Oplakah!
Premijer liga BiH - aktuelno
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-Domovina se brani vjerom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
-I?!
-I tuđim mrtvim sinom!
Zbog čega pojedini uposlenici FK Sarajevo hodaju okolo i pričaju kako Mirvić napušta klub nakon euro nastupa?
- luckystrike
- Kontakt:
kažu da pojedini idu ko jehovini svjedoci od vrata do vrata i pričaju to
Krupa pripada PFS Banja Luka, Laktasi pripadaju PFS Gradiska.jurisicduska je napisao/la: ↑27 maj 2025, 09:25Krupa npr nije mogla prijavit u Banja Luci gradski jer su već bili BSK i Borac, dakle pravilo je da mogu maksimalno 2 kluba. Bar je tako bilo kad njima nisu dali da se takmiče. Vidjet ćemo sad za Laktase hoce li se to promijeniti mada sumnjam. Ko je drugi, zanimljivo BSK i mislim da su oni novi premijerligas.AvantiBL je napisao/la: ↑27 maj 2025, 08:09Moraš prijaviti stadion iz područnog saveza kojem pripadaš. Laktaši pripadaju PFS Gradiška, a u okviru tog saveza nema nijedan stadion koji ispunjava uslove za PLBiH.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 maj 2025, 23:52Meni samo nije jasno kako nekima tolerisu po 3 sezone bez reflektora,neke izbacuju iz lige a neke nece nikako da puste.
Ako tvoj stadion ne ispunjava uslove prijavis najblizi koji ispunjava i to je to.
Laktasi ne bi mogli da prijave Gradski stadion u Banjaluci i kad na njemu niko ne bi igrao.
Baš lupetaš. Tada, zbog trenutnog stanja i natezanja, FK Borac je odgovorio negativno na molbu Krupe da igraju na Gradskom. Tada, kada je Krupa igrala Premijer ligu, BSK uopšte nije bio u konkurenciji za Premijer ligu, a kamoli član nje. A i kao što ti je Suvorov napisao, Laktaši ne mogu igrati na Gradskom jer pripadaju PFS Gradiška. Jedino ako bi to pravilo promijenili, da mogu igrati u okviru nekog drugog saveza, mada čisto sumnjam.jurisicduska je napisao/la: ↑27 maj 2025, 09:25Krupa npr nije mogla prijavit u Banja Luci gradski jer su već bili BSK i Borac, dakle pravilo je da mogu maksimalno 2 kluba. Bar je tako bilo kad njima nisu dali da se takmiče. Vidjet ćemo sad za Laktase hoce li se to promijeniti mada sumnjam. Ko je drugi, zanimljivo BSK i mislim da su oni novi premijerligas.AvantiBL je napisao/la: ↑27 maj 2025, 08:09Moraš prijaviti stadion iz područnog saveza kojem pripadaš. Laktaši pripadaju PFS Gradiška, a u okviru tog saveza nema nijedan stadion koji ispunjava uslove za PLBiH.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑26 maj 2025, 23:52Meni samo nije jasno kako nekima tolerisu po 3 sezone bez reflektora,neke izbacuju iz lige a neke nece nikako da puste.
Ako tvoj stadion ne ispunjava uslove prijavis najblizi koji ispunjava i to je to.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Duskica misli na situaciju iz ljeta 2023. kad je Krupa bila prvak 1. lige RS, a odustala zbog nedostatka para. Tad je Ilic lagao da odustaju zbog reflektora i Gradskog stadiona, a prodali su ulazak Zvijezdi 09 za par stotina hiljada. Isto kao i sezonu ranije kad su svoje mjesto prodali Slogi iz Doboja.AvantiBL je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:04Baš lupetaš. Tada, zbog trenutnog stanja i natezanja, FK Borac je odgovorio negativno na molbu Krupe da igraju na Gradskom. Tada, kada je Krupa igrala Premijer ligu, BSK uopšte nije bio u konkurenciji za Premijer ligu, a kamoli član nje. A i kao što ti je Suvorov napisao, Laktaši ne mogu igrati na Gradskom jer pripadaju PFS Gradiška. Jedino ako bi to pravilo promijenili, da mogu igrati u okviru nekog drugog saveza, mada čisto sumnjam.jurisicduska je napisao/la: ↑27 maj 2025, 09:25Krupa npr nije mogla prijavit u Banja Luci gradski jer su već bili BSK i Borac, dakle pravilo je da mogu maksimalno 2 kluba. Bar je tako bilo kad njima nisu dali da se takmiče. Vidjet ćemo sad za Laktase hoce li se to promijeniti mada sumnjam. Ko je drugi, zanimljivo BSK i mislim da su oni novi premijerligas.
