Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Nadam se da su i šire narodne mase mimo pijačara i njegovih pušiku.raca napokon svjesni da od plasmana na EP28 nema ništa ukoliko se ovaj ne otjera u što kraćem roku.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ovo ni Allah ne može opravdati šta se večeras zbilo.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:06Nadam se da su i šire narodne mase mimo pijačara i njegovih pušiku.raca napokon svjesni da od plasmana na EP28 nema ništa ukoliko se ovaj ne otjera u što kraćem roku.
Zadnja izmjena: CAGarfia, dana/u 09 okt 2025, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kupi prnje vec danas oyebino. Raspali alkosu kipar te nadigrao izgledali smo kao san marino. Ljudi igrali hokej sa nama u nasoj trecini nas zavukli. 15 utakmica i sve izgleda gore i gore jer ni jedan u staffu nema veze sa trenerskim poslom. Danas ti je bog sve vratio najgora kazna penal u 95 minuti. Kupi stvari menadzerski klaunu sa kupljenom licencom iz jablanice. Kipar imao 250 pasova vise hahahha idi hercegovacki keru gdje te vjetar nosi,sto dalje od fudbala. Cipovi su pred kraju
SAVEZ NAPOLJE ! ! ! NSBIH = 0% fudbal 100% kriminal
Stadion Koševo
Stadion Koševo
Mentalni bolesnici. Doduše to znamo odavno.bromazepam je napisao/la: ↑09 okt 2025, 22:59Ne možeš da vjeruješ šta se može ovdje pročitati.![]()
Na stranu to konstantno osporavanje lika i djela Barbareza, uz naravno medijsku hajku sarajevskih portala koja traje od prvog dana.
Al poslije svake utakmice tolike gadosti da se ispišu uz standardne seljačke fore![]()
Dobar ciklus, malo fali do drugog mjesta i baraža, što je za ovu reprezentaciju iznad svih očekivanja.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Moze HuremCAGarfia je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:07Ovo ni Allah ne može opravdati.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:06Nadam se da su i šire narodne mase mimo pijačara i njegovih pušiku.raca napokon svjesni da od plasmana na EP28 nema ništa ukoliko se ovaj ne otjera u što kraćem roku.

A sad ozbiljno, nema teoretske sanse da mi odemo na EP naredno. Ovi sto to misle, nek se tjese samo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ali ali zar nas nisu uvjeravali da ce nas liga nacija A očvrsnuti i da cemo ove srednje repke dominirati.DeeWa je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:04Imali smo 200 pasova i 35% posjed danas. Kipar je imao 444 pasova i 65% posjed.
Protiv Austrije smo imali 214 pasova i 42% posjed, a austrijanci 333 pasova i 58% posjed.
Protiv Rumuna smo imali 214 pasova i 34% posjed, a rumuni 490 pasova i 64% posjeda.
Sa takvim igrama se ne može mnogo očekivati. Rezultati su samo varka, čak i oni pozitivni.
Kaze kockar korektno drugo poluvrijeme.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- baboedindzeko09
- Kontakt:
E moj brate, ovdje bi se opravdao poziv igraču iz NK Stjepan Polja a da se ne opravda ovo večeras

Romani se kucaju u centrali i ispravljaju u ChatGPT-u. Samo polako, ide kasnije večeras ili ujutru.
Dobro je ovo, 2. Mjesto je nase 

Bas tuzno. Ne izgleda nikako dobro. Al vjerujem da ce nam nas Hurem izvuci pozitivne stvari i otvoriti oci.DeeWa je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:04Imali smo 200 pasova i 35% posjed danas. Kipar je imao 444 pasova i 65% posjed.
Protiv Austrije smo imali 214 pasova i 42% posjed, a austrijanci 333 pasova i 58% posjed.
Protiv Rumuna smo imali 214 pasova i 34% posjed, a rumuni 490 pasova i 64% posjeda.
Sa takvim igrama se ne može mnogo očekivati. Rezultati su samo varka, čak i oni pozitivni.

Kreten hladno priziva Sarica i Bicakcica kao bitne izostanke jbt 

Zadnja izmjena: guillermo, dana/u 09 okt 2025, 23:11, ukupno mijenjano 1 put.
Sa ovim levatom na klupi koji nema nikakvu igru, mi svakako necemo otici na ni SP 26, ni na EP 28. Nema teorije.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:06Nadam se da su i šire narodne mase mimo pijačara i njegovih pušiku.raca napokon svjesni da od plasmana na EP28 nema ništa ukoliko se ovaj ne otjera u što kraćem roku.
Ostali su jos samo napaceni pijacari da sisaju cundaru kockaru

Stoji da smo loši..ali stvarno Sergej pravi zakašnjele reakcije...prvo bezveze nam je otupio kompletan bok sa Mujakićem ...znači favorit si pa postavi se kao favorit. Odmah počni sa Bajraktarom na krilu i Dedića na beku...Tahirovića na vakat mjenjaj,ovaj penal je 80% Džekin...igrač kraj njega on se samo okrenu pa fauliraj ga majku mu,zaganjaj ga..a kada sve sabereš to je naša realnost.tu smo mi u rangu Kipra
- JohnCleese
- Kontakt:
Ne daj Boze baraza samo.
Ulovimo nekako trece mjesto i slavimo.
Ulovimo nekako trece mjesto i slavimo.
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Lik je upravo rekao da su Šarić i Bičakčić bitni izostanci
Je.bem ti kruh.

-
- Kontakt:
Mogao je komotno spomenut Hibića i Papca.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:13Lik je upravo rekao da su Šarić i Bičakčić bitni izostanciJe.bem ti kruh.
The saddest thing in life is wasted talent.
Ma lik je vec duze vrijeme izgubljen. Svaki put pravi sve losije poteze i izjave.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kakav bolesnik jbtbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:13Lik je upravo rekao da su Šarić i Bičakčić bitni izostanciJe.bem ti kruh.

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Šanse nema, prvo grupa će biti teža a drugo mi nećemo bolje igrat. Ovaj ne zna postavit ekipu, ne zna uigrat ekipu i sl.DamirT je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:08Moze HuremCAGarfia je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:07Ovo ni Allah ne može opravdati.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑09 okt 2025, 23:06Nadam se da su i šire narodne mase mimo pijačara i njegovih pušiku.raca napokon svjesni da od plasmana na EP28 nema ništa ukoliko se ovaj ne otjera u što kraćem roku.![]()
A sad ozbiljno, nema teoretske sanse da mi odemo na EP naredno. Ovi sto to misle, nek se tjese samo.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Idemo Barba po obicaju:
"Ponosan sam na momke. Mislim da su odigrali mozda i najbolju utakmicu do sada. Dali su sve na terenu i ne mogu biti nezadovoljan s njima, bez obzira na rezultat. Nismo imali srece s tim penalom u zadnjoj minuti. Sjesti cu sa staffom da ubacimo tu jos koju svoju ideju."
"Ponosan sam na momke. Mislim da su odigrali mozda i najbolju utakmicu do sada. Dali su sve na terenu i ne mogu biti nezadovoljan s njima, bez obzira na rezultat. Nismo imali srece s tim penalom u zadnjoj minuti. Sjesti cu sa staffom da ubacimo tu jos koju svoju ideju."
Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!