Premijer liga BiH - aktuelno

rishovski
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la rishovski » 11 jul 2025, 15:44

Riquelme1921 je napisao/la:
11 jul 2025, 15:30
jurisicduska je napisao/la:
11 jul 2025, 15:10
11 jul 2025, 14:49

Kako nas je to zavalio? Nemaš pojma šta se desilo.
Ma vise čovjek misli ovo finansijski. Ako ga fkt otjerate ima ugovor 2 godine podebljan prije 4 mjeseca , pune 2 godine plate. Ako kaže da neće da se odrekne vi mu to morate isplatiti , sumnjam da će njega neko kupit, ili da će raskinut na svoju štetu ugovor.
Što se mene tiče neka nam uzme svaku marku ako ga otjeramo. Nije Samir kriv što ga Adžem ne miriše bez razloga i što ima dvostruke aršine.
Ma Samiru sad samo treba da osaburi par kola sto je van tima.. Neće ni Adžem dugo..i eto Samketa u prvih 11 :mrgreen:
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)

IMResurrected
Kontakt:

Post Postao/la IMResurrected » 11 jul 2025, 15:49

Tek sam sad vidio izjave Adzema, bas se obrusio na Sosica. Sta je tacno uradio mali?

Cim ste ga doveli ja sam ovdje napisao da je dobar igrac, ali kurslus u glavi. Citav je zivot takav. Steta za njega, mogao bi imati odlicnu karijeru, ali momak je sam sebi najveci neprijatelj.

Osim toga je Zeljeznicar odlicno izgledao sinoc. Fali vam napadac, ali ostalo je dosta dobro. Rijetko se kod nasih ekipa vidja onakva trka i presing, samljeli ste Koper. Vidjecemo moze li se to prenijeti u ligu.

Ova Adzemova strogoca isto nisam siguran da ce se isplatiti. Nacelno je ispravno, ali zna se da u nasoj ligi treneri brzo gube podrsku. Par vezanih kikseva i njemu je otkaz, ma koliko bio vojnik kluba.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 11 jul 2025, 16:16

11 jul 2025, 14:49

Kako nas je to zavalio? Nemaš pojma šta se desilo.
Ma vise čovjek misli ovo finansijski. Ako ga fkt otjerate ima ugovor 2 godine podebljan prije 4 mjeseca , pune 2 godine plate. Ako kaže da neće da se odrekne vi mu to morate isplatiti , sumnjam da će njega neko kupit, ili da će raskinut na svoju štetu ugovor.
Što se mene tiče neka nam uzme svaku marku ako ga otjeramo. Nije Samir kriv što ga Adžem ne miriše bez razloga i što ima dvostruke aršine.
To je svakako vaša interna stvar kako ćete riješiti. Samo smo razgovarali sto vas je “zavalio pitar” a mislim dobio je najbolji ugovor u karijeri na 2 godine i sad da se odrekne tog. Taj ugovor ste mu dali kad je bio na vrhuncu kod vas nakon odlične sezone. Teško će se ko toga odreći. Prvo njemu je greška sto je otišao kod vas , uvijek će bit pitar a i za nas će uvijek bit cigan. Ali to je druga prica. Pričamo čisto o tom finansijskom aspektu. Vaše dijete Hirosa niste htjeli potpisat za te pare a naše dijete ste potpisali. I sad ćete ga plaćat da ne igra. Suicidom potez ako mene pitaš. I onda prođe 2 godine vi se pitate kako isplaćujemo još igrače i sto sko u dugovima pa lako, evo jedan od primjera. Niste ga morali ni produžiti mogli ste ga otjerat prije 3 mjeseca besplatno sad će vas to izaći boga pitaj koliko.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 11 jul 2025, 16:20

