FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Garantujem da protiv će nas protiv Posušja biti 7-8K+.
Stvorila se relativno (koliko može biti u ovom trenutku) pozitivna atmosfera (ma koliko na forumu polarizovano bilo) jer raja vole Husrefa, dosao je i Adem i vjerovatno debituje u subotu, tako da očekujem fino vrijeme, udarni termin, ide to na 7-8000 i više.
Jer koliko god pljuvača bilo, svi vjeruju ili javno ili tajno da će Husref donijeti pozitivni šok!
Stvorila se relativno (koliko može biti u ovom trenutku) pozitivna atmosfera (ma koliko na forumu polarizovano bilo) jer raja vole Husrefa, dosao je i Adem i vjerovatno debituje u subotu, tako da očekujem fino vrijeme, udarni termin, ide to na 7-8000 i više.
Jer koliko god pljuvača bilo, svi vjeruju ili javno ili tajno da će Husref donijeti pozitivni šok!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Odlaze Guliashvili, Jovic i Beganovic. Doci ce zamjene.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Za Jovića nam i ne treba, sretno i hvala mu ako je istina ali je previše nonšalantan i pravi glupe greške.
Sa trojicom stopera nazad se može nekako i skrpiti ali u sistemu sa cetiri igraca/dva stopera on će biti kiks igrač.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
sve je top, odlican trener, zao mi je sto je otisao, ali zar se nije moglo reci bar hvala navijacimaHordas1990 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 14:32Zasto se danima okrece prica da je Zekic nekakv picic i da nas je izradio? Kad neces da ti neko diktira sastave i namece svasta nesto to se zove obraz i samopostovanje.
Husrefu podrska od mene ali nemojte da prekrajamo i spinujemo bar ne blizu proslost. Ne prolazi to.
Za bordobijele boje
Poveo babuka davati info
Hoce li iz Amerike zamjene
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
S obzirom da je Dženis Ćosić imao ugovor sa ekipom Igmana za narednu sezonu, Sarajevo je platilo obeštećenje za Ćosića u iznosu kompletne jedne mjesečne plate za sve u klubu, saznaje ****.

Bilo bi to i logično, uz njih otjerati Oliveiru, Turkeša i Butića i dovesti jedno provjereno napadačko ime (Seferović bi bilo idealan ali ocito nerealan u ovom trenutku).
Musemića vole navijači i ljudi mu vjeruju, usudit ću se reči pravi čovjek u pravo vrijeme i na pravom mjestu, jedini on moze vratiti navijače na Kosevo i napraviti neki iskorak. Dosta je bilo "modernih" šalabajzera koji su nas samo unazadili iako su imali uvijek najskuplje igrače u ekipi i za prilike u regionu idealne uslove za rad.
- napoleon72
- Kontakt:
Da je ostao i cekao otkaz, pitari bi rekli "pichka, hoce da naplati ugovor a pogubio se, odlazi neznalice".Hordas1990 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 14:32Zasto se danima okrece prica da je Zekic nekakv picic i da nas je izradio? Kad neces da ti neko diktira sastave i namece svasta nesto to se zove obraz i samopostovanje.
Husrefu podrska od mene ali nemojte da prekrajamo i spinujemo bar ne blizu proslost. Ne prolazi to.
Zato su doveli Husrefa, kojem je Runda mogao uvalit igraca, a kamoli Shrek i Aylah.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
Hordas1990
- Kontakt:
Pa eto slazem se, moglo je bilo bi lijepo s njegove strane.PapakIzSa je napisao/la: ↑11 avg 2025, 14:43sve je top, odlican trener, zao mi je sto je otisao, ali zar se nije moglo reci bar hvala navijacimaHordas1990 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 14:32Zasto se danima okrece prica da je Zekic nekakv picic i da nas je izradio? Kad neces da ti neko diktira sastave i namece svasta nesto to se zove obraz i samopostovanje.
Ne zanima mene Zekic kao Zekic ni bilo koji pojedinac, ali zna se zasto je covjek digao sidro i kako je do toga doslo. Cak i ako treba da ide neka ide, uredu je. Neka i Husrefa, nije problem. Ali sad od Zekica praviti neku varalicu i smetljara to vec ne ide a pogotovo ne ide kad znamo svi da se to radi s ciljem da se opravdaju potezi Mirvica. Nismo slijepi.
