Da kamere nisu sve snimale, možda bi nekoga i ubijedio da nije tako.
Pa uz malo povoljniji ždrijeb sve je moguće, evo Zrinski prošle godine do play off, mislim dvije utakmice sve je moguče vidio si sad kako su igrali protiv punu jačih ekipa nego one koje budu play off.DamirT je napisao/la: ↑24 apr 2025, 16:21Ma ne znaci im nista to nositeljstvo, kad mogu dobiti u npr trecem pretkolu klub iz Portugala ili cak i lige petice mozda koji nisu nositelji. Naravno ovo karikiram, ne znam ni ko ce sve biti nositelj tada.AVNOJ je napisao/la: ↑24 apr 2025, 15:25Borac sa ovim koeficijentom može ponovo do grupne faze i ako ne bude prvak ukoliko Ih njihov glavni saveznik ne opeljuši i ne gurne ruku u njihov đep.Virtu4l je napisao/la: ↑24 apr 2025, 13:57
Upravo to. Ovaj put od dva zla nikako ne mogu da odlučim koje je manje.
Razum mi kaže da ne bi valjalo da Borac osvoji jer bi to značilo baš puno para za njih u dvije godine i bili bi najbliže uspostavljanju apsolutne dominacije. Mislim da bi za narednu sezonu napravili najbolji tim koji je ikada igrao ovu ligu.
Malo pomalo vladajućoj politici i režimu u RS koji je i glavni finansijer Borca se zavrču pipe, neće oni tek tako posmatrati trošenje para od Europe a da njima škrpi.![]()
Realnost je da prvak jedini ima sansi za grupe.
Na Borac nije niko u ligi ljubomoran, Borac svi sazaljevaju. Koliko god tebi to cudno zvucalo.MikiPirs je napisao/la: ↑24 apr 2025, 17:35Banjaluka ima problem sa brojem gledalaca oduvjek, to nije samo sada tj ove sezone, jer kao sto rekoh od formiranja BiH lige u vecini slicajeva tj sezona Borac je bio na margini ili sputavan od drugih ili losom organizacijom sebe sam gurao dole, kada se doda i to da su ljudi ovdje okrenuti ka CZ i Par, jasno je zasto ima losu posjetu. Tek poslednjih sezona Borac dolazi sebi i gdje treba da bude, ljubomora koja dolazi od drugih se moze nozem sjeci, od portala, strucnih konsultanata, klibova pa i pojedinaca. Mislim da ako se ponove slicne sezone broj gledalaca ce se povecati znacajno.Argentina je napisao/la: ↑24 apr 2025, 17:21Sadasnji Borac i rijec zasluzeno ne idu u istu recenicu. Na kraju pokazatelj toga je i publika koja (ne)dolazi u BL na tekme dok je ova kombinacija sa Savezo.&Sudijama u odnosu na prije 10tak godina kad je Borac isto bio u vrhu.MikiPirs je napisao/la: ↑24 apr 2025, 17:11Svi koji su tada pratili PLBIH znaju kako su te sezone izgledale, svakako, te utakmice su samo kulminacija mesetarenja prije svega Sarajevske grupe klubova, to je bio kriminal.
Uglavnom, Borac se dokazao kroz Evropu da je zasluzeno bio prvak prosle godine, ove jos ima do kraja pa cemo vidjeti, Zrinjski je blizi i ako osvoje srecno im bilo.
Svakako iluzorno je reci da borac kao i zrinjski pa i ostali nema poguranac od sudija, ali sve rezultate svesti na to je nista drugo nego ljubomorisanje i zavist.
E moj Madzide, jos ti nisi otkrio sve cari PLBIH.U njemu možemo čuti izjavu Madžida Šošića, junaka utakmice, koji je istakao da nisu igrali samo protiv 11 igrača, aludirajući na poguranac sudija, naročito Aleksandra Njegomirovića, koji je Borac imao u ovoj utakmici. Ovaj put uzalud.
"Stvarno sam presretan što smo došli do tri boda, što je najvažnije. Jako teška utakmica, najteža u mojoj karijeri, 100%, zbog svega što se desilo", kazao je Šošić i dodao:
"Nismo igrali samo protiv 11 igrača, to moram reći. Ljudi su mi pričali o ovome, ali nisam vjerovao dok nisam došao i zato sam još sretniji što smo uzeli tri boda i što sam zabio najvažniji gol u karijeri."
Zlatno vrijeme ex-yu scene, kad je bio najveci navijacki hajp, ne samo kopovi nego i posjeta na stadionima.
A gdje si vidio ovoliko negodovanje kad je Zrinko harao?
Napisao sam najodvratniji.Combattente87 je napisao/la: ↑24 apr 2025, 14:09Do juče je bio BilbijaTrofejiSuTu je napisao/la: ↑24 apr 2025, 13:04Ubjedljivo tri najodvratnija lika u ligi ikad i ovom korumpiranom savezu
1. Hiros
2. Kazlagic
3. Kvrzic
Jako je tesko poredati po nivou odvratnosti,ali ipak ovako nekako bih rekao.
U top 4 je svakako i Vranjes![]()
Bara- bara da se niste prodali. A ako se vec borite za pravdu u ovoj ligi zasto onda lijepo ne izadjete sa terena kada i vi nekog pokradete ? Sve je dobro dok se krade a cim nego nas pokrade onda nevalja savez, nevalja liga, nevalja nista...
Cekaj drugar, hoces da kazes da je pobjeda Zrinjskog nad Velezom je guranje malo i diskretno?Hajdeee je napisao/la: ↑24 apr 2025, 21:16A gdje si vidio ovoliko negodovanje kad je Zrinko harao?
Eto i oni imaju korektno sudjenje, ne zakolje ih sudija nikada...i kad ih pogura to je malo i diskretno. I ovdje su im cestitali na onoj dominaciji skoro svi (navijaci gradskog rivala, logicno ne).
Bolan, Borac se proziva i prezire..i netrpeljivost je prema tom klubu, isklucivo sto kradju sa sudijama rade jako otvoreno, brutalno i bezobrazno. Pljuju nam u lice svima. Svim drugim navijacima, svih drugih klubova u ligi. I to je jedini razlog ovakvog jednoglasnog stava sviju kontra takve kradje i brutalno bezobraznog ponasanja.
I to je jedna istina. Kakav pobogu nacionalizam i slicne glupe price.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.