11 jul 2025, 16:16

To je svakako vaša interna stvar kako ćete riješiti. Samo smo razgovarali sto vas je “zavalio pitar” a mislim dobio je najbolji ugovor u karijeri na 2 godine i sad da se odrekne tog. Taj ugovor ste mu dali kad je bio na vrhuncu kod vas nakon odlične sezone. Teško će se ko toga odreći. Prvo njemu je greška sto je otišao kod vas , uvijek će bit pitar a i za nas će uvijek bit cigan. Ali to je druga prica. Pričamo čisto o tom finansijskom aspektu. Vaše dijete Hirosa niste htjeli potpisat za te pare a naše dijete ste potpisali. I sad ćete ga plaćat da ne igra. Suicidom potez ako mene pitaš.
Radovac će se vratiti, barem se nadam. Ako je smijeh na treningu dovoljan razlog da se izbaci iz kluba onda ne znam. A i ako ga ne vrate njemu svejedno, uzet će nam pare a i treba kad smo levati (ako ga zbog ovog ne budemo koristili).
Što se tiče Hiroša, ja bih sad dao te pare Radovcu a ne njemu. Klasičan boliqrac na terenu dok je Radovac tada igrao ko Makelele.
Grupa iznad svakog pojedinca.

svemalim1
Kontakt:

Post Postao/la svemalim1 » 11 jul 2025, 16:23

hoces da kazes duska da smo se zajebali sa hirosem? sosic dosao umjesto njega, puno bolji i perspektivniji igrac na kojem se moze zaraditi. hiros zna lopte, ali dalabu.

sto se tice radovca, vise nego dobro je odradio proslu sezonu. maksimalno profesionalno s njegove strane, ali ja sam malo staromodan po tom pitanju i da sam nesto u klubu ne bi nikad dovodio vasu djecu ili bilo koga ko je iskren pitar. ovako neko ko je samo bio kod vas, tipa alispahic ili krpic, to moze proci, mada radije ni to, ali inace ne.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 11 jul 2025, 16:35

Jel se meni cini il na tribinama slave kad zabiju ovi ? :urnebes:

Argentina
Kontakt:

Post Postao/la Argentina » 11 jul 2025, 17:02

IMResurrected je napisao/la:
11 jul 2025, 15:49
Tek sam sad vidio izjave Adzema, bas se obrusio na Sosica. Sta je tacno uradio mali?

Cim ste ga doveli ja sam ovdje napisao da je dobar igrac, ali kurslus u glavi. Citav je zivot takav. Steta za njega, mogao bi imati odlicnu karijeru, ali momak je sam sebi najveci neprijatelj.

Osim toga je Zeljeznicar odlicno izgledao sinoc. Fali vam napadac, ali ostalo je dosta dobro. Rijetko se kod nasih ekipa vidja onakva trka i presing, samljeli ste Koper. Vidjecemo moze li se to prenijeti u ligu.

Ova Adzemova strogoca isto nisam siguran da ce se isplatiti. Nacelno je ispravno, ali zna se da u nasoj ligi treneri brzo gube podrsku. Par vezanih kikseva i njemu je otkaz, ma koliko bio vojnik kluba.
Duga sezona, igra se 4x sa svakim, vise tekmi, vise kartona, treba i vise igraca za roster. Radovac je potreban svakako, jer je igrac za prvih 11.

Adzem po meni seljacki provodi autoritet, nozda je to nacin koji prolazi, ali nisam za to. Ne njega, nego nikoga.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 11 jul 2025, 17:21

11 jul 2025, 14:47
AVNOJ je napisao/la:
11 jul 2025, 11:03
Šta je sa Radovcem povreda ili je pukla tikva.
Dugo vam je trajao.
Dvostruki aršini.

Ipak, radi se na tome da se sve riješi.
Adžem se trenutno ponaša, odnosno pokušava da bude Amar Osim a to jednostavno nije moguće.
Ponaša se toliko prepotentno i zauzima neki srav nedodirljivog, ne znam iz kojeg razloga, kao da ima 12 titula i 7 kupova.
Neki osmjeh i opuštenost je po meni samo neki vid arogancije.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Pendulum
Kontakt:

Post Postao/la Pendulum » 11 jul 2025, 17:41

E čuj milion i po € za Boljevića. :rol:
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48

Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)

Hordas1990
Kontakt:

Post Postao/la Hordas1990 » 11 jul 2025, 17:50

AVNOJ je napisao/la:
11 jul 2025, 17:21
AVNOJ je napisao/la:
Dugo vam je trajao.
Dvostruki aršini.