Dobro jutro svima osim prosjacima.
- Combattente87
- Kontakt:
Ne može se to mjenjati, a i svakako, da ne igra BSK premijer ligu on ostaje na gradskom i ima pravo da ga koristi, jer se stadion na Čairama renovira.AvantiBL je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:04Baš lupetaš. Tada, zbog trenutnog stanja i natezanja, FK Borac je odgovorio negativno na molbu Krupe da igraju na Gradskom. Tada, kada je Krupa igrala Premijer ligu, BSK uopšte nije bio u konkurenciji za Premijer ligu, a kamoli član nje. A i kao što ti je Suvorov napisao, Laktaši ne mogu igrati na Gradskom jer pripadaju PFS Gradiška. Jedino ako bi to pravilo promijenili, da mogu igrati u okviru nekog drugog saveza, mada čisto sumnjam.jurisicduska je napisao/la: ↑27 maj 2025, 09:25Krupa npr nije mogla prijavit u Banja Luci gradski jer su već bili BSK i Borac, dakle pravilo je da mogu maksimalno 2 kluba. Bar je tako bilo kad njima nisu dali da se takmiče. Vidjet ćemo sad za Laktase hoce li se to promijeniti mada sumnjam. Ko je drugi, zanimljivo BSK i mislim da su oni novi premijerligas.
Mene samo zanima ako BSK uđe u premijer ligu, kakav onda postaje odnos između Borca i njih, jer su sada faktički razvojni tim Borca i sada imaju te dvojne ugovore igrači da mogu igrati u oba kluba.
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
- Shategabri
- Kontakt:
Mogli smo neki remi na kraju, pa da komšije uzmu više 25k za poziciju.
A i spasilo bi sezonu.
Ko zna, možda nam vrate iduće sezone
A i spasilo bi sezonu.
Ko zna, možda nam vrate iduće sezone
Koševo Zapad
Mislim ako igra BSK zavisi od tih borcevih igraca kojih ne mogu igrati da ce BSK biti gori od Slobode ove godine.Combattente87 je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:25Ne može se to mjenjati, a i svakako, da ne igra BSK premijer ligu on ostaje na gradskom i ima pravo da ga koristi, jer se stadion na Čairama renovira.AvantiBL je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:04Baš lupetaš. Tada, zbog trenutnog stanja i natezanja, FK Borac je odgovorio negativno na molbu Krupe da igraju na Gradskom. Tada, kada je Krupa igrala Premijer ligu, BSK uopšte nije bio u konkurenciji za Premijer ligu, a kamoli član nje. A i kao što ti je Suvorov napisao, Laktaši ne mogu igrati na Gradskom jer pripadaju PFS Gradiška. Jedino ako bi to pravilo promijenili, da mogu igrati u okviru nekog drugog saveza, mada čisto sumnjam.jurisicduska je napisao/la: ↑27 maj 2025, 09:25
Krupa npr nije mogla prijavit u Banja Luci gradski jer su već bili BSK i Borac, dakle pravilo je da mogu maksimalno 2 kluba. Bar je tako bilo kad njima nisu dali da se takmiče. Vidjet ćemo sad za Laktase hoce li se to promijeniti mada sumnjam. Ko je drugi, zanimljivo BSK i mislim da su oni novi premijerligas.
Mene samo zanima ako BSK uđe u premijer ligu, kakav onda postaje odnos između Borca i njih, jer su sada faktički razvojni tim Borca i sada imaju te dvojne ugovore igrači da mogu igrati u oba kluba.
Sumnjam u kvalitet drugih liga da mogu uraditi ista u prvoj.
Trebalo je prvo ujediniti druge lige jedno 2 sezone da se stabilizuju klubovi pa onda praviti ligu 10, ovako imamo Stupcanicu koja osvoji a nece uci 99% sumnjam da ima igdje u svijetu to
Jbt kako je krenulo imat ćemo više dužnika nego prosječan kamatar.Shategabri je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:31Mogli smo neki remi na kraju, pa da komšije uzmu više 25k za poziciju.
A i spasilo bi sezonu.
