FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

armando
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la armando » 12 apr 2025, 21:46

dirkules je napisao/la:
12 apr 2025, 20:37
Highlight zadnje dvije tekme Kim, koje pomračenje od štopera :rol:
Ja ne znam šta je ovo, hoće li se ikad ubosti sa tim štoperima :D
Od kako su nam se smijali za Van Buytena i Demichelisa mi se sastaviti ne možemo :lol:
Makar su bili bijeli i markatni. Kad vidiš grbavog Kima, očito slabijeg vida i načetom ahilovom petom, dobiješ svako malo neki kiks.
Nama je ponekad bila promaha i kad su Hummels i Boa bili u prajmu. To je cijena ove postavke i stila igre.

Dobro se Muller razigrao, igrao je jako malo u nastavku sezone, ispao iz ritma i sve ovo oko završetka karijere u Bayernu.
Mislim da je bolje da bude džoker u Milanu.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 12 apr 2025, 22:16

harden je napisao/la:
12 apr 2025, 21:11
Treba nam 100 sansi za 1 gol. Tu nije trener kriv.
Ne treba vise od tih 10-ak rijeci za normalne, ali nazalost po forumima mnogo balavarduje, i to uglavnom nenormalne balavurdije kao ova CCA. Kompany nije uticao na dovodjenje ovih igraca, mozda na Olisea i ovih sto su dosli ove sezone, ali sugurno nije na jednog Kena...a Bogami za mnoge ni uprava nije kriva, jer ove Olise rastura pa opet danas dva cista zicera promasi. A ko nebi doveo Kena koji je "million" golova dao za Tot i reprezentaciju engleska...pa se ispromasiva u dvije zadnje i moze bit sjeba nas da ispadnemo makar u jednom takmicenju. Jos prije sam rekao, trenar kada imate 21 sut kao danas od kojih 10 u okvir gola a najmanje 5 cistih zicera (onih koji nisu realizovani ne ubrajam dva gola), dok se protivnik ipak kakvog takvog renomea zadrzi na 6 udaraca ukupno i u okivr 3 od kojih dva primite sto nebiste smjeli, nemate tu sta prigovoriti treneru. Mozda da ima neki ogroman izbor pa da je sad nesto pogresio, ali ovo su sve bile sitnice...eto Guerrero mozda na lijevom, medjutim da Stanisa pogodi cistu sansu u prvom onda bi i ja pjevo drugu pjesmu. Kim je imao svasta nesto, ali nije imao mnogo ovakvog idiotskog postavaljanja u kojem uopste nemas pojma gdje se ko nalazi, da li ce doci iza tebe i zaobici te...obicno je da budemo iskreno on ispravaljao krive Drine drugig zbog takvih gresaka ludim uklizavanjem. Dajer je bio kritican po tome, Kim i Upa nisu, izgleda ide na gore...Skautiram Barcu za naseg trenera :njanjanja: :njanjanja: katastrofa od poluvremena, jedva se vuku po terenu, trebali primiti dvicu u prvom protiv nakog Leganesa. To je danak Uefinom i Fifinom nezasitom zeljom za novcem, ko se ozbiljno bavio fudbalom jasno mu je da nema igraca koji ce izdrzati ritam sreda-weekend tako dugo, jos uvalili ovu **** CL sa 100 utakmica pa onda naka reprezentativna takmicenja gdje se igraci i opuste narocito ako su zvjezde svojih reprezentacija, pa zavrse sa 6-8 mjeseci pauze. Da bi to sve pokrili timovi moraju imati 30 kvalitetnih igraca. Ja za Bayern navijam 40 godina i tu se nista ne mjenja ni kada sam navijao (sa postovanjem jer pobogu navijam za taj klub) da se popnemo sa 14 na 12 mjesto niti u godinama kada smo ganjali (i izganjali 6 trofefeja), a ne kao ovi danas tifusari, jedna nerjesena i eto ih pljuju klub i trenera: sve haman najgore mi pokupili :rol:
Zadnja izmjena: Dilah, dana/u 12 apr 2025, 22:24, ukupno mijenjano 1 put.

zona072
Kontakt:

Post Postao/la zona072 » 12 apr 2025, 22:17

CrvenoCrnaArmija je napisao/la:
12 apr 2025, 20:35
Dilah je napisao/la:
12 apr 2025, 20:34
Fantasticne izmjene, beskompromisno i hrabro. Guerrero, Gnabri, pa i Pavlovic za desetke. Ne znam bili se ljutio na njega ili zahvalio Bogu, ali sve u svemu nosamo ovih 6 bodova nekako, jos da Inter sjebemo i klanjacu bar Sabah i Aksam. Urbig - Laimer, Dier, Stanisic (Goretzka), Guerrero - Kimich, Pavlovic, Olise- Coman, Kane, Gnabri....i onda da namlatimo katalonsku balavurdiju na celu sa cika Levom.
Teške droge.
Pavlović za 10 ?

