FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bi lego Bego.
Pa jedno jesi sigurno. Ili bot ili bas poglup da mislis da ce neko to sve tako prihvatiti..Hordas1990 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:18Dobro. Ja sam bot. Evo da tebe pitam, ti nisi bot sigurno, da li ti mislis da bi HZ izdale onakvo saopstenje bez razloga? Ili bilo koja navijacka grupa na svijetu? Je li mislis da je to 'nako, bez nekih saznanja, dokaza, kako hoces? Znaci grupa koja je u svakoj bitnoj bitci za klub bila cista i izasla iz nje kao pobjednik, sad odjednom radi protiv kluba iz nekih nedefinisanih razloga i bukvalno laze i izmislja? To vjerujes? Izmislili sve, nicim izazvani? Moze se u ovoj drzavi uzeti trofej bez Vicinog aminovanja, inace? Je li to vjerujes, fakat?nokee je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:16Iskacu ko iz pastete. Nevjerovatno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:10Mene samo zanima gdje imaju prijave da i ja budem bot?
Haman jedini ja ne hajrujem od pisanja na forumu, tuga![]()
Pa ovdje i jeste fazon da se napravi prica da se krene lagano tjerati Mirvic. A kako napraviti priču? Pa najbolje da je u paktu sa Vicom i da je namjestio utakmicu protiv koga? Najomraženijeg protivnika. Samo kasno su se sjetili, dali podršku poslije utakmice, tu je greška. Pa daj sad operi se na sve načine.
Hajde budi posten, i ti i drugi, pa odgovori na ova pitanja. Obrazlozi, argumentovano, sta i kako. Mani se uvreda i smajlija. Hajde da vidimo, kako su to HZ preko noci odjednom neprijatelji kluba i pod kontrolom nekakvih drugih sila. Hajde objasni da cujemo.
Ne možeš jednostavno ne mozes biti ozbiljna grupa i izdati onakvo saopstenje bez dokaza. Boli me nrka stvar sta sr desava poslije. Ako si krenuo s tim da napadas vlastiti klub onda ide dokaz na to. Ovako je sve to rekla kazala i ti od mene trazis argumentovano a dosao ovdje da nam serres o stvarima koje smo vec procitali i u koje niko ne vjeruje zna se zbog cega.
A provjereni momci iz grupe su rekli da je bilo sukoba unutar grupe tako da ne lazi opet.
Razligu sad virto te ceka
-
- Kontakt:
Evo kakvi degenrici ovdje pisu.eccehomo je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:47Braćo, dobri moji pitari, ne odgovarajte, molim vas ovom plavom smeću, pleme mu je b em! Sve je i krenulo od naših najvećih dušmana sa druge strane Miljacke, što će se ubrzo razotkriti. Njima je Mirvić trn u oku. Plavo smeće je došlo ovdje da piše i da dodatno unese razdor među nas.
Ne nasjedajte na providne igre plave paščadi i zbijmo dodatno redove i svi ko jedan.
PS čudi me da se HZ ne oglašavanju i ne izvini kako su nasjeli na režiju manijaka.
Znaci frajer dodje i hladno napise da Manjejaci diriguju i manipulisu sjeverom kako hoce. Dosli Manjejaci i nafurali HZ da objave saopstenje. To tvrdi lik. Ali ja sam bot, ovo je navijac.
Nestvarno.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Samo idiot može povjerovati da je kup namješten.
Majstore, HZ nemaju pravo da optužuju klub pa da ne znam kakve dokaze da imaju. Razumiješ? Nemaju pravo. Nemam ni ja pravo, ni ti, ni peti, ni deseti. Niko.Hordas1990 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 18:42Evo samo na ovo da odgovorim, posto stalno pitate za dokaze.
Da li stvarno mislite da bi HZ izdale onakvo saopstenje na osnovu nicega? Mislite da ce na osnovu mahalskih spekulacija grupa optuziti klub onako? Iskreno. Moze li neko da odgovori na ovo? Je li fakat to mislite?
Postoje prepiske, dokazi, sve je doslo do grupe. Da se javno iznese, to ide do uefe, to je oduzimanje bodova, izbacivanje u nize rangove, raspad sistema.
Je li vam treba bas sve crtati?
Nije FK Sarajevo klub od Hordi pa da ga optužuju. FK Sarajevo je i moj klub i tvoj i od mojih prijatelja, itd.
Nemaju pravo da optužuju moj klub. Nemaju i tačka.
**** mi se imaju li dokaze i kakvi su dokazi u pitanju. Nemaju pravo da javno optužuju klub.
Uostalom, čemu pjevanje kup je naš na kraju utakmice sa Širokim? Možeš li ovo odgovoriti?