Adžem se trenutno ponaša, odnosno pokušava da bude Amar Osim a to jednostavno nije moguće.
Ponaša se toliko prepotentno i zauzima neki srav nedodirljivog, ne znam iz kojeg razloga, kao da ima 12 titula i 7 kupova.
Ne glumi on nista, takav je lik vazda bio. Sjeti se izjava o Zeljeznicaru iz metropole.

Nije on los trener ali ovo sto pokusava ne prolazi to kod igraca danas ako nisi bas mangup. Pocece da ga buse ako osjete da ih previse gazi, a cim je poceo ovako sa suspenzijama i prozivanjem igraca nece on dugo.

U nekim drugim klubovima i ligama mozda to moze proci, ali u nasoj ne moze, zna se da trener prvi leti. Osim je sam sebi sef bio i normalno da je on to mogao raditi, ko ce njega otjerati kad sam sebi bira upravu :rol:

Turo
Kontakt:

Post Postao/la Turo » 11 jul 2025, 17:51

U njegovom ugovoru postoji klauzula koja mu omogućava da ode ako dobije dobru ponudu. To bi moralo biti oko 250.000 eura.inače ne bi potpisao novi ugovor

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 11 jul 2025, 17:53

AVNOJ je napisao/la:
AVNOJ je napisao/la:
Dugo vam je trajao.
Dvostruki aršini.

Ma joj. Nemam ništa reći ružno za njega, ovo je njegov novi početak i sačekat ću sa mišljenjem. Istina je da je ekipa odigrala dobro generalku protiv Zrinjskog i da su sinoć pojeli Koper. Da se vidi ta neka želja kako želi igrati i da mu treba čestitati kako je uklopio pola nove ekipe za utakmicu protiv ekipe koja nije mijenjala gotovo ništa.

Eh sad, što se tiče stvari van terena, po meni je ogromna greška otjerati Radovca. Koliko znam nije uradio ništa strašno da se na njega ne računa više. Kapiten kojeg je izabrao Adžem je na treningu imao fizički sukob sa saigračem a nakon toga i spominjao majku drugom saigraču na utakmici protiv Kopera pa to nije donijelo nikakve sankcije, dok je Radovac otjeran zbog faktički ničeg.
Grupa iznad svakog pojedinca.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 11 jul 2025, 17:53

To je svakako vaša interna stvar kako ćete riješiti. Samo smo razgovarali sto vas je “zavalio pitar” a mislim dobio je najbolji ugovor u karijeri na 2 godine i sad da se odrekne tog. Taj ugovor ste mu dali kad je bio na vrhuncu kod vas nakon odlične sezone. Teško će se ko toga odreći. Prvo njemu je greška sto je otišao kod vas , uvijek će bit pitar a i za nas će uvijek bit cigan. Ali to je druga prica. Pričamo čisto o tom finansijskom aspektu. Vaše dijete Hirosa niste htjeli potpisat za te pare a naše dijete ste potpisali. I sad ćete ga plaćat da ne igra. Suicidom potez ako mene pitaš. I onda prođe 2 godine vi se pitate kako isplaćujemo još igrače i sto sko u dugovima pa lako, evo jedan od primjera. Niste ga morali ni produžiti mogli ste ga otjerat prije 3 mjeseca besplatno sad će vas to izaći boga pitaj koliko.
Radovac je dobio te pare zbog sezone kakvu je odigrao, ne znam kakve veze ima jel pitar ili nije kad je pokazao profesionalnost. Adzem se opasno igra sa tim autoritetom jer nece daleko dogurat. Ne znam po cemu je Hiros zasluzio ista da dobije i sam je kriv kad je na pregovorima prvi put odgovarao na pitanja kao ne znam, nisam siguran, razmislit cu..
Fk Željezničar.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 11 jul 2025, 18:03

Pablo11 je napisao/la:
11 jul 2025, 17:53

Radovac je dobio te pare zbog sezone kakvu je odigrao, ne znam kakve veze ima jel pitar ili nije kad je pokazao profesionalnost. Adzem se opasno igra sa tim autoritetom jer nece daleko dogurat. Ne znam po cemu je Hiros zasluzio ista da dobije i sam je kriv kad je na pregovorima prvi put odgovarao na pitanja kao ne znam, nisam siguran, razmislit cu..
Pa Pablo pročitaj razgovor čitav. Nisam ja rekao da je sto je pitat i to. Nego pričam s čovjekom sto se to priča.

