FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

Pendulum
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pendulum » 27 apr 2025, 23:27

https://www.transfermarkt.com/kristijan ... ler/294401

Zašto su Zekića pitali za ovog igrača? Jel se to nešto šuška? :think:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 27 apr 2025, 23:29

napoleon72 je napisao/la:
27 apr 2025, 21:53
ajdohordas je napisao/la:
27 apr 2025, 21:38
A čime vas kupio Gordeziani danas tačno ? (Osim tog penala naravno)
Čovjek ima sve predispozicije da spusti i zadrži sve visoke lopte a danas je izgubio 80% duela, što zračnih što na zemlji. Jako je spor, trom.
Ne mogu reći da on neće i da nema želje, ali nije to to št mi očekujemo.
Ili je Guli jednostavno podigao ljestvicu... ne znam ali po meni Gordeziani apsolutni prosjek.

Kyeremeh naš najkorisniji igrač ove sezone uz Gulija.
Svaka čast također i za Bubanju, mali milion duela danas je osvojio.
Strašan igrač :bow:
Ovdje je samo bitno prosut 3-4 fraze koje zvuce fancy poput "protok lopte", "kretanje bekova", "odvlacenje stopera", i automatski ispadas Rinus Mihels foruma, gledas s visoka sve ostale. Jedan lik vidio neku wow partiju, nas 18k na stadionu i Bog zna koliko pored malih ekrana vidjeli loseg napadaca koji nijednu loptu nije zadrzao nit duela dobio. Al eto, recimo da je Gordeziani odigrao kao Drogba danas, nekim ce bit lakse.
Zavisi kako kojim očima posmatramo fudbal. Dobar je Duška naš, prenese ga nekad samo. :D

Ali generalno, za svoje predispozicije Gordeziani bi trebao dosta korisniji da bude. Želju ima a valjda i sa učinkom na terenu nadođe, nadamo se. :opaopa:

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 27 apr 2025, 23:31

Nego šta ćemo za Slogu? Ako se Jović ne oporavi samo Soldo i Đurić klasični stoperi, a koja je vjerojatnost da će Đurić početi tako da ostaje samo Soldo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 27 apr 2025, 23:31

Pendulum je napisao/la:
27 apr 2025, 23:27

Iskreno se nadam da se ne šuška i da su to samo novinarska nagađanja.

HordeSaSjevera
Kontakt:

Post Postao/la HordeSaSjevera » 27 apr 2025, 23:33

H8Z7 je napisao/la:
27 apr 2025, 23:31
Nego šta ćemo za Slogu? Ako se Jović ne oporavi samo Soldo i Đurić klasični stoperi, a koja je vjerojatnost da će Đurić početi tako da ostaje samo Soldo.
Onda mozda Balta ide na stopera.
Sarajeva mi smo navijači,
Bordo, bordo od sudbine jači!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 27 apr 2025, 23:34

Ova ekipa itekako ima potencijala.
Rogić danas odličan, iako sam i ja zaista bio za opciju da se Marić “zaganja”, trenutno treba prioritet biti da Lovre ostane još najmanje godinu na Koševu. Onda gledati opciju da Rockova zamjenimo boljim golmanom.
Mujkić odličan, na njega računam da će biti jedan od ključnih igrača iduće sezone.
Pavičića zadržati kako znamo i umijemo, čovjek je naš najbolji veznjak nakon Saleta (za čiji povratak Boga molim već najmanje 3 mjeseca).
Lulić - iskreno upitnik, imao je groznih trenutaka, ali isto tako i odličnih. Danas npr veoma dobar, pa se zapitam šta se sa njim dešavalo jedan period. Staviti sve na papir i vidjeti. Mislim da je otkup njegov povelike cifre za naše uslove, tako da mislim da ćemo se sa njim rastati u maju.
Jatta - ovaj dečko će biti novi veliki transfer, samo daj Bože da ostane zdrav. Napredovao je u ovih 10 mjeseci sa nama jako puno. Gledao sam ga par mečeva za U19, i znao je pružiti solidne partije, međutim, za prvi tim kad god odigra - prekuca.
Gordeziani - niti toliko loš, ali ni posebno dobar. Ne vidim da je išta fenomenalno odradio ni danas ni u prošlim mečevima, ali je solidan igrač. Ali isto kao i za Lulića, koliko znam cifra koju bi trebali platiti za njega ne vrijedi, pa mislim da će on u maju nazad za Batumi.
Francis - naš dobri crni Anel Hebibović :mrgreen:
Toliko puta čovjeka obraduje, a isto toliko puta sam počupao kosu radi njega. Polivalentan, a nije preskup, treba mu obavezno produžiti ugovor na još najmanje godinu ipo.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 27 apr 2025, 23:40, ukupno mijenjano 2 puta.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 27 apr 2025, 23:38

