Cuj pustiti,neka ga plate dobro i neka ide,nije autobuska stanica da ide gdje hoce i kad hoce.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Plati pa se klati....mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 21:06Cuj pustiti,neka ga plate dobro i neka ide,nije autobuska stanica da ide gdje hoce i kad hoce.
A. Burlamaqui šta je s njim jeli dolazi ili je i on pao na ljekarskom...?
Zadnja izmjena: visokohz, dana/u 29 jun 2025, 21:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Jos najjaci desni bek lige nema pustanja nako.visokohz je napisao/la: ↑29 jun 2025, 21:11Plati pa se klati....mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 21:06Cuj pustiti,neka ga plate dobro i neka ide,nije autobuska stanica da ide gdje hoce i kad hoce.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
Ne kontam nikako zasto bi ga prodao???mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 21:06Cuj pustiti,neka ga plate dobro i neka ide,nije autobuska stanica da ide gdje hoce i kad hoce.
Vlasnik ti milioner(Mirvic) zajedno sa milijarderom(Tanom), jel njima znaci nesto 500k, 1M??? Mislim da ne znaci toliko niti bi propali ako prodaju igraca za tu cifru.
Uostalom prodao si dva igraca za odlicnu cifru Čelika i Viverosa, u izlogu ti je Guliashvili za kojeg ces opet uzeti odlicnu lovu i hajmo sad prodati i Beganovica i sve redom. Malo se para uzelo, treba jos????
Onda se pitamo zasto ne mozemo imati kontinuitet u ekipi i zasto Zrinja osvaja titule.
Osvaja izmedju ostalog sto svoje najbolje igrace drzi u klubu po 4,5,6,7 godina i ne prodaje bas tako lako.
Neko na forumu napiše i odma panika. Nego jel vrijeme da sutra potpiše neki dobar igrač ?pjankesarajevo je napisao/la: ↑29 jun 2025, 21:20Jos najjaci desni bek lige nema pustanja nako.visokohz je napisao/la: ↑29 jun 2025, 21:11Plati pa se klati....mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 21:06
Cuj pustiti,neka ga plate dobro i neka ide,nije autobuska stanica da ide gdje hoce i kad hoce.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sta ce oni kupovati, bankrotirali, u minusu 30 miliona. Ako budu provocirali uzet cemo im i Livaju 

