je sposoban zabit gol. Zadnjih koliko utakmica zabijamo golove iskljucivo na njegov individualni kvalitet. Nikakve timske igre prema naprijed.bvsic je napisao/la: ↑03 apr 2025, 20:21Mogu nas rasturiti 5-0 a mozemo i mi njih ako se potrefi dan, a aBd hoce.fks74 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 20:04Nemamo mi gore šanse, trenutno su im igrači u boljoj formi, odbrana bez Gojkovića je taraba. I golman mi ide na živce, ne znam kada je šta odbranio.jurisicduska je napisao/la: ↑03 apr 2025, 18:09Ja ću ipak sačekati revanš pa dati sud o ovoj sezoni.
Pa njih smo uzeli gore kad su najvise krali i zakidali, ni sudije nisu mogle im pomoci
Još jednom nek ga podoyki za mahanje rukicama, valjanje i peglanje lopte, lizanje pakaša Varešanovićima i bol u khurcu kad treba pomoći beku u odbrani.Bordobojausrcu je napisao/la: ↑03 apr 2025, 20:52Bas me zanima prava istina, momak non stop objavljuje statuse za nas
![]()
Jedna od boljih zadnjih 5 godinaErosViverosViv je napisao/la: ↑03 apr 2025, 20:30ako ne osvojimo kup, statistički i objektivno jedna od najneuspješnijih sezona u zadnjih 20 godina. Baš se treba potruditi sa najboljim uslovima u državi odustati od oba trofeja početkom aprila. Aferim i Mirviću i Zekiću i igračima!
Prava istina je da je nakon dolaska u nekoliko utakmica bio jedan od najboljih nasih igraca pa se odjednom pretvorio u najgorega isto kao i mnogi prije a i poslije njega. I onda na kraju “sporazumno” raskinu ugovor. To “sporazumno” znaci da su uzeli ogromne pare u tri rate i podijelili ih sa NEKIM.Bordobojausrcu je napisao/la: ↑03 apr 2025, 20:52Bas me zanima prava istina, momak non stop objavljuje statuse za nas
![]()
Ma nek ide u tri pizde materine, furda jedna, nikakav trag nije ostavio u klubi, sta se oni koji **** javlja? Nije igrao za hediju, igrao za platu, otisao. MrsBordobojausrcu je napisao/la: ↑03 apr 2025, 20:52Bas me zanima prava istina, momak non stop objavljuje statuse za nas
![]()
Izvini ali, Kyeremeh je rezonski odigrao kod pomenutog iznošenja lopte, tražio dupli pas i imao čistinu do centra već je tada Bubanji bilo mrsko protegnuti noge i zbog toga šut gostiju iskosa ali ne i 100% šansa. Drugo, ja sam već govorio da "Kera" puno zuji ali malo meda daje jer u 16 m on je totalno pogubljen i rijetko ima pravo rješenje. Dovoljno je bilo da otvori nogu i plasira loptu u dalji ugao, golman savladan, ali jok on pokušava da je primi. Posljednje, najveću krivicu za gol snosi Paskalev jer je prvo izvan 16 m njega hiroš predriblao i poslao loptu na drugu stranu a onda po primanju centaršuta ostao sam Paskalevu iza leđa, Kyeremeh je imao igrača iza sebe i ostao na njemu.AVNOJ je napisao/la: ↑03 apr 2025, 16:59Keremeh ograničen igrač, dva puta prije samog gola, prvi put gdje gubi loptu prilikom iznošenja u našem šesnestercu i stvara protivniku 100% šansu, dugi put kod protivničkog gola gdje se lopta odbija od njega ko od panja i onda kod gola on stoji 2 metra od igrača i pušta ga da šutira.
Drugo Balta, ono koji qurac??? nakon pola godine bez ozbiljne utakmice stavio u prvi sastav.
Treće Butić, šta želiš postići sa njim??? Napadač koji 90% utakmice igra leđima prema golu i to na 35 metara, ok borbenost, zalaganje ali majstore golovi.
Mozes mi ubiti proljece al zivjet ce ljetofks74 je napisao/la: ↑03 apr 2025, 21:25Jedna od boljih zadnjih 5 godinaErosViverosViv je napisao/la: ↑03 apr 2025, 20:30ako ne osvojimo kup, statistički i objektivno jedna od najneuspješnijih sezona u zadnjih 20 godina. Baš se treba potruditi sa najboljim uslovima u državi odustati od oba trofeja početkom aprila. Aferim i Mirviću i Zekiću i igračima!
Trenutno korisnika/ca: KarloIvandic i 19 gostiju.