Los potez svakako. Mislim da je bilo ko.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 11 jul 2025, 18:12

11 jul 2025, 18:03
Pablo11 je napisao/la:

Pa Pablo pročitaj razgovor čitav. Nisam ja rekao da je sto je pitat i to. Nego pričam s čovjekom sto se to priča.

Los potez svakako. Mislim da je bilo ko.
Ma razumijem svakako. Dobro je to sto Adzem pokusava ali se to ne radi ovako, jednostavno nece on to izgurati.
Fk Željezničar.

IMResurrected
Kontakt:

Post Postao/la IMResurrected » 11 jul 2025, 18:14

Kapiten kojeg je izabrao Adžem je na treningu imao fizički sukob sa saigračem a nakon toga i spominjao majku drugom saigraču na utakmici protiv Kopera
Au, nisam znao da je to uradio. Nedopustivo. Onda mijenjam misljenje, s pravom ga je Adzem javno prozvao.

Ako ste pametni prodacete ga sto prije ako postoji ikakva ponuda, taj momak samom sebi ne zeli dobro. Steta onakvog talenta.

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 11 jul 2025, 19:24

Nakon prvih evropskih utakmica

Željezničar i Zrinjski pogurali bh. koeficijent, veliku pomoć imali od Farskih Ostrva

GOLEM SI ŽELJO

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 11 jul 2025, 22:38

Al uzivancije kad svirnu penal sinoc protiv Borca .

RatoborniMrmot
Kontakt:

Post Postao/la RatoborniMrmot » 11 jul 2025, 22:45

AVNOJ je napisao/la:

Dvostruki aršini.

Ma joj. Nemam ništa reći ružno za njega, ovo je njegov novi početak i sačekat ću sa mišljenjem. Istina je da je ekipa odigrala dobro generalku protiv Zrinjskog i da su sinoć pojeli Koper. Da se vidi ta neka želja kako želi igrati i da mu treba čestitati kako je uklopio pola nove ekipe za utakmicu protiv ekipe koja nije mijenjala gotovo ništa.

Eh sad, što se tiče stvari van terena, po meni je ogromna greška otjerati Radovca. Koliko znam nije uradio ništa strašno da se na njega ne računa više. Kapiten kojeg je izabrao Adžem je na treningu imao fizički sukob sa saigračem a nakon toga i spominjao majku drugom saigraču na utakmici protiv Kopera pa to nije donijelo nikakve sankcije, dok je Radovac otjeran zbog faktički ničeg.
Opet spinujes :mrgreen: Nije uradio nista strasno osim sto je nespreman nakon finih priprema = ultimativno nepostovanje kluba i ekipe. Sitnica, zar ne.

I prenosis pricu sa orga ovdje ko zadnji mrmot jer jos uvijek nisi prezalio Corica, a kmecao si dramaticno. Pored takvih navijaca debila nama dusmani i ne trebaju, realno. Ti navijas da ga pupusimo, to je bas ocito, jer ti je pukla kombinacija ili si se zaljubio u Svetog Denisa. I sto je najgore nisi jedini. Ima jos debila.

Usput ovaj Zeljeznicar je PSG za Coricev, doslovno. Barem trenutno.

Samo autoritet i posteno, isto tako nije ista mjera za nespremnog Radovca koji ima haman 30 godina i Madzida koji je jedan od boljih igraca lige.

Trenerov posao je da iz njih izvuce najbolje i da ga mrmoti slusaju. Ko ne slusa - vozdra. Neko prije, a neko kasnije.

Antesportas9AP
Kontakt:

Post Postao/la Antesportas9AP » 11 jul 2025, 22:54

bordobijeli je napisao/la:
11 jul 2025, 22:38
Al uzivancije kad svirnu penal sinoc protiv Borca .
Moze li biti da je zadnji penal sviran protiv Borca 2022 .godine na Pecari?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: tutankamon1905 i 28 gostiju.