Ne znam da li ima klub koji duže isporučuje clanske
Čekam svoju mjesec
Danas 3-1
Vidimo se na zapadu

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ne laži da sam te blokirao odgovorio sam tiNoke995 je napisao/la: ↑07 maj 2025, 15:46Kad im pošalješ privatnu poruku blokiraju, eto kakvi su to jazavci.
Po život da se opkladim ko ima stariji broj članske na ovom forumu, sam ću se obrisati.
Pa nije klub ovo napravio, niti je ovo djelo Ismira.Yokohama je napisao/la: ↑07 maj 2025, 15:37Nije uložio svojih 30 miliona,a i da jeste nije mu klub babo napravio i ostavio pa da radi s njim sta hoce.
Na ovakve ODLUKE čovjeka koji je,kako kažeš,u svemu ispred njega,mene itd ITEKAKO TREBA KENJATI.Jer ako je u stanju ovakvu odluku da donese,zabrinut sam za svaku narednu.
Prva rečenica je bitna,nije klub,nije on.Meni dovoljno da znam da ne bi ovakvu odluku donio.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 maj 2025, 15:51Pa nije klub ovo napravio, niti je ovo djelo Ismira.Yokohama je napisao/la: ↑07 maj 2025, 15:37Nije uložio svojih 30 miliona,a i da jeste nije mu klub babo napravio i ostavio pa da radi s njim sta hoce.
Na ovakve ODLUKE čovjeka koji je,kako kažeš,u svemu ispred njega,mene itd ITEKAKO TREBA KENJATI.Jer ako je u stanju ovakvu odluku da donese,zabrinut sam za svaku narednu.
Zna se ko je to platio da se uradi, i ne možeš nikome zabraniti da tako nešto priredi.
Uostalom, danas je finale kupa, imamo priliku danas u velikom dijelu riješiti pitanje pobjednika.
A ovdje se sere o nebitnom bilbordu, za izučavati smo.
Više se ovdje ljudi nakačilo da piše o bilbordu, nego što će se spremiti i doći na utakmicu. Ništa lično protiv tebe, nego općenito govorim.
Gotovo, urađeno i sta sad. Umjesto da podržimo ekipu ovde se piše o bilbordu! Možda su igrači sami tražili ili neko ko je to želio da uradi. Čudi me da se na dva sata do utakmice ovde toliko pokušava raširiti neka negativa da je to za ispitivanja. Idemo, ako Bogda, dobiti Široki, pustite se bilborda.Yokohama je napisao/la: ↑07 maj 2025, 15:58Prva rečenica je bitna,nije klub,nije on.Meni dovoljno da znam da ne bi ovakvu odluku donio.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 maj 2025, 15:51Pa nije klub ovo napravio, niti je ovo djelo Ismira.Yokohama je napisao/la: ↑07 maj 2025, 15:37
Nije uložio svojih 30 miliona,a i da jeste nije mu klub babo napravio i ostavio pa da radi s njim sta hoce.
Zna se ko je to platio da se uradi, i ne možeš nikome zabraniti da tako nešto priredi.
Uostalom, danas je finale kupa, imamo priliku danas u velikom dijelu riješiti pitanje pobjednika.
Više se ovdje ljudi nakačilo da piše o bilbordu, nego što će se spremiti i doći na utakmicu. Ništa lično protiv tebe, nego općenito govorim.
Ma lud narod tj ovi ljudi na ovom veoma "bitnom" forumuobrijanopile je napisao/la: ↑07 maj 2025, 16:09Gotovo, urađeno i sta sad. Umjesto da podržimo ekipu ovde se piše o bilbordu! Možda su igrači sami tražili ili neko ko je to želio da uradi. Čudi me da se na dva sata do utakmice ovde toliko pokušava raširiti neka negativa da je to za ispitivanja. Idemo, ako Bogda, dobiti Široki, pustite se bilborda.Yokohama je napisao/la: ↑07 maj 2025, 15:58Prva rečenica je bitna,nije klub,nije on.Meni dovoljno da znam da ne bi ovakvu odluku donio.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 maj 2025, 15:51
Pa nije klub ovo napravio, niti je ovo djelo Ismira.
Najbolje bi vam bilo onda za zrinjski il za borac, tako svi njihovi navijaci kad ih pitas za koga navijaju, kazu “nekog” a u Bosni za zrinjski/boracstrahmeipomisliti je napisao/la: ↑07 maj 2025, 14:06Braca moj nisi jedini jedva sam zaspao sinoc,a kupio sam karte za istok,ne bi upalio Tv ili otisao na utakmicu nema tih para i necu nista od toga ni uraditi siguran sam do evrope
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE!
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], PeppermintSA i 9 gostiju.