Tako je, sve je transparentno.
Željezničar broji 64 člana svih organa kluba.
Kolika nesposobnost je potrebna, da 64 čovjeka već 20 godina ne mogu da pronađu investitora/e?
Tako je, sve je transparentno.
Naravno, na Durmitoru možda jeste istorija.
Jedan od rijetkih realnih na njihovoj temi. Umjesto ovim da se bave, oni samo o FK Sarajevo pišu.E moj Zeljo Nasta si spao.Od polufinala lige Evrope do poredjenja sa Slaven Belupom i Varaždinom.Svi koji ste doveli Zelju na ovaj nivo bilo vam ko i klubu.Cupali se dabogda godinama.Cuj Slaven Belupo.
Noke995 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 11:28Ti si definitivno najgluplji lik na ovom forumu.
Većinom kad pišeš potvrđuješ gluposti drugih, a pak kad nešto napišeš iz svoje glave onda potvrđuješ da ne trebaš imati svoje mišljenje.
Kroz klub ti defiluju škart igrači rivala godinama unazad, Krpić, Alispahić, Resić, Radovac...
Noke995 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 11:49Nije vrijeđanje ako ti kažem činjenicu.
A ovo drugo što si napisao samo potvrđuje da si upravo ti šljego ovdje iz nekog ****.
Rođeni Sarajlija, nikad to neće potencirati i pružit će ruku svima, dok se ne dokaže suprotno.
Na tvoju žalost kad si već potegnuo tu temu, ja sam ti ovdje starosjedioc, iz najstarijeg naselja na sarajevskom polju, obje loze .
O mojoj mahali si učio iz historije, naravno ako si pohađao osnovnu školu.
Kad god ti neko odgovori činjenicama, vješto izbjegavaš odgovor, prebacuješ na drugu temu, standardno.Virtu4l je napisao/la: ↑17 maj 2025, 12:13Šamaranje.
Noke995 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 11:28Ti si definitivno najgluplji lik na ovom forumu.
Većinom kad pišeš potvrđuješ gluposti drugih, a pak kad nešto napišeš iz svoje glave onda potvrđuješ da ne trebaš imati svoje mišljenje.
Kroz klub ti defiluju škart igrači rivala godinama unazad, Krpić, Alispahić, Resić, Radovac...Noke995 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 11:49Nije vrijeđanje ako ti kažem činjenicu.
A ovo drugo što si napisao samo potvrđuje da si upravo ti šljego ovdje iz nekog ****.
Rođeni Sarajlija, nikad to neće potencirati i pružit će ruku svima, dok se ne dokaže suprotno.
Na tvoju žalost kad si već potegnuo tu temu, ja sam ti ovdje starosjedioc, iz najstarijeg naselja na sarajevskom polju, obje loze .
To samo pokazuje koliko si nemocan i koliko lazes sam sebe.Noke995 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 11:49Nije vrijeđanje ako ti kažem činjenicu.KONTRASVIH je napisao/la: ↑17 maj 2025, 11:44Noke995 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 11:28
Ti si definitivno najgluplji lik na ovom forumu.
Kroz klub ti defiluju škart igrači rivala godinama unazad, Krpić, Alispahić, Resić, Radovac...![]()
Vrijedjanje je samo dokaz koliko istina boli, ali i standardnog malogradjanstva vas navijaca FKS koji ste dosli iz Bog zna kojih sela u ovaj grad![]()
Ja samo pišem činjenice a vi nekakve scenarije koje postoje samo u vašim glavama i na vašoj zvanicnoj stranici. Evo bili ste ispred saveza tražili da vam priznaju titulu druge Lige ko šampionsku. Šta se desilo , ništa. Dakle nema te titule nigdje osim u vašim glavama.
Zao mi je sto je ne priznajes ti.jurisicduska je napisao/la: ↑17 maj 2025, 12:53Ja samo pišem činjenice a vi nekakve scenarije koje postoje samo u vašim glavama i na vašoj zvanicnoj stranici. Evo bili ste ispred saveza tražili da vam priznaju titulu druge Lige ko šampionsku. Šta se desilo , ništa. Dakle nema te titule nigdje osim u vašim glavama.
Priznajem je ja evo. To i dalje ne znaci da je treba brojati dok je relevantni organ ne prizna. A argument priznao Vučić Zvezdi vam je sve sem dobar.Tempero je napisao/la: ↑17 maj 2025, 12:55Zao mi je sto je ne priznajes ti.jurisicduska je napisao/la: ↑17 maj 2025, 12:53Ja samo pišem činjenice a vi nekakve scenarije koje postoje samo u vašim glavama i na vašoj zvanicnoj stranici. Evo bili ste ispred saveza tražili da vam priznaju titulu druge Lige ko šampionsku. Šta se desilo , ništa. Dakle nema te titule nigdje osim u vašim glavama.
