Ma zanima me kakve veze ima nas plasman s vašim osvajanjem trofeja ? Zbog čega se i igra fudbal. Evo mi da ispadnemo vi opet ništa. Sta je razlog tolike radosti ? To se pitam.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 21:07jurisicduska je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:57Kontam nego ne kontam sta je vama sad toliko nešto beton u životima. Nema drugog objašnjenja nego sto mi loše igramo. Svakako budete 3-4 sto je suštinski i nebitno.svrakino1921 je napisao/la: ↑18 okt 2025, 20:55
Poštujem ja tebe @Duška
Nego ja ovo malo da odem do Viene guzovace - da malo odem iz Svrakina
Kontaš
Sve otjerat na polusezoni i probat opstat u ligi. To nam treba bit jedan jedini cilj za ovu godinu. Pa bez pretjerivanja imalo, mi i jesmo ekipa koja ce se boriti za opstanak ove sezone…treba za kone veceras navijati da uzmu posusje. Oj mirvahu debeli gmazu yebemo ti sve na kamaru.
Ovo si ti napisao na temi svog kluba
Ako se složimo da jedan ispada od troje klubova - Sarajevo,Velež,Željo - pa kako nam nece bit beton - s tim što smo jako blizu 3 mjestu na tabeli na kraju sezone ako vrate Prijedoru sutra u Širokom ono što im je uzeto prošlo kolo
Kakva su to pitanja prijatelju
Mi smo bliže da ispadnemo nego Europi. Tako da bi mi bilo iznimno drago da ne ispadnemo. Jer kakvo je suđenje to je vrlo izgledno.