harden je napisao/la: ↑12 apr 2025, 21:11
Treba nam 100 sansi za 1 gol. Tu nije trener kriv.
Ne treba vise od tih 10-ak rijeci za normalne, ali nazalost po forumima mnogo balavarduje, i to uglavnom nenormalne balavurdije kao ova CCA. Kompany nije uticao na dovodjenje ovih igraca, mozda na Olisea i ovih sto su dosli ove sezone, ali sugurno nije na jednog Kena...a Bogami za mnoge ni uprava nije kriva, jer ove Olise rastura pa opet danas dva cista zicera promasi. A ko nebi doveo Kena koji je "million" golova dao za Tot i reprezentaciju engleska...pa se ispromasiva u dvije zadnje i moze bit sjeba nas da ispadnemo makar u jednom takmicenju. Jos prije sam rekao, trenar kada imate 21 sut kao danas od kojih 10 u okvir gola a najmanje 5 cistih zicera (onih koji nisu realizovani ne ubrajam dva gola), dok se protivnik ipak kakvog takvog renomea zadrzi na 6 udaraca ukupno i u okivr 3 od kojih dva primite sto nebiste smjeli, nemate tu sta prigovoriti treneru. Mozda da ima neki ogroman izbor pa da je sad nesto pogresio, ali ovo su sve bile sitnice...eto Guerrero mozda na lijevom, medjutim da Stanisa pogodi cistu sansu u prvom onda bi i ja pjevo drugu pjesmu. Kim je imao svasta nesto, ali nije imao mnogo ovakvog idiotskog postavaljanja u kojem uopste nemas pojma gdje se ko nalazi, da li ce doci iza tebe i zaobici te...obicno je da budemo iskreno on ispravaljao krive Drine drugig zbog takvih gresaka ludim uklizavanjem. Dajer je bio kritican po tome, Kim i Upa nisu, izgleda ide na gore...Skautiram Barcu za naseg trenera

katastrofa od poluvremena, jedva se vuku po terenu, trebali primiti dvicu u prvom protiv nakog Leganesa. To je danak Uefinom i Fifinom nezasitom zeljom za novcem, ko se ozbiljno bavio fudbalom jasno mu je da nema igraca koji ce izdrzati ritam sreda-weekend tako dugo, jos uvalili ovu **** CL sa 100 utakmica pa onda naka reprezentativna takmicenja gdje se igraci i opuste narocito ako su zvjezde svojih reprezentacija, pa zavrse sa 6-8 mjeseci pauze. Da bi to sve pokrili timovi moraju imati 30 kvalitetnih igraca. Ja za Bayern navijam 40 godina i tu se nista ne mjenja ni kada sam navijao (sa postovanjem jer pobogu navijam za taj klub) da se popnemo sa 14 na 12 mjesto niti u godinama kada smo ganjali (i izganjali 6 trofefeja), a ne kao ovi danas tifusari, jedna nerjesena i eto ih pljuju klub i trenera: sve haman najgore mi pokupili