Postao/la HordasOdMalena » 09 maj 2025, 23:57
ErosViverosViv je napisao/la: ↑09 maj 2025, 23:42
Vandeta je napisao/la: ↑13 avg 2023, 17:24
Tifo je napisao/la: ↑13 avg 2023, 16:59
Prica mi komsija pitar, kako je bio sinoc sa rajom zeljovcima na istoku i njegove sjebade od svega vidjenog.
Kao prvo, ponio jaknu misleci da ce se smrznut kao predhodnu vece na Kosevu, a na kraju bio u kratkim rukavima normala.
Najvise ga dojmilo sto nema psovki, seljakluka, a na zapadu visi, te kako ima djevojki, djece i da je atmosfera totalno drugacija, toplija, pozitivnija, itd.
Eh reko, lijepo sto si dozivio na pravi nacin svaku nasu tekmu.
Bio je sinoc i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.
Ovako ih @dokoljenko svake godine naloži. Što je najgore opet će im prodati istu priču za par mjeseci.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."