Ko zna, možda nam vrate iduće sezone![]()
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- Combattente87
- Kontakt:
Ja imam neki šmek da će ovi igrači iz Borca kojih se planiraju kutarisati, samo preći u BSK, plus par juniora i nešto iz Slobode, Igmana i Goška da se ubere, može su tu napraviti tim...Sloboda da je imala ovog trenera od početka prvenstva imala bi najmanje 20 bodova više.bvsic je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:38Mislim ako igra BSK zavisi od tih borcevih igraca kojih ne mogu igrati da ce BSK biti gori od Slobode ove godine.Combattente87 je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:25Ne može se to mjenjati, a i svakako, da ne igra BSK premijer ligu on ostaje na gradskom i ima pravo da ga koristi, jer se stadion na Čairama renovira.AvantiBL je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:04
Baš lupetaš. Tada, zbog trenutnog stanja i natezanja, FK Borac je odgovorio negativno na molbu Krupe da igraju na Gradskom. Tada, kada je Krupa igrala Premijer ligu, BSK uopšte nije bio u konkurenciji za Premijer ligu, a kamoli član nje. A i kao što ti je Suvorov napisao, Laktaši ne mogu igrati na Gradskom jer pripadaju PFS Gradiška. Jedino ako bi to pravilo promijenili, da mogu igrati u okviru nekog drugog saveza, mada čisto sumnjam.
Trebalo je prvo ujediniti druge lige jedno 2 sezone da se stabilizuju klubovi pa onda praviti ligu 10, ovako imamo Stupcanicu koja osvoji a nece uci 99% sumnjam da ima igdje u svijetu to
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
Postoji i ta opcija, ti sto su na dvojnoj sad na posudbu ih posalju i tjt.Combattente87 je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:58Ja imam neki šmek da će ovi igrači iz Borca kojih se planiraju kutarisati, samo preći u BSK, plus par juniora i nešto iz Slobode, Igmana i Goška da se ubere, može su tu napraviti tim...Sloboda da je imala ovog trenera od početka prvenstva imala bi najmanje 20 bodova više.bvsic je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:38Mislim ako igra BSK zavisi od tih borcevih igraca kojih ne mogu igrati da ce BSK biti gori od Slobode ove godine.Combattente87 je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:25
Ne može se to mjenjati, a i svakako, da ne igra BSK premijer ligu on ostaje na gradskom i ima pravo da ga koristi, jer se stadion na Čairama renovira.
Protiv Borca ne smijes igrat a protiv Sarajeva Zrinjskog imas premije da pogines, vrlo vjerovatno
Jeli Prijedor PFS Gradiška ili Banja Luka?AvantiBL je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:04Baš lupetaš. Tada, zbog trenutnog stanja i natezanja, FK Borac je odgovorio negativno na molbu Krupe da igraju na Gradskom. Tada, kada je Krupa igrala Premijer ligu, BSK uopšte nije bio u konkurenciji za Premijer ligu, a kamoli član nje. A i kao što ti je Suvorov napisao, Laktaši ne mogu igrati na Gradskom jer pripadaju PFS Gradiška. Jedino ako bi to pravilo promijenili, da mogu igrati u okviru nekog drugog saveza, mada čisto sumnjam.jurisicduska je napisao/la: ↑27 maj 2025, 09:25Krupa npr nije mogla prijavit u Banja Luci gradski jer su već bili BSK i Borac, dakle pravilo je da mogu maksimalno 2 kluba. Bar je tako bilo kad njima nisu dali da se takmiče. Vidjet ćemo sad za Laktase hoce li se to promijeniti mada sumnjam. Ko je drugi, zanimljivo BSK i mislim da su oni novi premijerligas.
Prijedor je za sebe PFS, i oni otpadajuBistrik je napisao/la: ↑27 maj 2025, 12:50Jeli Prijedor PFS Gradiška ili Banja Luka?AvantiBL je napisao/la: ↑27 maj 2025, 11:04Baš lupetaš. Tada, zbog trenutnog stanja i natezanja, FK Borac je odgovorio negativno na molbu Krupe da igraju na Gradskom. Tada, kada je Krupa igrala Premijer ligu, BSK uopšte nije bio u konkurenciji za Premijer ligu, a kamoli član nje. A i kao što ti je Suvorov napisao, Laktaši ne mogu igrati na Gradskom jer pripadaju PFS Gradiška. Jedino ako bi to pravilo promijenili, da mogu igrati u okviru nekog drugog saveza, mada čisto sumnjam.jurisicduska je napisao/la: ↑27 maj 2025, 09:25
Krupa npr nije mogla prijavit u Banja Luci gradski jer su već bili BSK i Borac, dakle pravilo je da mogu maksimalno 2 kluba. Bar je tako bilo kad njima nisu dali da se takmiče. Vidjet ćemo sad za Laktase hoce li se to promijeniti mada sumnjam. Ko je drugi, zanimljivo BSK i mislim da su oni novi premijerligas.
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo