Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Smijesno mi je da je zabranjeno komentarisati sudjenje i da odmah slijedi kazna. O svemu na svijetu se moze pricati ali ne smije o nasem savezu i sudijama.
Mi smo bacali one letke po SCC-u i lijepili po gradu o Pilavu i Colpi ali nista bez sile kad nema pravde u ovoj drzavi. Ova fol ostavka je samo obmanjivanje, on i Colpa treba da idu u zatvor i da im se sudi za sve trikove, korupcije i kradje. 15 godina muzu i kradu i spletkare
Mi smo bacali one letke po SCC-u i lijepili po gradu o Pilavu i Colpi ali nista bez sile kad nema pravde u ovoj drzavi. Ova fol ostavka je samo obmanjivanje, on i Colpa treba da idu u zatvor i da im se sudi za sve trikove, korupcije i kradje. 15 godina muzu i kradu i spletkare
-
- Kontakt:
Cuj najveca podrska, a izbili im titulu iz rukuErosViverosViv je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:39Baš. Sigurno jer ste svima trn u oku, a ne desna ruka saveza i najveća podrška četničkom režimu.

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Dugovi od prošle sezone se ne mogu zaboraviti preko noći.ErosViverosViv je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:39Baš. Sigurno jer ste svima trn u oku, a ne desna ruka saveza i najveća podrška četničkom režimu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Pa nije savez samo borac19vendetta87 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:40Cuj najveca podrska, a izbili im titulu iz rukuErosViverosViv je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:39Baš. Sigurno jer ste svima trn u oku, a ne desna ruka saveza i najveća podrška četničkom režimu.![]()
![]()
Zato i ne čitam ovu temu. Kad god uletim uvijek je neko takmičenje ko će koga jače pljunuti. Uletih da vidim šta pišu ostali kad opet mi jedni po drugima.KosevoZove je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:05Isto kao i vama mene licno boli **** za vas, ali ima raje sa vase strane dobar dio i sa nase sto pisu jedni o drugima, toga ce uvijek biti.
Pa vidi, da znam šta se tu dešavalo prvi bih progovorio. Niti podržavam takve radnje niti im se radujem. Može se navesti mnogo takvih utakmica u zadnjih deset godina. Od svih pa i od ovih što su pokradeni večeras. To svakako ne opravdava.
Desit će se. Vjerovatno prije nego što i ja i ti mislimo ali to će podrazumjevati ravnopravan odnos klubova jer tako jedino može. Toliko od mene na ovu temu.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:26Pa evo podržt ćemo mi vas.Vi ste časnici i pošteni,podržali smo Dzindu vašeg čovjeka pa vi zabiste nož u leđa i njemu i nema.
Hajde pokrenuite se da vas podržimo.
Smijete li![]()
Opet da kažem. Nadam se da će grad Tuzla i cijeli kanton stati iza Slobode i navijača i da će se prevazići ova kriza jer sve je manje probosanskog DNK u fudbalu.
"Moj ideal bio je i ostao Željezničar!" - Branimir Jelušić
Ja ti kazem, ova odluka Husica je polulisticka i iz revolta, svi smo sad puni sebe jer smo pokazali da imamo to nesto u gacama, a za posljedice ce ispastat Sloboda.
Ako si gledao utakmicu vidio si da je ovo morala bit dvica, da je kriminal sta je radio gigovic
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ova tema odlično predstavlja stanje Bošnjaka trenutno (kao i generalno kroz historiju). Ljudi nas kolju na sve moguće načine dok se ovdje razvezla svađa između Zenice i Tuzle, Sarajeva i Željezničara. Koljite se ljudi moji ali znajte dok ste takvi Čelik će još dugo igrati Federalnu i nadati se nekom vjetru da rastjera tmurne oblake na Bilinim Poljem. Sloboda će još mnogo puta hodati po rubu PLBiH i Federalne te svako malo padati sad na jednu sad na drugu stranu. Željezničar će još dugo sanjati neki trofej i nekog da ih spasi trenutnog stanja. Sarajevo se nadati nekoj pravdi i poštenju da može napasti titulu. Eto vam gospodo, nadam se da ste sretni vaši bockanjem i nekim vama dovoljnim "ponosom". Ovo ne pišem kao Hordaš već prvenstveno kao Bošnjak. Razmislite malo o čemu radite, a ako ipak nastavite istim nemojte se pitati šta nam se ovo dešava.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Niko ne komentarise Direktan crveni zbog prigovora.
-
- Kontakt:
A jok, Radnik se tu pita...zna se da se sve stimalo Borcu za tituluHyperOS je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:42Pa nije savez samo borac19vendetta87 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:40Cuj najveca podrska, a izbili im titulu iz rukuErosViverosViv je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:39
Baš. Sigurno jer ste svima trn u oku, a ne desna ruka saveza i najveća podrška četničkom režimu.![]()
![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Samo da se citiram 1 martkanarinac je napisao/la: ↑01 mar 2025, 22:16Zrinjski,Borac prvi i drugi,Siroki ce uzet kup,Sloga,Posusje,Radnik,moraju ostat,a Zeljo i Sarajevo ce se klati za 3 mjesto,prvo ce da kolju i dalje Sarajevo,dok ovi prva dva ne odmaknu,pa ce onda da kolju Zelju,a Sarajevu da priznavaju sve i svasta,a onda ce glupi balijaneri se svadjat izmedju sebe kako namjestamo,kako Vico gura ove ili one,a mi navijaci oba kluba sa nabijenim rogovima.Ljudi jos jednom vas molim zbijte redove mi nemamo rezervne drzave.
Samo Sarajevo
zakona i pravde u ovoj državi ima samo za obične gradjane ,ostali mogu radit sta žele. To ko ne vidi ili je budala ili je glup.