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
27 apr 2025, 23:34
Rogić danas odličan, iako sam i ja zaista bio za opciju da se Marić “zaganja”, trenutno treba prioritet biti da Lovre ostane još najmanje godinu na Koševu. Onda gledati opciju da Rockova zamjenimo boljim golmanom.
Mujkić odličan, na njega računam da će biti jedan od ključnih igrača iduće sezone.
Pavičića zadržati kako znamo i umijemo, čovjek je naš najbolji veznjak nakon Saleta (za čiji povratak Boga molim već najmanje 3 mjeseca).
Lulić - iskreno upitnik, imao je groznih trenutaka, ali isto tako i odličnim. Danas npr veoma dobar, pa se zapitam šta se sa njim dešavalo jedan period. Staviti sve na papir i vidjeti. Mislim da je otkup njegov povelike cifre za naše uslove, tako da mislim da ćemo se sa njim rastati u maju.
Jatta - ovaj dečko će biti novi veliki transfer, samo daj Bože da ostane zdrav. Napredovao je u ovih 10 mjeseci sa nama jako puno. Gledao sam ga par mečeva za U19, i znao je pružiti solidne partije, međutim, za prvi tim kad god odigra - prekuca.
Gordeziani - niti toliko loš, ali ni posebno dobar. Ne vidim da je išta fenomenalno odradio ni danas ni u prošlim mečevima, ali je solidan igrač. Ali isto kao i za Lulića, koliko znam cifra koju bi trebali platiti za njega ne vrijedi, pa mislim da će on u maju nazad za Batumi.
Toliko puta čovjeka obraduje, a isto toliko puta sam počupao glavu radi njega. Polivalentan, a nije preskup, treba mu obavezno produžiti ugovor na još najmanje godinu ipo.
Ma zahvalnica Lulicu i Gordezianiju.
Da je Lulic iz prvog dijela, 100% bez razmisljanja koliko god traze. Ali ovo sta god da traze puno je
Danas je covjek imao 2-3 sanse koje su morale biti gol. Zaboravio covjek zabit ga, izlazio je 1 na 1 bezbroj puta u zadnje vrijeme i po sred golmana covjek suta

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 27 apr 2025, 23:43

bvsic je napisao/la:
27 apr 2025, 23:38
Lulić - iskreno upitnik, imao je groznih trenutaka, ali isto tako i odličnim. Danas npr veoma dobar, pa se zapitam šta se sa njim dešavalo jedan period. Staviti sve na papir i vidjeti. Mislim da je otkup njegov povelike cifre za naše uslove, tako da mislim da ćemo se sa njim rastati u maju.
Toliko puta čovjeka obraduje, a isto toliko puta sam počupao glavu radi njega. Polivalentan, a nije preskup, treba mu obavezno produžiti ugovor na još najmanje godinu ipo.
Da je Lulic iz prvog dijela, 100% bez razmisljanja koliko god traze. Ali ovo sta god da traze puno je
Danas je covjek imao 2-3 sanse koje su morale biti gol. Zaboravio covjek zabit ga, izlazio je 1 na 1 bezbroj puta u zadnje vrijeme i po sred golmana covjek suta
Sta je sa Juraldzijom i Matanovicem,valjalo bi se i njih rijesiti :D

Sazg
Kontakt:

