RatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 jul 2025, 12:34Pitaj druga kada smo mi naguzili Sarajevo ko sto je Sarajevo naguzilo nas za vrijeme Dine Glave, Ibrakovica i Kusturice, jel posteno ?10.Skoro je napisao/la: ↑16 jul 2025, 07:44Moj drug je igrač šampionske generacije Želje, hoćeš da popiješ kafu sa njim da ti ispriča kako je Amar završavao bodove? Nemojte samo vi o poštenju. Vi jedini ste u našoj ligi presuđeni za namještanje utakmica tako da vi o tome ne smijete pisati.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑16 jul 2025, 04:37
I onda je vi kupite i nas naguzite, tada je bilo "posteno", hint Dino Glava, Kusturica i Ibrakadabra. Onda je bilo smijesno, sada vise nije![]()
Nigdje ja nisam napisao da smo mi super posteni, samo sam replicirao o "zelji" da se Zeljeznicar i Sarajevo tackaju za titulu. I pitari je kupe, a nas nagaze.
1-5 moglo bit da se Duljevic nije zayebavao
Niko vas nije nagazio nego ste i pored preofirnog sudjenja bili nesposobni ti godina.Ti si klasican lik kojem je bitno samo da Sarajevo ne osvoji ostalo manje vise i prije bi ovo sada gledao nego da se 2 najveca kluba bore za titulu.Pravi mrmot