-
- Kontakt:
Ma nista ne podrzavat,nek kolju i dalje,nadam se saopstenjima klubova da vjeruju u institucije saveza,kakva je ono blazama bila u pm.
-
- Kontakt:
Sta kazu balijanderi sto repku ne pratis,dao Bog da svaku izgube manje para za vanago oz saveza,sve bijedne ljige od igraca do tih sto vode pa niko ne digne glas na sve ovo i treba da bodrim Vico repku nikad u zivotu.
-
- Kontakt:
Jasno je ovo danas zašto se radilo neće dopustiti oni da se ugroziti Radnik oni su 8. sigurno to je za njih mjesto rezervirano, a 9. mora biti Posusje koje će u barazu opstati i dobiti Stupcanicu i tako će liga ostati na tri Bošnjačka (gadi mi se kad pišem kako klubove dijelimo) Sarajevo, Zeljo i Velez. Ne smije se dopustiti da se Igman priblizi uz Posusje.
-
- Kontakt:
Fakat zanimljiva teorija mozda se stvarno cilja da ostanu po 3 kluba iz svakog konstitutivnog naroda hahaha jel moguce.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:04Jasno je ovo danas zašto se radilo neće dopustiti oni da se ugroziti Radnik oni su 8. sigurno to je za njih mjesto rezervirano, a 9. mora biti Posusje koje će u barazu opstati i dobiti Stupcanicu i tako će liga ostati na tri Bošnjačka (gadi mi se kad pišem kako klubove dijelimo) Sarajevo, Zeljo i Velez. Ne smije se dopustiti da se Igman priblizi uz Posusje.
Ovo je sve opisano kod Dervisa Susica. Mada ja kontam da i sluzba ima svoje igrace koje mute vodu. Ne samo ovdje, vec i na klixu.... Dok su pojedini vjerovatno narkomani koje "ponese" atmosfera pa mlate gluposti jer misle da su bitni i da je ovo nekakav frontH8Z7 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:51Ova tema odlično predstavlja stanje Bošnjaka trenutno (kao i generalno kroz historiju). Ljudi nas kolju na sve moguće načine dok se ovdje razvezla svađa između Zenice i Tuzle, Sarajeva i Željezničara. Koljite se ljudi moji ali znajte dok ste takvi Čelik će još dugo igrati Federalnu i nadati se nekom vjetru da rastjera tmurne oblake na Bilinim Poljem. Sloboda će još mnogo puta hodati po rubu PLBiH i Federalne te svako malo padati sad na jednu sad na drugu stranu. Željezničar će još dugo sanjati neki trofej i nekog da ih spasi trenutnog stanja. Sarajevo se nadati nekoj pravdi i poštenju da može napasti titulu. Eto vam gospodo, nadam se da ste sretni vaši bockanjem i nekim vama dovoljnim "ponosom". Ovo ne pišem kao Hordaš već prvenstveno kao Bošnjak. Razmislite malo o čemu radite, a ako ipak nastavite istim nemojte se pitati šta nam se ovo dešava.
Zadnja izmjena: Velizar, dana/u 27 apr 2025, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
3x3 je 9adrenaline323 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:09Fakat zanimljiva teorija mozda se stvarno cilja da ostanu po 3 kluba iz svakog konstitutivnog naroda hahaha jel moguce.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:04Jasno je ovo danas zašto se radilo neće dopustiti oni da se ugroziti Radnik oni su 8. sigurno to je za njih mjesto rezervirano, a 9. mora biti Posusje koje će u barazu opstati i dobiti Stupcanicu i tako će liga ostati na tri Bošnjačka (gadi mi se kad pišem kako klubove dijelimo) Sarajevo, Zeljo i Velez. Ne smije se dopustiti da se Igman priblizi uz Posusje.
Ko je 10.
Kako gigovica i kazlagica do sada niko nije išutao na ulici ako oni smiju izaci iz kuce uopste
Crni Cerak 🐦⬛
Distrikt Brčko, salim se Laktaši su 10-ti.roccosiffredi je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:103x3 je 9adrenaline323 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:09Fakat zanimljiva teorija mozda se stvarno cilja da ostanu po 3 kluba iz svakog konstitutivnog naroda hahaha jel moguce.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑27 apr 2025, 01:04Jasno je ovo danas zašto se radilo neće dopustiti oni da se ugroziti Radnik oni su 8. sigurno to je za njih mjesto rezervirano, a 9. mora biti Posusje koje će u barazu opstati i dobiti Stupcanicu i tako će liga ostati na tri Bošnjačka (gadi mi se kad pišem kako klubove dijelimo) Sarajevo, Zeljo i Velez. Ne smije se dopustiti da se Igman priblizi uz Posusje.
Ko je 10.
-
- Kontakt:
Svi su bili pozvani na sastanak.
Svi su odgovorili da nije to način i sad vidimo na sve strane kuknjavu.
Opet trebaju klubovi sjesti , bez da je i jedan klub iznad drugog, osnovati udruženje premijerligaša. Nema nigdje na svijetu ove vrste kriminala, ama bas nigdje. Frajer kroji raspored za slijedeće godine već sad. Da izbalansira s kim može s kim ne. Ovo je nečuveno.
Svi su odgovorili da nije to način i sad vidimo na sve strane kuknjavu.
Opet trebaju klubovi sjesti , bez da je i jedan klub iznad drugog, osnovati udruženje premijerligaša. Nema nigdje na svijetu ove vrste kriminala, ama bas nigdje. Frajer kroji raspored za slijedeće godine već sad. Da izbalansira s kim može s kim ne. Ovo je nečuveno.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Combattente87, Cwirek, laszlo i 57 gostiju.