Zašto su Zekića pitali za ovog igrača? Jel se to nešto šuška?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zavisi kako kojim očima posmatramo fudbal. Dobar je Duška naš, prenese ga nekad samo.napoleon72 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 21:53Ovdje je samo bitno prosut 3-4 fraze koje zvuce fancy poput "protok lopte", "kretanje bekova", "odvlacenje stopera", i automatski ispadas Rinus Mihels foruma, gledas s visoka sve ostale. Jedan lik vidio neku wow partiju, nas 18k na stadionu i Bog zna koliko pored malih ekrana vidjeli loseg napadaca koji nijednu loptu nije zadrzao nit duela dobio. Al eto, recimo da je Gordeziani odigrao kao Drogba danas, nekim ce bit lakse.ajdohordas je napisao/la: ↑27 apr 2025, 21:38A čime vas kupio Gordeziani danas tačno ? (Osim tog penala naravno)
Čovjek ima sve predispozicije da spusti i zadrži sve visoke lopte a danas je izgubio 80% duela, što zračnih što na zemlji. Jako je spor, trom.
Ne mogu reći da on neće i da nema želje, ali nije to to št mi očekujemo.
Ili je Guli jednostavno podigao ljestvicu... ne znam ali po meni Gordeziani apsolutni prosjek.
Kyeremeh naš najkorisniji igrač ove sezone uz Gulija.
Svaka čast također i za Bubanju, mali milion duela danas je osvojio.
Strašan igrač![]()
Iskreno se nadam da se ne šuška i da su to samo novinarska nagađanja.Pendulum je napisao/la: ↑27 apr 2025, 23:27https://www.transfermarkt.com/kristijan ... ler/294401
Zašto su Zekića pitali za ovog igrača? Jel se to nešto šuška?![]()
Onda mozda Balta ide na stopera.
Ma zahvalnica Lulicu i Gordezianiju.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 apr 2025, 23:34Ova ekipa itekako ima potencijala.
Rogić danas odličan, iako sam i ja zaista bio za opciju da se Marić “zaganja”, trenutno treba prioritet biti da Lovre ostane još najmanje godinu na Koševu. Onda gledati opciju da Rockova zamjenimo boljim golmanom.
Mujkić odličan, na njega računam da će biti jedan od ključnih igrača iduće sezone.
Pavičića zadržati kako znamo i umijemo, čovjek je naš najbolji veznjak nakon Saleta (za čiji povratak Boga molim već najmanje 3 mjeseca).
Lulić - iskreno upitnik, imao je groznih trenutaka, ali isto tako i odličnim. Danas npr veoma dobar, pa se zapitam šta se sa njim dešavalo jedan period. Staviti sve na papir i vidjeti. Mislim da je otkup njegov povelike cifre za naše uslove, tako da mislim da ćemo se sa njim rastati u maju.
Jatta - ovaj dečko će biti novi veliki transfer, samo daj Bože da ostane zdrav. Napredovao je u ovih 10 mjeseci sa nama jako puno. Gledao sam ga par mečeva za U19, i znao je pružiti solidne partije, međutim, za prvi tim kad god odigra - prekuca.
Gordeziani - niti toliko loš, ali ni posebno dobar. Ne vidim da je išta fenomenalno odradio ni danas ni u prošlim mečevima, ali je solidan igrač. Ali isto kao i za Lulića, koliko znam cifra koju bi trebali platiti za njega ne vrijedi, pa mislim da će on u maju nazad za Batumi.
Francis - naš dobri crni Anel Hebibović![]()
Toliko puta čovjeka obraduje, a isto toliko puta sam počupao glavu radi njega. Polivalentan, a nije preskup, treba mu obavezno produžiti ugovor na još najmanje godinu ipo.
Sta je sa Juraldzijom i Matanovicem,valjalo bi se i njih rijesitibvsic je napisao/la: ↑27 apr 2025, 23:38Ma zahvalnica Lulicu i Gordezianiju.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 apr 2025, 23:34Ova ekipa itekako ima potencijala.
Rogić danas odličan, iako sam i ja zaista bio za opciju da se Marić “zaganja”, trenutno treba prioritet biti da Lovre ostane još najmanje godinu na Koševu. Onda gledati opciju da Rockova zamjenimo boljim golmanom.
Mujkić odličan, na njega računam da će biti jedan od ključnih igrača iduće sezone.
Pavičića zadržati kako znamo i umijemo, čovjek je naš najbolji veznjak nakon Saleta (za čiji povratak Boga molim već najmanje 3 mjeseca).
Lulić - iskreno upitnik, imao je groznih trenutaka, ali isto tako i odličnim. Danas npr veoma dobar, pa se zapitam šta se sa njim dešavalo jedan period. Staviti sve na papir i vidjeti. Mislim da je otkup njegov povelike cifre za naše uslove, tako da mislim da ćemo se sa njim rastati u maju.