Nek bude da su HZ upravu, i da imaju dokaze i sve tako.
Zasto je pruzena podrska poslije utakmice? Zasto su skandirali za kup?
To se dokazi pojavili kad su sisli s tribine usput na putu ili sta?
Zasto je pruzena podrska poslije utakmice? Zasto su skandirali za kup?
To se dokazi pojavili kad su sisli s tribine usput na putu ili sta?
-
- Kontakt:
Idem 20 godina uglavnom na sjever, ponekad na zapad i stalno neki bojkot i neko tjeranje. Umjesto da jacamo brojku i bavimo se tribinom mi konstantno nekog tjeramo. Samo cemo smanjiti brojku na sjeveru s onim obavjestenjemHordas1990 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:53Evo kakvi degenrici ovdje pisu.eccehomo je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:47Braćo, dobri moji pitari, ne odgovarajte, molim vas ovom plavom smeću, pleme mu je b em! Sve je i krenulo od naših najvećih dušmana sa druge strane Miljacke, što će se ubrzo razotkriti. Njima je Mirvić trn u oku. Plavo smeće je došlo ovdje da piše i da dodatno unese razdor među nas.
Ne nasjedajte na providne igre plave paščadi i zbijmo dodatno redove i svi ko jedan.
PS čudi me da se HZ ne oglašavanju i ne izvini kako su nasjeli na režiju manijaka.
Znaci frajer dodje i hladno napise da Manjejaci diriguju i manipulisu sjeverom kako hoce. Dosli Manjejaci i nafurali HZ da objave saopstenje. To tvrdi lik. Ali ja sam bot, ovo je navijac.
Nestvarno.
Vidiš koliko je to glupa priča. Zato ja i ne vjerujem da je ovo od grupe, nego od pojedinaca. Ili ako je od grupe, onda ne znam šta bih rekao. Bez komentara sam.

Pjevaš kup je naš i onda kažeš namješten kup.
Osim što se pjevalo, podržala se ekipa nakon poraza.
Kažeš namješten kup i onda podržiš trenera i igrače.

-
- Kontakt:
Kad evropa bude i zagrmi Kosevo, ima Begović da zaboravi i Anfield i san Siro iste sekunde
Slovenac dao 4 gola u konferenciji..
-
- Kontakt:
Ziva istina, 100% si u pravu. Ali reci realno kad je to bilo neko tjeranje ili bojkot bez razloga? Nikad, uvijek su HZ bile u pravu i uvijek se ispostavilo na kraju da su ta "tjeranja i bojkoti" ispravan put. Tako je i sad. Vrijeme ce pokazati zasto.Tatamata1946 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:04Idem 20 godina uglavnom na sjever, ponekad na zapad i stalno neki bojkot i neko tjeranje. Umjesto da jacamo brojku i bavimo se tribinom mi konstantno nekog tjeramo. Samo cemo smanjiti brojku na sjeveru s onim obavjestenjemHordas1990 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:53Evo kakvi degenrici ovdje pisu.eccehomo je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:47Braćo, dobri moji pitari, ne odgovarajte, molim vas ovom plavom smeću, pleme mu je b em! Sve je i krenulo od naših najvećih dušmana sa druge strane Miljacke, što će se ubrzo razotkriti. Njima je Mirvić trn u oku. Plavo smeće je došlo ovdje da piše i da dodatno unese razdor među nas.
Nestvarno.
I Mirvic pratio na instagramu 884 a od danas zapratio i Asmira Begovica 885 popucali bi cirevi
imala bi hitna pune ruke posla 
Samo sto ti i slicni tebi nemate nikakve veze sa ranijim pobjedama HZ.Hordas1990 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:18Dobro. Ja sam bot. Evo da tebe pitam, ti nisi bot sigurno, da li ti mislis da bi HZ izdale onakvo saopstenje bez razloga? Ili bilo koja navijacka grupa na svijetu? Je li mislis da je to 'nako, bez nekih saznanja, dokaza, kako hoces? Znaci grupa koja je u svakoj bitnoj bitci za klub bila cista i izasla iz nje kao pobjednik, sad odjednom radi protiv kluba iz nekih nedefinisanih razloga i bukvalno laze i izmislja? To vjerujes? Izmislili sve, nicim izazvani? Moze se u ovoj drzavi uzeti trofej bez Vicinog aminovanja, inace? Je li to vjerujes, fakat?nokee je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:16Iskacu ko iz pastete. Nevjerovatno.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:10Mene samo zanima gdje imaju prijave da i ja budem bot?
