Hvala Bogu pa se tvoje mišnjenje nigdje ne pika a tamo gdje se pika moje “neznanje” je cijenjeno.luckystrike je napisao/la: ↑28 sep 2025, 10:07Citirat ću te još jednom samo da raja vidi koliko ne znašKyle88 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 23:58U skoku okrece ledja suparniku i nema namjeru ga udarit nego stiti sebe ako je ovo crveni onda je i ono Jattino u Listici.luckystrike je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:35
Druže opasna igra otvorenim džonom iznad koljena ne može biti žuti karton.
Zumirao sam i usporio situaciju kod penala toliko da možeš i s velikom dioptrijom vidjeti da je Guliashvili prije došao do lopte.
Mi smo večeras pokradeni! I to treba istaći i kad imamo dobru igru i kad smo tanki, i kad izgubimo i kad pobijedimo, inače nema smisla.
Penal Guli dolazi do lopte i gura je sebi no Muftic taj for izbija pa kači Gulija nema penala. Vidi gdje je lopta otisla.
Na stranu fudbalsko neznanje, to se toleriše, evidentan je nedostatak razumjevanja situacije u kojoj se FK Sarajevo nalazi u smislu sudijskog djelovanja, godinama unazad.
Nama se u VAR-u gledaju postignuti golovi po 2 minute! Za ovakve stvari nama bi se bez razmišljanja dodjelio crveni karton, da je kojim slučajem Jatta bio u pitanju ne bi se ni VAR morao gledati. I golman bi pored dosuđenog penala vjerovatno bio isključen.
Svega sam ja tu svjestan mi smo trenutno u poodredjenom polozaju sto se tice sudija i “normalno” da nije kriterij isti za nas i igrace drugih ekipa, zasto je to tako to je druga tema.
Cvetanovski- zuti karton, potencijalni penal- gledanje VARa 50-50 odluka arbitra da li pokazati na krec ili ne.
To ti je u normalnim ligama kriterij na ove dvije situacije.
A u ovoj nasoj da se desilo Zrinjskom/Borcu ili nekom kome hoce da nastimaju normalno da bi bio crveni i penal.