Nisi me shvatioVanja8 je napisao/la: ↑27 maj 2025, 21:42Najbolje je moj kinoSvra da se vi opet zaputite u Vladu Federacije, jedan prijedlog zakona. mali il'ti zakoncica, vi to fino upakujete , isformulisete i rijesite problem...svrakino1921 je napisao/la: ↑27 maj 2025, 21:28Vanja8 je napisao/la: ↑27 maj 2025, 21:11
Ono jes' da bi zahebano bilo otici na Zlatibor jer ste ostali duzni ljudima zadnju ratu. ali brate bas pravite disbalans, nemate za pripreme , a ovamo dovodite Troupiea...
Daj ba kinoSvra ovaj i Dangubic ce imati platu ko cijela prva postava Sarajeva i Zrinjskog skupa...![]()
![]()
![]()
Dangubiču ističe ugovor - sve isplaćen
Ako smanji primanja za par hiljada - tisuća ojra možda se dogovorimo
Jedino Madžid ima ponudu - došla u klub al 40% Hajduku
Pripreme ideš da odradiš gdje možeš da platiš
Šta da se radi
Pa kazete :
Postovani zastupnici i clanovi Vlade FBiH, kad vam se ovaj Predlagac zakona zadnji put obracao tada je imao namjeru da igra Evropu, ali nije imao para, pa ste nam prakticno oprostili dug za porez, Ali Zeljo to nije zaboravio i zauzvrat je izborio Evropu, dobro, nije je Zeljo izborio, ali nase komsije nas uvijek paze...
E sad, obracamo vam se, jer mi da bi igrali tu Evropu moramo se adekvatno pripremiti da ne brukamo drzavu, ali svuda traze kesh, a vi kao sto znate mi to nemamo, osim za plate Dangubica I Troupiee-a...
Shodno tome , podnosimo ovaj Prijedlog zakona da sve nase pripreme bilo gdje u BiH i Evropi, a mozda i u Juznoj Americi plati Vlada Federacije, a mi cemo se znati oduziti na zelenom tepihu...
Nadamo se da ce ovaj zakon biti usvojen po hitnom postupku , unaprijed fala...
Jednom Zeljo, uvijek Zeljo...
Valjda zato što nisam visoke škole završio
Mi plaćamo doprinose na punu iznos
Mi pregovaramo da smanji platu da bih mogli i dalje placat doprinose na puni iznos
To se vidi na našem finansijskom izvještaju 2024
Uzmite ga Vi
Bit ce slobodan sa čistim papirima za mjesec dana
Ili ko voli ispod stola davat € - mislim da je njemu svejedno kako ce dobit novac
Imate kesh
Ne možemo to tražit za pripreme jer uvjek imamo besplatne pripreme u Konjicu