Odgovori ljudima ispred što su te pitali ili ti se samo opet hvataju za riječ i izvlače iz konteksta. Kako to jbt?Kyle88 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 01:22A lagan si mi Allaham, de mi samo otkrij jesi ti neki inspektor sa foruma ili sta vec?
Btw Beganovic i ono iznosenje lopte kao BastoniFantazija.
Samo da ne bude sutra Renan out 3 sedmice zbog zadnje lože![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Buco ne pratisAnex je napisao/la: ↑29 jun 2025, 09:32Pa Zekić je rekao da je dobio 7 dana odmora više zbog reprezentacijeOsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑29 jun 2025, 09:16Nema medijskih bombardovanja u kojima ga sele iz jedne lige u drugu kao zimus, a nesto se desava. Gdje li nam se Gulisa izgubio?
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- MaroonBjelave
- Kontakt:
-
- Kontakt:
I novi ulagac, Mirvicu napoljeMaroonBjelave je napisao/la: ↑29 jun 2025, 10:19I golman. Ne smije se dozvoliti da primiš čvrku na jednoj utakmici![]()
-
- Kontakt:
Frajer je negativac i to ti je. Nema tu odgovaranja vidis da ima ustedjevinu.MSOZ101 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 10:11Odgovori ljudima ispred što su te pitali ili ti se samo opet hvataju za riječ i izvlače iz konteksta. Kako to jbt?
Treba ovdje postaviti moderatora, pravog navijača Sarajeva koji će čistiti ovu temu od plavih vanago.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Više puta pisao o tome, odgovora kao što se može primijetiti, nigdje. Da li administraciji odgovara ovakvo stanje na temi, ne znam. Morto je to dobro hendlao dok je bio moderator.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
9, ali i od tih 9, preskočio je jedan dio.bordobijeli je napisao/la: ↑29 jun 2025, 07:03Kako mislis preskocio dio priprema ? krenule pripreme prije 6 dana .GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑29 jun 2025, 01:38Pa to je malo loš zaključak po meni.MokraKifla je napisao/la: ↑28 jun 2025, 21:24U konacnici 4 gola primiti je kriticno i daje ti do znanja da je zadnja linija klimava. Sredina slaba potrebno je pojacanja cim Mamas nije spreman da odigra 20 minuta a od njeg ocekujes neku prevagu stvara nam se problem. Napad kreativan ima ideja realizacija mora biti malo bolja. Sve u svemu potrebna je bolja koncentracija i odbrani vise sigurnosti i utegnosti.
Moraš biti svjestan da je Mamas preskočio dio priprema radi povrede, i da baš zato nije fizički spreman za više minuta nego ovo sad.
Ima još mjesec dana do meča, bit će i više nego spreman do tad.
Upravo je to ta razlika, svi su odigrali po 45’, a on 30’.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- feniksptica
- Kontakt:
Realno ima jos vremena da se dovede nas trener legenda, da se pvo rastjera do pocetka sezone.
Samo pokrenuti lavinu, imaju nase bordo legende s 15 utakmica za klub zaduzene za te stvari kad se neko treba rusiti
Samo pokrenuti lavinu, imaju nase bordo legende s 15 utakmica za klub zaduzene za te stvari kad se neko treba rusiti

Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ma mislim da niko od masih nije odigrao ni na 70%. Golmani moraju nauciti ucestvovati u igri a ne napucavati loptu kako se nekad radilo. Kod jednog golman je dodao jednu jaku loptu koju Turkes nije yspio smiriti I onda smo primili go. Najvise mi se sinoc od novajlija dopao Mlinarić, bice on dobro pojacanje. Sve u svemu mi smo bolji od njih. Fali nam neko poput ljajića al u sredini. Mehić, Mušija, Vrban, Hamzić, Ristić, Jata, Kapetanović, Mujkić, Nurković, Koso...10 skoro pa dječaka je sinoć igralo. Zadovoljan sam.
Iskreno i meni se svidio Mlinaric...ŠTA_JE je napisao/la: ↑29 jun 2025, 11:23Ma mislim da niko od masih nije odigrao ni na 70%. Golmani moraju nauciti ucestvovati u igri a ne napucavati loptu kako se nekad radilo. Kod jednog golman je dodao jednu jaku loptu koju Turkes nije yspio smiriti I onda smo primili go. Najvise mi se sinoc od novajlija dopao Mlinarić, bice on dobro pojacanje. Sve u svemu mi smo bolji od njih. Fali nam neko poput ljajića al u sredini. Mehić, Mušija, Vrban, Hamzić, Ristić, Jata, Kapetanović, Mujkić, Nurković, Koso...10 skoro pa dječaka je sinoć igralo. Zadovoljan sam.
Jako je bitno imati igraca koji ce odvuci stopere, vidjeli smo juce kako je nekoliko puta povukao Kurdica prema aut liniji i dva puta se Turkes zbog toga nasao u gol sansi...
-
- Kontakt:
Nosi ga kuci **** te onfeniksptica je napisao/la: ↑29 jun 2025, 11:04Realno ima jos vremena da se dovede nas trener legenda, da se pvo rastjera do pocetka sezone.
Samo pokrenuti lavinu, imaju nase bordo legende s 15 utakmica za klub zaduzene za te stvari kad se neko treba rusiti![]()
Klub nam vapi za nekim igracem na krilnoj poziciji. Tu mislim na lijevu stranu. Ima li ko da se suska, ili ne trazimo nikako krilo?
Gdje je Morto, čovjek propao u zemlju ?MaroonBjelave je napisao/la: ↑29 jun 2025, 10:50Više puta pisao o tome, odgovora kao što se može primijetiti, nigdje. Da li administraciji odgovara ovakvo stanje na temi, ne znam. Morto je to dobro hendlao dok je bio moderator.
-
- Kontakt:
- f0rest1946
- Kontakt:
Imal pojačanja ista
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Ado_77, bhfanatic14, Dave, nedimmmm1337, Posejdon, relativizam i 61 gost.