Jatta - ovaj dečko će biti novi veliki transfer, samo daj Bože da ostane zdrav. Napredovao je u ovih 10 mjeseci sa nama jako puno. Gledao sam ga par mečeva za U19, i znao je pružiti solidne partije, međutim, za prvi tim kad god odigra - prekuca.
Gordeziani - niti toliko loš, ali ni posebno dobar. Ne vidim da je išta fenomenalno odradio ni danas ni u prošlim mečevima, ali je solidan igrač. Ali isto kao i za Lulića, koliko znam cifra koju bi trebali platiti za njega ne vrijedi, pa mislim da će on u maju nazad za Batumi.
Toliko puta čovjeka obraduje, a isto toliko puta sam počupao glavu radi njega. Polivalentan, a nije preskup, treba mu obavezno produžiti ugovor na još najmanje godinu ipo.
Da je Lulic iz prvog dijela, 100% bez razmisljanja koliko god traze. Ali ovo sta god da traze puno je
Danas je covjek imao 2-3 sanse koje su morale biti gol. Zaboravio covjek zabit ga, izlazio je 1 na 1 bezbroj puta u zadnje vrijeme i po sred golmana covjek suta
Spominje se povratak na Balkan Lovrića. Novinar upitao Zekića šta misli može li doći u Sarajevo ili tako nekako. Zekić kaže da se on ništa ne pita i da je Lovrić dobar ali u Turskoj ima još bolji a zove se Čataković.ajdohordas je napisao/la: ↑27 apr 2025, 23:31Iskreno se nadam da se ne šuška i da su to samo novinarska nagađanja.Pendulum je napisao/la: ↑27 apr 2025, 23:27https://www.transfermarkt.com/kristijan ... ler/294401
Zašto su Zekića pitali za ovog igrača? Jel se to nešto šuška?![]()
Ma mi imamo tih nekih igraca sto su pod ugovorom pa koliko ih je samo na posudbi ...mosarajvosa83 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 23:43Sta je sa Juraldzijom i Matanovicem,valjalo bi se i njih rijesitibvsic je napisao/la: ↑27 apr 2025, 23:38Ma zahvalnica Lulicu i Gordezianiju.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑27 apr 2025, 23:34Ova ekipa itekako ima potencijala.
Da je Lulic iz prvog dijela, 100% bez razmisljanja koliko god traze. Ali ovo sta god da traze puno je
Danas je covjek imao 2-3 sanse koje su morale biti gol. Zaboravio covjek zabit ga, izlazio je 1 na 1 bezbroj puta u zadnje vrijeme i po sred golmana covjek suta![]()
Pa sve su ti to brate poprilicno defanzivni igrači.Hajdeee je napisao/la: ↑28 apr 2025, 00:12Treba pokusati zadrzati Pavicica.
Ne znam pod kakvim je on ugovorom tamo, i kako bi se to rijeslio. Ali to je tio igraca koji nam treba.
Uz njega pokusati uparititi Bubanju i Cimija. Uz nadolazećeg Jatu imali bi kvalitetnu sredinu.
Pokusati naci jako kvalitetnog gol igraca, spica. Jer Guli ide sigurno.
Kostur ekipe zadrzati pod MORANJE.
Potpisujem za Gordezianija. Odigrao isto kao Butic na Grbavici, a tad ga se hvalilo. Po meni odigrao bez greške. Borio se, otvarao prostor, hladno zabio iz penala. Korektna utakmica. Ne znam sta ljudi očekuju?jurisicduska je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:35Gruzijac fantsticna utakmica, zadrzao masu lopti , imao asistenciju Lulicu fantasticnu gdje ovaj ne zna osutati, pored toga trcao i uzeo par lopti. Kretnjama napravio prostora Kyeremehu ogromnog, fantastican. Bas ulogu odigrao kakvu je dobio. Tacno ko god napise da je on bio los odmah vidim elementarno nepoznavanje igre.
Gordeziani je igrač kojeg bi svaki klub u ligi rado imao u rosteru, DAKLE POJAČANJE.10.Skoro je napisao/la: ↑28 apr 2025, 04:12Potpisujem za Gordezianija. Odigrao isto kao Butic na Grbavici, a tad ga se hvalilo. Po meni odigrao bez greške. Borio se, otvarao prostor, hladno zabio iz penala. Korektna utakmica. Ne znam sta ljudi očekuju?jurisicduska je napisao/la: ↑27 apr 2025, 20:35Gruzijac fantsticna utakmica, zadrzao masu lopti , imao asistenciju Lulicu fantasticnu gdje ovaj ne zna osutati, pored toga trcao i uzeo par lopti. Kretnjama napravio prostora Kyeremehu ogromnog, fantastican. Bas ulogu odigrao kakvu je dobio. Tacno ko god napise da je on bio los odmah vidim elementarno nepoznavanje igre.