Zato i ne čitam ovu temu. Kad god uletim uvijek je neko takmičenje ko će koga jače pljunuti. Uletih da vidim šta pišu ostali kad opet mi jedni po drugima.KosevoZove je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:05Isto kao i vama mene licno boli **** za vas, ali ima raje sa vase strane dobar dio i sa nase sto pisu jedni o drugima, toga ce uvijek biti.
Pa vidi, da znam šta se tu dešavalo prvi bih progovorio. Niti podržavam takve radnje niti im se radujem. Može se navesti mnogo takvih utakmica u zadnjih deset godina. Od svih pa i od ovih što su pokradeni večeras. To svakako ne opravdava.
Desit će se. Vjerovatno prije nego što i ja i ti mislimo ali to će podrazumjevati ravnopravan odnos klubova jer tako jedino može. Toliko od mene na ovu temu.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:26Pa evo podržt ćemo mi vas.Vi ste časnici i pošteni,podržali smo Dzindu vašeg čovjeka pa vi zabiste nož u leđa i njemu i nema.
Hajde pokrenuite se da vas podržimo.
Smijete li![]()
Opet da kažem. Nadam se da će grad Tuzla i cijeli kanton stati iza Slobode i navijača i da će se prevazići ova kriza jer sve je manje probosanskog DNK u fudbalu.