Huske
Kontakt:

Post Postao/la Huske » 12 apr 2025, 22:21

Kimih-Dier-Kim-Gerero
------------palinja------------
----gorecka---lajmer----
Olise------kejn-----gnabri

Miler i Koman čekaju s klupe, a sanea i one koji mu pripremaju novi ugovor g.ovnjikavom motkom iz minhena.
Zadnja izmjena: Huske, dana/u 12 apr 2025, 22:25, ukupno mijenjano 2 puta.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 12 apr 2025, 22:24

armando je napisao/la:
12 apr 2025, 21:46
dirkules je napisao/la:
Ja ne znam šta je ovo, hoće li se ikad ubosti sa tim štoperima :D
Od kako su nam se smijali za Van Buytena i Demichelisa mi se sastaviti ne možemo :lol:
Makar su bili bijeli i markatni. Kad vidiš grbavog Kima, očito slabijeg vida i načetom ahilovom petom, dobiješ svako malo neki kiks.
Nama je ponekad bila promaha i kad su Hummels i Boa bili u prajmu. To je cijena ove postavke i stila igre.

Dobro se Muller razigrao, igrao je jako malo u nastavku sezone, ispao iz ritma i sve ovo oko završetka karijere u Bayernu.
Mislim da je bolje da bude džoker u Milanu.
Ponajviše s manjkom inteligencije Kim :D

Pitanje je koliko će nas Wirtz koštati uz prodaje koje su cilj upravi da idu minimalno na 100mil€ jasno da će na ljeto stići novi partner Upi.
Jan-Christian Dreesen on whether Uli Hoeneß' statements (that there's not much left in Bayern's fixed deposit account) surprised him: "No, I'm not surprised. Uli's motivation is different. He's worried that we're losing our economic stability with our excessive salaries. Those are his words of warning. But we're still able to act. That's the essential message. There’s enough on it [the deposit account] – for whoever it’s enough for." [Sky]
:D
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 12 apr 2025, 22:45

Kako sam već rekao bundes ste riješili, Kusen je na konopcima i teško da će i Paulanere dobit. Nisu oni ispali u kupu od Arminije jer su ih podcijenili nego jer su ovi bili bolji. Može se to činiti čudno, ali ko je gledao utakmicu vidio je da su apotekari dali sve od sebe no ovi su jednostavno bili bolji.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 12 apr 2025, 23:10

dirkules je napisao/la:
12 apr 2025, 22:24
Pitanje je koliko će nas Wirtz koštati...
I koji mu broj dodijeliti :D
Ja biram 8 ili 10. Ti koji ih sad nose nek idu ili saviju rep.
Dilah je napisao/la:
12 apr 2025, 22:16
Ja za Bayern navijam 40 godina
Ejs :cool: pa onda se sjećaš i Mađera i njegovog gola petom ;)

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 apr 2025, 23:12

Schon unter der Woche hatte der Bezahlsender berichtet, dass der Verein dem Nationalspieler ein neues Arbeitspapier bis 2028 vorgelegt hat. Das Gehalt soll bei etwa zehn Millionen Euro brutto pro Jahr liegen und durch leistungsabhängige Boni auf bis zu 16 Millionen steigen können. Besonders auffällig: Sané würde damit im Vergleich zu seinem bisherigen Gehalt deutlich kürzer treten – ein Schritt, den er offenbar bewusst wählt, um in München zu bleiben.
Eberl treibt Sané-Verlängerung voran

Auch innerhalb des Klubs wird der Wechsel in der Verhandlungsstrategie mitgetragen. Sportvorstand Max Eberl gilt als klarer Befürworter einer Verlängerung und treibt die Gespräche aktiv voran. Dass sich Sané in der Rückrunde in starker Form präsentiert, spielt dabei eine zentrale Rolle. Zwar waren seine Auftritte nicht immer konstant, doch mit neun Toren und fünf Assists in der Liga zählt er weiterhin zu den gefährlichsten Spielern im Kader.

Sanés Bereitschaft, auf eine Signing Fee zu verzichten, ist ein deutliches Signal – sowohl an die Vereinsführung als auch an andere Stars im Team. Zum Vergleich: Alphonso Davies soll bei seiner letzten Vertragsunterschrift eine Signing Fee in Höhe von 20 Millionen Euro kassiert haben. Auch das Handgeld von Musiala soll sich in diesem Bereich belaufen. Joshua Kimmich hingegen erhielt keine Sonderzahlung, musste dafür aber auch keine Gehaltskürzung hinnehmen.
Dobro ovo za Sanea.

Za RVi se naravno pogriješilo, ne platom koliko ostatkom

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 12 apr 2025, 23:17

Neutral je napisao/la:
21 sep 2021, 17:38
Nema ništa od Wirtza iz dva razloga.

Wirtz ima ugovor do 2026. g i ovo što pokazuje ove sezone, katapultirat će ga po cijeni za potencijalni transfer u rang od 100 miliona eura, ako ne i više. Dovoljno je pogledati pet minuta utakmice na kojoj on igra da vidiš da se radi o wonderkidu. Werner je u mlađim danima derao sve i bio je klasa, a ovaj je dosta ispred njega. Wirtz je potencijalom ispred Havertza, a zna se koliko je on plaćen, iako jedan može igrati napadača, drugi je čisti veznjak.
21 sep 2021, 17:38
Neutral je napisao/la:
27 apr 2022, 20:52

Mene zanima Wirtz, vjerujem da će ga dovesti tek sljedeće sezone. Ne smijemo propustiti tog igrača.