Prvo nismo ga UBILI nego ga je UBIO, što smo mi osudili naravno. Nismo pružili podršku čovjeka koji je ubio nekog za razliku od nekih...mma_hz je napisao/la: ↑16 maj 2025, 21:12Haloo krelac vi ste ubili momka koji nije bio dio nikakvih talova ni poslova sa drogom kao Zula.Ubili ste momka koji jr volio klub s ubili su ga ovi sto zive od tribine i koji je organizuju i vode klosaru jedanKONTRASVIH je napisao/la: ↑16 maj 2025, 20:41Koliko smo samo ispred njih u organizaciji navijacaPact1921 je napisao/la: ↑16 maj 2025, 17:48
Ma iskreno ne bi se cudio da opet dodje doba agenata . Jer dosad unfks horde zla je vise vremena bio protiv mirvica nego za . Skoro godinu dana su protestovali protiv mirze varesanovica i ostalih. Pa onda mirvic govorio da se ne trebaju paliti baklje jer donosi previse financijskih nevolja klubu. Pa sad proziva grupa opet mirvica za finale kupa . Ne bi se cudio da popizdi u jednom trenutku pa krene da zamijeni vodjstvo grupe sa nekim ko njemu odgovara i ko ne prica puno .![]()
Kako je to nekad izgledalo
[SAOPŠTENJE ZA JAVNOST]
Poštovani gospodine Mirvić,
Krenimo redom:
Vaš prvi potez po dolasku je bio angažiranje Une Bejtović za oficira za odnose sa javnošću. Podsjetićemo Vas sada, kao što smo i indirektnim putem tada, da je pomenuta osoba bila član skupštine našeg najvećeg rivala, te da kao takva nema šta raditi u našem klubu. Prvobitno ste ignorisali tu informaciju, da biste kasnije i sami shvatili da joj nije mjesto u Fudbalskom klubu Sarajevo. Podsjetićemo također da ste jedne prilike objavili sliku grupe osoba među kojima se nalazio i vođa navijačke grupe koja navija za našeg najvećeg rivala oslovivši ga kao "našeg" navijača.
Vrijedi spomenuti i situaciju u kojoj još uvijek aktuelna direktorica zloupotrebljava funkciju na način da nadležnim službama i osobama u Općini Centar prijeti "slanjem navijača" ukoliko projekat obnove travnjaka ne bude realizovan na način kako je ona to zamislila.
O činjenici da je dotična deklarisani navijač našeg najvećeg rivala nećemo trošiti dodatne riječi, obzirom da je ona i sama to priznala. Pored dotične, u administraciji kluba i menadžmentu se nalazi plejada nekompetentnih osoba koje nemaju nikakvog dodira sa Fudbalskim klubom Sarajevo, a što je najbolje vidljivo iz činjenice da u periodu kada niste prisutni u Sarajevu, oni u rijetkim trenucima prisustvuju utakmicama kluba od kojeg bukvalno žive, a naročito onim gostujućim gdje je neophodan adekvatan predstavnik kluba. Iz ovog ćemo izostaviti gospodina Hajrudina Kapetanovića, člana Upravnog odbora, koji je nazočio svakoj utakmici, a što bi činio i da nije na pomenutoj poziciji.
Kao uvertiru u finalnu utakmice Kupa BiH za sezonu 2021/22 posjetili ste restoran u vlasinštvu deklarisanog navijača našeg najvećeg rivala prilikom čega ste za javnost snimili video u kojem sa dotičnim propagirate "babine gatke" i u kontekst istih dovodite naš voljeni klub, kao da se radi o nekom amaterskom ili mahalskom, a ne o drugom najvećem klubu u državi. Uzgred, ishod "babinih gatki" koji ste predvidjeli se nije ostvario, a sve su prilike neće ni ove sezone.
Bojkotovali su vise puta, najbrutalniji je bio ovaj za Ajlu koja je i danas tu. I dalje tapkaju u mjestu, a u medjuvremenu su napravili i nekoliko koraka unazad. Realno, sve zbog jednog prostog razloga jer ih Mirvicevi botovi i shizopitari ne smatraju ozbiljnom grupom. Zbog njih ih mnogi gledaju kao skupinu amatera.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amidzaa i 23 gosta.