Post Postao/la Sazg » 27 apr 2025, 23:53

Lulića zadržati po svaku cijenu, frajer je čudo prirode.
U utorak imao rupturu mišića nije mogao protiv Slobode, danas full spreman. Frajeru zaraste mišić za 3 dana, svaka čast.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 27 apr 2025, 23:54

ajdohordas je napisao/la:
27 apr 2025, 23:31
Pendulum je napisao/la:
27 apr 2025, 23:27

Iskreno se nadam da se ne šuška i da su to samo novinarska nagađanja.
Spominje se povratak na Balkan Lovrića. Novinar upitao Zekića šta misli može li doći u Sarajevo ili tako nekako. Zekić kaže da se on ništa ne pita i da je Lovrić dobar ali u Turskoj ima još bolji a zove se Čataković.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

moreno123
Kontakt:

Post Postao/la moreno123 » 28 apr 2025, 00:06

Ovog Mlinarica iz Veleza treba zaganjati na ljeto, covjek najbolji strijelac lige.

johntravolta123
Kontakt:

Post Postao/la johntravolta123 » 28 apr 2025, 00:07

mosarajvosa83 je napisao/la:
27 apr 2025, 23:43
bvsic je napisao/la:
27 apr 2025, 23:38
Sta je sa Juraldzijom i Matanovicem,valjalo bi se i njih rijesiti :D
Ma mi imamo tih nekih igraca sto su pod ugovorom pa koliko ih je samo na posudbi ...
Treba to dobro izfilterisat probat ih se rijesit bez raskida ugovora nego dogovor za slobodne papire
Tu imamo i Baltu,Serbecica i Mustafica kojima isticu ugovori
Rogic - ok je ako moze se bolje naci ne ostavljati
Soldo - kako je se povrijedio Gojkovic onda ga ostavit dugo je sa ekipom
Kera - sto kazete crni Heba (slazem se) definitivno bi ga ostavio jer njegove fizicke karakteristike u ovoj ligi su bomba

Ono sto je pod upitnikom i sta sa njima :
Durakovic,Mehmedovic,Matanovic,Julardzija,Peneranda,Viveros...

Renan ako se dozvao vratio bi ga (svakako je prije posudbe potpisao jos jednu godinu )

Rockov isto ogromna fula ali ima jos puno ugovora raskid bi bio skup jedino neki dogovor

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 28 apr 2025, 00:12

Treba pokusati zadrzati Pavicica.
Ne znam pod kakvim je on ugovorom tamo, i kako bi se to rijeslio. Ali to je tio igraca koji nam treba.
Uz njega pokusati uparititi Bubanju i Cimija :pray: . Uz nadolazećeg Jatu imali bi kvalitetnu sredinu.

Pokusati naci jako kvalitetnog gol igraca, spica. Jer Guli ide sigurno.
Kostur ekipe zadrzati pod MORANJE.
- FKS -

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 28 apr 2025, 00:18

S A R A J E V O ! ! !

Ponosan i zadovoljan! Čestitke stručnom štabu i igračima!

Sad prvo u Doboj po pobjedu i onda borba za kup. Hajde Saraj'vooooooooo :njanjanja:

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 28 apr 2025, 00:20

- FKS -

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 28 apr 2025, 00:32

Hajdeee je napisao/la:
28 apr 2025, 00:12
Treba pokusati zadrzati Pavicica.
Ne znam pod kakvim je on ugovorom tamo, i kako bi se to rijeslio. Ali to je tio igraca koji nam treba.
Uz njega pokusati uparititi Bubanju i Cimija :pray: . Uz nadolazećeg Jatu imali bi kvalitetnu sredinu.

Pokusati naci jako kvalitetnog gol igraca, spica. Jer Guli ide sigurno.
Kostur ekipe zadrzati pod MORANJE.
Pa sve su ti to brate poprilicno defanzivni igrači.
Nama treba jedan kreator, ko ce dati pas u dubinu, podvaliti neku loptu, povuci u prostor kad treba itd. Uključiti se u tranziciji, zabiti ponekad, asistirati itd.

Mirza je tome najbliži ali i on nije dovoljno kvalitetan. Igrač za rotacije, to može ali prvih 11 ako želimo iskorake, za toga nije.

