Javi se privatno da ti uslikam kartu sa juga od sinoć, garant sam otišao i navijao za Koper.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑11 jul 2025, 22:45Opet spinujesRiquelme1921 je napisao/la: ↑11 jul 2025, 17:53Ma joj. Nemam ništa reći ružno za njega, ovo je njegov novi početak i sačekat ću sa mišljenjem. Istina je da je ekipa odigrala dobro generalku protiv Zrinjskog i da su sinoć pojeli Koper. Da se vidi ta neka želja kako želi igrati i da mu treba čestitati kako je uklopio pola nove ekipe za utakmicu protiv ekipe koja nije mijenjala gotovo ništa.AVNOJ je napisao/la: ↑11 jul 2025, 17:21
Adžem se trenutno ponaša, odnosno pokušava da bude Amar Osim a to jednostavno nije moguće.
Ponaša se toliko prepotentno i zauzima neki srav nedodirljivog, ne znam iz kojeg razloga, kao da ima 12 titula i 7 kupova.
Neki osmjeh i opuštenost je po meni samo neki vid arogancije.
Eh sad, što se tiče stvari van terena, po meni je ogromna greška otjerati Radovca. Koliko znam nije uradio ništa strašno da se na njega ne računa više. Kapiten kojeg je izabrao Adžem je na treningu imao fizički sukob sa saigračem a nakon toga i spominjao majku drugom saigraču na utakmici protiv Kopera pa to nije donijelo nikakve sankcije, dok je Radovac otjeran zbog faktički ničeg.Nije uradio nista strasno osim sto je nespreman nakon finih priprema = ultimativno nepostovanje kluba i ekipe. Sitnica, zar ne.
I prenosis pricu sa orga ovdje ko zadnji mrmot jer jos uvijek nisi prezalio Corica, a kmecao si dramaticno. Pored takvih navijaca debila nama dusmani i ne trebaju, realno. Ti navijas da ga pupusimo, to je bas ocito, jer ti je pukla kombinacija ili si se zaljubio u Svetog Denisa. I sto je najgore nisi jedini. Ima jos debila.
Usput ovaj Zeljeznicar je PSG za Coricev, doslovno. Barem trenutno.
Samo autoritet i posteno, isto tako nije ista mjera za nespremnog Radovca koji ima haman 30 godina i Madzida koji je jedan od boljih igraca lige.
Trenerov posao je da iz njih izvuce najbolje i da ga mrmoti slusaju. Ko ne slusa - vozdra. Neko prije, a neko kasnije.
Čuj nije ista mjera za njih, zašto? Ovaj smije psovati mater Cvetanoskom i udarati se sa Lagumdžijom a Radovac se ne smije smijati na treningu?
To za Denisa misliš samo jer sam ga branio i jer je to prvi trener otkad sam na forumu, kroz godine ćeš vidjeti da ću tako podržati svakog. Pogledaj moje postove, ni jednu ružnu riječ i dalje nisam rekao o Adžemu a i čestitao sam mu na dosadašnjem radu.
Više ti spominješ Denisa nego ja, yebe mi se za Denisa.