Zekic je jedna najveca picka,demagog,lopov,sve najgore o njemu,imao je samo takvu podrsku,i nakon svega niko ga nije prozvao,on digne sidro i ostavi nas na cjedilu,ni hvala
Samo Sarajevo
-
Hordas1990
- Kontakt:
Tako je. Zekic je sotona a Mirvic melek. Jadni nas Mirva je okruzen losim ljudima, sve probisvjeti, kriminalci, kurave, influenseri i neznalice. Sto ih je pozaposljavao i sto ih drzi oko sebe pa jer je jadan naivan. Kako li je milione u Americi napravio toliko naivan, valjda imao srece jbg. Ne bi on nikad nista lose uradio, sta ces nekako ko god je normalan od njega bjezi a ostaju ublehe i ovi sto mu postavljaju bilborde za rodjendan. Bas covjek peh ali izdobrice to.
Husref je u ovom momentu najbolja opcija, ne treba nama neko ko će donijet neki moderan fudbal, nego iskusan čovjek, koji poznaje ligu i koji će stavit svakog igrača na svoju poziciju.
SARAJEVO, HORDE, BOG I ČARŠIJA!
SARAJEVO, HORDE, BOG I ČARŠIJA!
Zaboravio si panja Bralica, sta je ono ebote, od Melunovica nisam gledo goreg igracabosnas_ je napisao/la: ↑11 avg 2025, 14:48Bilo bi to i logično, uz njih otjerati Oliveiru, Turkeša i Butića i dovesti jedno provjereno napadačko ime (Seferović bi bilo idealan ali ocito nerealan u ovom trenutku).
Musemića vole navijači i ljudi mu vjeruju, usudit ću se reči pravi čovjek u pravo vrijeme i na pravom mjestu, jedini on moze vratiti navijače na Kosevo i napraviti neki iskorak. Dosta je bilo "modernih" šalabajzera koji su nas samo unazadili iako su imali uvijek najskuplje igrače u ekipi i za prilike u regionu idealne uslove za rad.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- ErosViverosViv
- Kontakt:
dalo se naslutiti cim mu je secerovic pruzio podrskuFudo je napisao/la: ↑11 avg 2025, 15:34Zaboravio si panja Bralica, sta je ono ebote, od Melunovica nisam gledo goreg igracabosnas_ je napisao/la: ↑11 avg 2025, 14:48Bilo bi to i logično, uz njih otjerati Oliveiru, Turkeša i Butića i dovesti jedno provjereno napadačko ime (Seferović bi bilo idealan ali ocito nerealan u ovom trenutku).
Zašto trošiti živce uzalud? I ja cu negdje na izlet, baciti pogled na telefon oko 22:00 da ispratim rezultat. Definitivno odmoriti od Koševa i Sarajeva godinu il dvije, možda se više zavolimo nakon togajohntravolta123 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 14:22+1Pendulum je napisao/la: ↑11 avg 2025, 10:07Ne razumijem zašto se nečije neslaganje s izborom Husrefa (ovdje ne govorim o pljuvačima i psovačima) za trenera tumači kao nedostatak ljubavi ili podrške prema Klubu? Ja ću u subotu biti na zapadu pa da se trener zove Ismet Horo.
FK Sarajevo je veće od bilo kojeg pojedinca!![]()
- BegovicRamiz
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 10:20E jbse haahahahahhahahaBegovicRamiz je napisao/la: ↑11 avg 2025, 00:15ja nemam nikakvih principa
ja nisam nikakav karakter
meni dodje Mirvic i kaze mi
preuzmi nas
i ja nas preuzmem
ja ne znam reci ne
meni ne valja to
ima 64 godine
da nas nije vodio imao bi sad 32
Prekucao![]()
![]()
dao bih petobanku samo da vidim kako ce trening izgledati
-
Tatamata1946
- Kontakt:
Trebao je otici prije priprema i bio bi postovan. Ovako nas je zavalio i kostao izgubljenog vremena i izgubljenih bodova. Nema vise nikakvo postovanje vecine navijaca koje poznajem nakon ovakvog odlaskaHordas1990 je napisao/la: ↑11 avg 2025, 15:08Tako je. Zekic je sotona a Mirvic melek. Jadni nas Mirva je okruzen losim ljudima, sve probisvjeti, kriminalci, kurave, influenseri i neznalice. Sto ih je pozaposljavao i sto ih drzi oko sebe pa jer je jadan naivan. Kako li je milione u Americi napravio toliko naivan, valjda imao srece jbg. Ne bi on nikad nista lose uradio, sta ces nekako ko god je normalan od njega bjezi a ostaju ublehe i ovi sto mu postavljaju bilborde za rodjendan. Bas covjek peh ali izdobrice to.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.