27 apr 2022, 20:52

Lijepo se prisjetiti 2021 i 2022. godine.

:thumbup:

Wirtz se mora dovesti! Identitet njemacki se mora vratit u ekipu.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 12 apr 2025, 23:32

armando je napisao/la:
12 apr 2025, 23:10
dirkules je napisao/la:
12 apr 2025, 22:24
Pitanje je koliko će nas Wirtz koštati...
I koji mu broj dodijeliti :D
Ja biram 8 ili 10. Ti koji ih sad nose nek idu ili saviju rep.
Kingsley će osloboditi 11-ku nakon što nam donese 35-40mil€ :D
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 apr 2025, 23:41

Dovesti Wirtza onda Kanea poslati u Totač za 65 mil i dovesti Goykersa za početak,..pa ćemo vidjeti za dalje. :kafa:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 apr 2025, 00:48

Kad smo kod povreda, kazu nas najveci talenat je Javier Fernandez, inace ove sezone 200 dana povrijedjen, propustio je preko 20 utakmica, prvo zglob pet mjeseci, sad misic.

Asare recimo ni 5% kao Moukoko u tim godinama.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 apr 2025, 00:50

Saurman je napisao/la:
12 apr 2025, 23:41
Dovesti Wirtza onda Kanea poslati u Totač za 65 mil i dovesti Goykersa za početak,..pa ćemo vidjeti za dalje. :kafa:
Brazilca ili Argentinca dovesti kao dm, borci nam fale.

Jonathan Burkardt :kafa:

Dilah
Kontakt:

Post Postao/la Dilah » 13 apr 2025, 04:22

armando je napisao/la:
12 apr 2025, 23:10
Ejs :cool: pa onda se sjećaš i Mađera i njegovog gola petom ;)
Ih gdje to izvadi, Porto je u to vreme posle Bayerna bio moj favorite team, a to je bio moje prvo finale kao vatrenog Bayernovca.. Madjer je igrač koji je primjer ljepote fudbalske igre.

Bayo
Kontakt:

Post Postao/la Bayo » 13 apr 2025, 09:18

dirkules je napisao/la:
Bayo je napisao/la:
24 jan 2025, 21:28
Biti uvjeren u obranu Upa Kim može samo netko tko nije gledao niti jednu utakmicu prošlih sezona.
:zviz:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 13 apr 2025, 09:21

Neutral je napisao/la:
13 apr 2025, 00:48
Kad smo kod povreda, kazu nas najveci talenat je Javier Fernandez, inace ove sezone 200 dana povrijedjen, propustio je preko 20 utakmica, prvo zglob pet mjeseci, sad misic.

Nasrawe i Karl su veci talenti iako ne igraju iste pozicije kao Javier.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 apr 2025, 13:13

Omerbavarac je napisao/la:
13 apr 2025, 09:21
Neutral je napisao/la:
13 apr 2025, 00:48

Nasrawe i Karl su veci talenti iako ne igraju iste pozicije kao Javier.
Oni su Bayern u19, ovaj bayern II. I prosle godine je sa 17 igrao regional ligu sto pokazuje potencijal, pisali su vec dosta o njemu, problem je sto je RVI u najavi i dzabe potencijal ako si propustio 200+ dana u tim godinama treniranja/igranja.

Juniorski vs seniorski fudbal, velika razlika.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 13 apr 2025, 13:17

Da li Jonathan Burkardt moze bit nas novi napadac kao druga opcija.

Vracajmo njemacki identitet. U mrtvom Mainzu 42 gola i 14 asistencija u 139 meca. Nije lose u ekipi kakav je Mainz. Relativno mlad, prostor za napredak.

Jedino sto ce bit skup kao opcija 2.

Balon
Kontakt:

Post Postao/la Balon » 13 apr 2025, 13:23

Zaboravite na bilo kakve talente dok je Kompany trener.

Vidjeli smo kako su Tel, Aznuo pa i Pavlovic "zavrsili" kod njega.

armando
Kontakt:

Post Postao/la armando » 13 apr 2025, 13:52

Jbga care, ti i još neki ćete se napatiti dok on ode iz Bayerna. Ili se iz prikrajka nadati porazima.
Ne možeš kukati na talente, jer i kada su dobili priliku nisu ništa pokazali. To su možda talenti, ali neka njih negdje drugo u manjem klubu sa manjim pritiskom i isto takvim očekivanjima.
Trener kao treći izbor (normalno da to i on zna) kao relativno početnik ne može previše rizikovati da tom dječurlijom.
Rijetki su slučajevi kao Davies ili Musiala koji odmah pokažu klasu i na koje se možeš osloniti.
Pavla su povrede i bolest ( kao i noćni život, ti bi to trebao znati pošto vidim da si često u mnh) unazadili ove sezone. Svi jedva čekamo njegov povratak i da ponovo zagrize i otjera onaj kolac na klupu ili u bochum.

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: TETRAPAK i 5 gostiju.