Koliko znam rijetko kada se fuli kada je ovaj postotakJavierBosnia je napisao/la: ↑11 jun 2025, 10:33Pisu jer je neki idiot vidio na TM 100% i nas grb, a ko ne zna kako to funkcionise i kolika je glupost neka istrazi
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: guadalupe, dana/u 11 jun 2025, 10:42, ukupno mijenjano 1 put.
Prošle sezone je i za Prevljaka i Koljića mjesecima pisalo 87% pa se nadavaše golova za Sarajevo obojica mašalah.guadalupe je napisao/la: ↑11 jun 2025, 10:37Koliko znam rijetko kada se fuli kada se fuli kada je ovaj postotakJavierBosnia je napisao/la: ↑11 jun 2025, 10:33Pisu jer je neki idiot vidio na TM 100% i nas grb, a ko ne zna kako to funkcionise i kolika je glupost neka istrazi![]()
Govorim za 100%hazarder je napisao/la: ↑11 jun 2025, 10:39Prošle sezone je i za Prevljaka i Koljića mjesecima pisalo 87% pa se nadavaše golova za Sarajevo obojica mašalah.guadalupe je napisao/la: ↑11 jun 2025, 10:37Koliko znam rijetko kada se fuli kada se fuli kada je ovaj postotakJavierBosnia je napisao/la: ↑11 jun 2025, 10:33
Pisu jer je neki idiot vidio na TM 100% i nas grb, a ko ne zna kako to funkcionise i kolika je glupost neka istrazi![]()
Pa valjda je neki englez ovo stavio, nasi nemaju pristup engleskom transfemarketu. Valjda ima neki izvor lik, baš ce bubnut
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Here we go...

-
EastMadness
- Kontakt:
Begovica mora Fabrizio ROmano potvrditi
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ASMIR BEGOVICU! 
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- Varijantas8
- Kontakt:
DOBRODOŠAO GENERALE!
Daleko je to dobrodoslice ali eto...
Fimo je mastati.
Fimo je mastati.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
EastMadness
- Kontakt:
kad mu se majke budu sa istoka spominjale u hladnoj novembarskoj kisnoj noci pred 3000 ljudi protiv Posusja
Begovic bi bas bio boom, ali njegov dolazak nama, to mi nekako zvuci kao naucna fantastika
-
EastMadness
- Kontakt:
jel nas navijac Begovic, znam da su bile slike sa clanskom kartom
Zavrsen je Begovic, bili su dugi i teski pregovori. Na kraju je ipak prihvatio biti zamjena Rogicu uz uslov da brani prve runde u kupu i da ne zivi u tibri.
-
EastMadness
- Kontakt:
Begovic komotno moze braniti u ekipama u championshipu gdje su plate vece 3x nego kod nas
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Bolje Ivana Mandica dovesti ako mozemo,mozda i Manojlovica to su golmani za naredne 3-4g
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ibišević napušta New York City, treba vidjeti ako je zainteresovan za neku poziciju u klubu.
Ma da iskreno, teško. Vjerujem da će imati boljih ponuda.
Ma da iskreno, teško. Vjerujem da će imati boljih ponuda.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Begovica koliko ja znam prema Sarajevu privlaci to sto mu je akademija tu, a i usmeni dogovor pozicije trenera golmana nakon zavrsteka karijere
Trenutno korisnika/ca: StarmoCity, Vanja8 i 37 gostiju.