Kad god ti neko odgovori činjenicama, vješto izbjegavaš odgovor, prebacuješ na drugu temu, standardno.Virtu4l je napisao/la: ↑17 maj 2025, 12:13Šamaranje.
Noke995 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 11:28Ti si definitivno najgluplji lik na ovom forumu.
Većinom kad pišeš potvrđuješ gluposti drugih, a pak kad nešto napišeš iz svoje glave onda potvrđuješ da ne trebaš imati svoje mišljenje.
Kroz klub ti defiluju škart igrači rivala godinama unazad, Krpić, Alispahić, Resić, Radovac...Noke995 je napisao/la: ↑17 maj 2025, 11:49Nije vrijeđanje ako ti kažem činjenicu.
A ovo drugo što si napisao samo potvrđuje da si upravo ti šljego ovdje iz nekog ****.
Rođeni Sarajlija, nikad to neće potencirati i pružit će ruku svima, dok se ne dokaže suprotno.
Na tvoju žalost kad si već potegnuo tu temu, ja sam ti ovdje starosjedioc, iz najstarijeg naselja na sarajevskom polju, obje loze .
O mojoj mahali si učio iz historije, naravno ako si pohađao osnovnu školu.
Drago mi je da si ovdje uvrstio i postove koji nisu upućeni tebi, nego tvom partneru, još jedna činjenica da ste u vezi.
Slobodno izađete iz ormara i pokažite svoje osjećaje, Sarajevo je otvoren grad za sve.