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 28 apr 2025, 00:38

Tek sam sada pogledao press Zekica, sta kaze ima jedan napadac u Turskoj, Hamza Catakovic, nikad ga nece prezaliti. Necemo ni mi, Bog zna gdje bi bili na tabeli sa Hamzom da zabije sve one promasaje, a Zekic kaze da ih je analizirao i sabrao, ukunpo trideset. :crazy:

SHZ82
Kontakt:

Post Postao/la SHZ82 » 28 apr 2025, 02:10

najjaca izjava Zekica je na pitanje jeli zadovoljan odgovara: tesko je na klupi Sarajeva biti sretan, pobkedom ne nosis nikakvo olaksanje jer te ceka slijedeca utakmica.."
imamo trenera koji je itekako svjestan kakav teret nosi klupa indres Sarajeva.
a ovo dta kaze vec slijedece kolo igrsmo jako izazovnu utakmicu sa Slogom gdje nam trebaju 3 boda da bi rasterecene glave usli u 3 utakmice sa Sirokim i napokon dosli do trofeja nadam se.
krezubi imaju lagan raspored ova ih je sezona prosrala pravo, dolazi im Sloboda i Sloga pa idu Sirokom gdje ocekujem da ce uzeti 9 bodova
Mi se trebamo jos dobro potruditi za 3. mjesto

sa derbija bi izdvojio Mujkica steta sto izlazi iz u21 za slijedecu sezonu ali ocekujem da bas bude dobar u ligi, decko me iskreno iznenadio nisam se nadao da ce biti ovako borber i dobar, vidi se da voli klub i igra srcano
vezni red je sinoc funkcionisao sasvim super, ali tacno nam fali radilica poput Djordjevica
Kyeremeh sinoc aktivan, rastrcan ali njegova reslizacija je zabrinjavajuca i ne mizemonse na njega osloniti za slijedecu sezonu
ovaj gruzijac drugi nista, sitnog koraka, bez brzine, bez dobijenog duela

imaju sad cijelu sedmicu da odmore i pripreme jako bitne utakmice

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 28 apr 2025, 04:12

jurisicduska je napisao/la:
27 apr 2025, 20:35
Gruzijac fantsticna utakmica, zadrzao masu lopti , imao asistenciju Lulicu fantasticnu gdje ovaj ne zna osutati, pored toga trcao i uzeo par lopti. Kretnjama napravio prostora Kyeremehu ogromnog, fantastican. Bas ulogu odigrao kakvu je dobio. Tacno ko god napise da je on bio los odmah vidim elementarno nepoznavanje igre.
Potpisujem za Gordezianija. Odigrao isto kao Butic na Grbavici, a tad ga se hvalilo. Po meni odigrao bez greške. Borio se, otvarao prostor, hladno zabio iz penala. Korektna utakmica. Ne znam sta ljudi očekuju?
Mi nikada odustati necemo...

Unknown13
Kontakt:

Post Postao/la Unknown13 » 28 apr 2025, 04:15

10.Skoro je napisao/la:
28 apr 2025, 04:12
jurisicduska je napisao/la:
27 apr 2025, 20:35
Gruzijac fantsticna utakmica, zadrzao masu lopti , imao asistenciju Lulicu fantasticnu gdje ovaj ne zna osutati, pored toga trcao i uzeo par lopti. Kretnjama napravio prostora Kyeremehu ogromnog, fantastican. Bas ulogu odigrao kakvu je dobio. Tacno ko god napise da je on bio los odmah vidim elementarno nepoznavanje igre.
Potpisujem za Gordezianija. Odigrao isto kao Butic na Grbavici, a tad ga se hvalilo. Po meni odigrao bez greške. Borio se, otvarao prostor, hladno zabio iz penala. Korektna utakmica. Ne znam sta ljudi očekuju?
Gordeziani je igrač kojeg bi svaki klub u ligi rado imao u rosteru, DAKLE POJAČANJE.
bošnjanin

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, JavierBosnia, keli, Morpheus, pjankesarajevo, Rule_hz, Vanja8 i 75 gostiju.