Jatta nije stavio ruku na srce.

Jatta nije stavio ruku na srce.
Jbg i ti onda su trebali i ostali igrati opustenije protiv SlobodeUvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑09 maj 2025, 23:14Da se zna da nisam navijac Igmana nego Sarajeva i da sam ono napisao jer je Sloboda uradila upravo ono na sta se žalila godinama i ja sam je zbog toga podrzavao.
Gurnuli ste jos jedan posten klub u drugu ligu iz koje vjerovatno nikada vise nece doci u Premijer ligu kao ni Mladost Kakanj. Nisam rekao da se sklonite ali ste mogli opustenije igrati. Malo mozak ukljuciti. Igman je bio korektan klub koji je imao šanse za opstanak do večeras.
Vandeta je napisao/la: ↑13 avg 2023, 17:24Bio je sinoc i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.Tifo je napisao/la: ↑13 avg 2023, 16:59Prica mi komsija pitar, kako je bio sinoc sa rajom zeljovcima na istoku i njegove sjebade od svega vidjenog.Vandeta je napisao/la: ↑13 avg 2023, 00:20Zar je bitno. Ko je bio osjetio je atmosferu. Nema ono ni 30K na lavoru onakvu finu atmosferu. Ugodjaj je bilo gledati utakmicu. A neka ovi sto su se malo prepali Zelje prebrojavaju krvna zrcna na nasem stadionu. Mnogi ce skinuti gace pred onakvom atmosferom.
Kao prvo, ponio jaknu misleci da ce se smrznut kao predhodnu vece na Kosevu, a na kraju bio u kratkim rukavima normala.
Najvise ga dojmilo sto nema psovki, seljakluka, a na zapadu visi, te kako ima djevojki, djece i da je atmosfera totalno drugacija, toplija, pozitivnija, itd.
Eh reko, lijepo sto si dozivio na pravi nacin svaku nasu tekmu.
ErosViverosViv je napisao/la: ↑09 maj 2025, 23:42Vandeta je napisao/la: ↑13 avg 2023, 17:24Bio je sinoc i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.Tifo je napisao/la: ↑13 avg 2023, 16:59
Prica mi komsija pitar, kako je bio sinoc sa rajom zeljovcima na istoku i njegove sjebade od svega vidjenog.
Kao prvo, ponio jaknu misleci da ce se smrznut kao predhodnu vece na Kosevu, a na kraju bio u kratkim rukavima normala.
Najvise ga dojmilo sto nema psovki, seljakluka, a na zapadu visi, te kako ima djevojki, djece i da je atmosfera totalno drugacija, toplija, pozitivnija, itd.
Eh reko, lijepo sto si dozivio na pravi nacin svaku nasu tekmu.
![]()
![]()
Ne možeš zahtijevati regularnu ligu a onda napadat otpisanu Slobodu sto je uzela bod Igmanu... Svi želite da se Borcu i Zrinjskom ne pomaže i da se korektno sudi a onda napadate Slobodu sto ne želi da pomogne Igmanu da opstane u ligi.. To se zove namjestanje,pa bilo ono za šampiona bilo za opstanak...Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑09 maj 2025, 23:14Da se zna da nisam navijac Igmana nego Sarajeva i da sam ono napisao jer je Sloboda uradila upravo ono na sta se žalila godinama i ja sam je zbog toga podrzavao.
Gurnuli ste jos jedan posten klub u drugu ligu iz koje vjerovatno nikada vise nece doci u Premijer ligu kao ni Mladost Kakanj. Nisam rekao da se sklonite ali ste mogli opustenije igrati. Malo mozak ukljuciti. Igman je bio korektan klub koji je imao šanse za opstanak do večeras.
Transfer je blizu, samo imaju problem da prebace 48 miliona na Zeljin racun.relativizam je napisao/la: ↑09 maj 2025, 23:21Ajde kraj je dana,dosta ljudi.
Nosit ćete nekog od sendvicara na dusi, neće ljudi izdrzati ovoliko trpanja,ajde da se vratimo normalnim temama.
Jel salzburg poslao ponudu za El džabe idem
Prijatelju nema otpisa doprinosa. Ako su neuredne platiše, a jesu, obračunava im se kamata. Kamata nakon 5 godina zastarjeva i otpisuju se dok to s doprinosima nema šanse. Jer struktura doprinosa je takva da ih cine pio, dopr za zdravstvo i dopr za nezaposlenost. Kako bi igrač otišao u penziju ili liječio se da se to otpisuje. To bi dovelo do kraha penzionog i zdravstvenog sistema.Anex je napisao/la: ↑09 maj 2025, 16:31Pa što vi ne plaćate nego godinama prosjačite i tražite otpis,gori ste od svihnastrojeni21 je napisao/la: ↑09 maj 2025, 15:39Problem je kad u Banja Luci ili Mostaru zvizde himni al nije problem neplacanje poreza, problem je kad Vico omalovazava drzavu al nije problem kad to Mirvic radi. Problem je kad Skripari ne izadju iz busa al nije problem kad oni sami to isto urade. Pitarski mentaliter je gadna stvar.
Realno, Mlinariću je bolje da se zaposli u Dalekoj Obali kao konobar nego da dodje u Sarajevo da igra za 1800 KM.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 maj 2025, 00:02NoDi će zaplakati od muke kad čuje da će Mlinarić potencijalno kod nas![]()
Semper je napisao/la: ↑10 maj 2025, 07:23Realno, Mlinariću je bolje da se zaposli u Dalekoj Obali kao konobar nego da dodje u Sarajevo da igra za 1800 KM.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 maj 2025, 00:02NoDi će zaplakati od muke kad čuje da će Mlinarić potencijalno kod nas![]()
Zato nam je topli obrok veci nego plata u zeljiSemper je napisao/la: ↑10 maj 2025, 07:23Realno, Mlinariću je bolje da se zaposli u Dalekoj Obali kao konobar nego da dodje u Sarajevo da igra za 1800 KM.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 maj 2025, 00:02NoDi će zaplakati od muke kad čuje da će Mlinarić potencijalno kod nas![]()
Dobro jutro svima pa i prosjacima
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, mosarajvosa83, Vanja8 i 18 gostiju.