Haman jedini ja ne hajrujem od pisanja na forumu, tuga![]()
Pa ovdje i jeste fazon da se napravi prica da se krene lagano tjerati Mirvic. A kako napraviti priču? Pa najbolje da je u paktu sa Vicom i da je namjestio utakmicu protiv koga? Najomraženijeg protivnika. Samo kasno su se sjetili, dali podršku poslije utakmice, tu je greška. Pa daj sad operi se na sve načine.
Hajde budi posten, i ti i drugi, pa odgovori na ova pitanja. Obrazlozi, argumentovano, sta i kako. Mani se uvreda i smajlija. Hajde da vidimo, kako su to HZ preko noci odjednom neprijatelji kluba i pod kontrolom nekakvih drugih sila. Hajde objasni da cujemo.
-
- Kontakt:
Bilo je i tjeranja i bojkota bez razloga, bilo je svega i svačega, a ako si aktivan, pretpostavljam da jesi, valjda znaš sve.Hordas1990 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:07Ziva istina, 100% si u pravu. Ali reci realno kad je to bilo neko tjeranje ili bojkot bez razloga? Nikad, uvijek su HZ bile u pravu i uvijek se ispostavilo na kraju da su ta "tjeranja i bojkoti" ispravan put. Tako je i sad. Vrijeme ce pokazati zasto.Tatamata1946 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:04Idem 20 godina uglavnom na sjever, ponekad na zapad i stalno neki bojkot i neko tjeranje. Umjesto da jacamo brojku i bavimo se tribinom mi konstantno nekog tjeramo. Samo cemo smanjiti brojku na sjeveru s onim obavjestenjemHordas1990 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:53
Evo kakvi degenrici ovdje pisu.
Nestvarno.
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!
-
- Kontakt:
Molim vas, prestanite replicirati ovom liku! Rekao da će samo napisati sta je napisao I da neće više, a sad svaki drugi post on i mi koji s njim raspravljamo. Molim vas, prestanite i ne dajte njemu materijal da piše.
Evo i oni tebe selame!
-
- Kontakt:
Nikad bez valjanog razloga, od 2008 do danas, pa tako ni ovaj put. Pametologa po forumima koji pljuju Horde i oglusuju se na bojkote i poruke grupe, e toga je vazda bilo, a danas najvise.MirkoPlazibat je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:10Bilo je i tjeranja i bojkota bez razloga, bilo je svega i svačega, a ako si aktivan, pretpostavljam da jesi, valjda znaš sve.Hordas1990 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:07Ziva istina, 100% si u pravu. Ali reci realno kad je to bilo neko tjeranje ili bojkot bez razloga? Nikad, uvijek su HZ bile u pravu i uvijek se ispostavilo na kraju da su ta "tjeranja i bojkoti" ispravan put. Tako je i sad. Vrijeme ce pokazati zasto.Tatamata1946 je napisao/la: ↑22 maj 2025, 21:04
Idem 20 godina uglavnom na sjever, ponekad na zapad i stalno neki bojkot i neko tjeranje. Umjesto da jacamo brojku i bavimo se tribinom mi konstantno nekog tjeramo. Samo cemo smanjiti brojku na sjeveru s onim obavjestenjem
-
- Kontakt:
Nisam upratio za ovog iz Celja. Koju poziciju igra, ko je ? Begovic bi bio pogodak u svakom smislu, odličan golman, a i dobar za promociju kluba. Ako dodje svaka cast onome ko ga je doveo
Evo i oni tebe selame!
A šta ako se Mirvić pomirio s tim da neće Sarajevo biti prvak dok je Vice, nego i dalje ulaže ne bi li razvio sistem koji će mu donositi zaradu kroz prodaju igrača. Onda smo skuhani.
-
- Kontakt:
Ma to svi znamo,haranga i lov na Mirvica i rusenje naseg kluba je pocela od njihovih botova,nicim izazvani godinama o njemu pricaju a ne o Sarajevu,smisljaju razne price,podmecu al covjek pun ko brod,opali im samar svakim novim transferom. Da nije vise ruku bi dao da imamo najkopletniju ekipu ikad i da bi bili prvaci u najgoroj ligi na svijetu.eccehomo je napisao/la: ↑22 maj 2025, 20:47Braćo, dobri moji pitari, ne odgovarajte, molim vas ovom plavom smeću, pleme mu je b em! Sve je i krenulo od naših najvećih dušmana sa druge strane Miljacke, što će se ubrzo razotkriti. Njima je Mirvić trn u oku. Plavo smeće je došlo ovdje da piše i da dodatno unese razdor među nas.