Renan je dobar, nije u pitanju loža. Hvala Bogu 

-
- Kontakt:
OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑29 jun 2025, 21:55Sta ce oni kupovati, bankrotirali, u minusu 30 miliona. Ako budu provocirali uzet cemo im i Livaju![]()
Nije 30 nego je 7-8 i imaju Prpica i Sigura za koje kombinovano mogu dobiti 15-17 mil.
No cisto sumnjam da ce do ovog transfera doci.
-
- Kontakt:
Tacno je da ima interesa ali ne bi ga ja pustio.Najbolji RB lige realno,2 godine tu,tesko da mozes bolje dovesti.
Da nam mogu ponuditi neke pare koje bi bas zadovoljile ne mogu
Da nam mogu ponuditi neke pare koje bi bas zadovoljile ne mogu
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Najlakse je prodat, valja dovest sta da valja..
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
Više mislim na to da mu je sad zdravije biti u Sarajevu, još je došao do kapitenske u nekim tekmama, nego ići u neizvjesnost u Hajduk.visokohz je napisao/la: ↑29 jun 2025, 21:11Plati pa se klati....mosarajvosa83 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 21:06Cuj pustiti,neka ga plate dobro i neka ide,nije autobuska stanica da ide gdje hoce i kad hoce.
Tipa : Nije budala...
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Kakvi bolan mi i wing bekovi. Nije Zekic valjda toliko lud, da ce opet forsirati tu yebenu formaciju? Yebem onog ko je dovede na nas prostor. To jednostavno nije formacija za naše klubove niti je znamo igrati.johntravolta123 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 12:52Zasto ce krilo kad sa istim ne igramo nego sa wing backovima ...
-
- Kontakt:
Kup smo inace osvojili sa formacijom 433...Lavcina je napisao/la: ↑29 jun 2025, 23:25Kakvi bolan mi i wing bekovi. Nije Zekic valjda toliko lud, da ce opet forsirati tu yebenu formaciju? Yebem onog ko je dovede na nas prostor. To jednostavno nije formacija za naše klubove niti je znamo igrati.johntravolta123 je napisao/la: ↑29 jun 2025, 12:52Zasto ce krilo kad sa istim ne igramo nego sa wing backovima ...
Nama i jeste problem sto je nasa strategija prodaj sve sto valja a zamjenu dovedi iz akademije igmana veleza sb..
Mi moramo imat 5 igraca kao sto je NEMANHA BILBIJA JAKOVLJEVIC BARISIC MARIC SUNJIC GOJKOVIC BUNIC. U prevodu 5 igraca koji su veoma dobri za pl bh a koje niko ziv nezeli dovest van Bosne.
Takodje imat 2-3 igraca kao sto je Djordjevic Keremehjovic beganovic koji nisu u cvjetu mladosti a nisu zatarljeli koji mogu bit prodani raskinuti a mogu i ostat da zamjene hednog dana ove staronje, i onda tako 3-4 juniora u vidu Jatte Mujkica krdzalica, Gulija. Koje moze kupit ko god hoce i kad god hoce kad uplati odredjen dio novca.
Nama ako ode bubanja gulisa beganovic to je nemoguce da mi nadomjestimo sa igracima iz veleza sb cak mozda jedino da bi kupili recimo kulasina ogrineca topica .. sto je nemoguce..itd
Tako da igrace kao bubanja djordjevic koji tu dodju samo da sto prije dignu formu i da idu dalje za sto manju mogucu ostetu, produzetak ugovora sa tim igracima je nemoguc ako imaju bilo kakvu ponudu iz vana
Mi moramo imat 5 igraca kao sto je NEMANHA BILBIJA JAKOVLJEVIC BARISIC MARIC SUNJIC GOJKOVIC BUNIC. U prevodu 5 igraca koji su veoma dobri za pl bh a koje niko ziv nezeli dovest van Bosne.
Takodje imat 2-3 igraca kao sto je Djordjevic Keremehjovic beganovic koji nisu u cvjetu mladosti a nisu zatarljeli koji mogu bit prodani raskinuti a mogu i ostat da zamjene hednog dana ove staronje, i onda tako 3-4 juniora u vidu Jatte Mujkica krdzalica, Gulija. Koje moze kupit ko god hoce i kad god hoce kad uplati odredjen dio novca.
Nama ako ode bubanja gulisa beganovic to je nemoguce da mi nadomjestimo sa igracima iz veleza sb cak mozda jedino da bi kupili recimo kulasina ogrineca topica .. sto je nemoguce..itd
Tako da igrace kao bubanja djordjevic koji tu dodju samo da sto prije dignu formu i da idu dalje za sto manju mogucu ostetu, produzetak ugovora sa tim igracima je nemoguc ako imaju bilo kakvu ponudu iz vana
Sa ziljkicem je dogovoreno sve. Ceka se samo da kerojed odobri.
Sa njim u vezi cemo biti 30 do 35% bolji
Sa njim u vezi cemo biti 30 do 35% bolji
-
- Kontakt:
Pitaru šta ti se dešava? Skoro sve si igrače ispravno napisao.Pitar6785 je napisao/la: ↑30 jun 2025, 01:01Nama i jeste problem sto je nasa strategija prodaj sve sto valja a zamjenu dovedi iz akademije igmana veleza sb..

Hakovan mu nalogtabba77 je napisao/la: ↑30 jun 2025, 08:10Pitaru šta ti se dešava? Skoro sve si igrače ispravno napisao.Pitar6785 je napisao/la: ↑30 jun 2025, 01:01Nama i jeste problem sto je nasa strategija prodaj sve sto valja a zamjenu dovedi iz akademije igmana veleza sb..
Tako da igrace kao bubanja djordjevic koji tu dodju samo da sto prije dignu formu i da idu dalje za sto manju mogucu ostetu, produzetak ugovora sa tim igracima je nemoguc ako imaju bilo kakvu ponudu iz vana![]()
SARAJEVO SIAMO NOI <3
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bordospartanac, galia95, Hajdeee, Haksss, NeSamSafetee, Sinfoc1986, Varijantas8 i 99 gostiju.