SVAKA TI CAST !!lemi_kitao je napisao/la:Nasa Uprava na celu sa nama znanim likovima, jos jednom se dokazala kao neprofesionalna i amaterska grupa likova...
Nije problem u visini cijene karata, problem je (nakon sto su saznali da dolazi 15 buseva i priblizno oko 1000 navijaca Celika) u zakasnjelom obavjestenju o visini ulaznica, koju jos vise "opravdava" Dzelina:"Boli nas briga za navijace...(u tom smislu)"...NOVAC ispred svega...
O visini cijene ulaznica bi se mozda moglo govoriti, jer ce nas sjever uglavnom ciniti zeljini navijaci koji imaju polugodisnje i godisnje karte, ljudi sa djecom i starija raja, tako da se ona konstatcija o jednakoj cijeni mozda i ne poklapa...isto je ili bilo 1000 ljudi sa kartom od 5 km ili 500 ljudi sa kartom od 10, ali drugu stranu medalje cini nase gostovanje u Zenicu i to dva puta nakon kupa...
Druga stvar je uslovnost tribine...natkrivena jest i to je mozda jedina njena "atrakcija" uz mozda sto je odmah uz teren, ali ko je bio na sjeveru za vrijeme kise, zna da taj krov prokisnjava, stolice na dijelu za zeljine navijace su prljave, o wc-ovima i onim zastitnim ogradama je suvisno pricati...za visinu cijene karata za tu tribinu...
A nasa Uprava je dovoljno pokazala, kada nije sposobna da ulozi novac i renovira istocnu tribinu, na kojoj bi novac vratila vjerovatno kroz dvije godine (derbiji, moguci derbjiji u kupu, moguce finale kupa...jer njeno renoviranje ne bi bilo toliko skupo, dogovor sa sponzorima i sl.), a drugo, kada smo lani osvajali titulu, u zadnjih nekoliko kola i zadnju protiv Laktasa, nisu nam obezbjedili besplatan ulaz kao nagradu, sto im je veliki minus...
Nadam se da nece biti neke dublje konotacije ovih "igara" sa cijenom karata i u Zenici i na derbiju...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Željo 1921
- Kontakt:
lemi_kitao je napisao/la:Nasa Uprava na celu sa nama znanim likovima, jos jednom se dokazala kao neprofesionalna i amaterska grupa likova...
Nije problem u visini cijene karata, problem je (nakon sto su saznali da dolazi 15 buseva i priblizno oko 1000 navijaca Celika) u zakasnjelom obavjestenju o visini ulaznica, koju jos vise "opravdava" Dzelina:"Boli nas briga za navijace...(u tom smislu)"...NOVAC ispred svega...
O visini cijene ulaznica bi se mozda moglo govoriti, jer ce nas sjever uglavnom ciniti zeljini navijaci koji imaju polugodisnje i godisnje karte, ljudi sa djecom i starija raja, tako da se ona konstatcija o jednakoj cijeni mozda i ne poklapa...isto je ili bilo 1000 ljudi sa kartom od 5 km ili 500 ljudi sa kartom od 10, ali drugu stranu medalje cini nase gostovanje u Zenicu i to dva puta nakon kupa...
Druga stvar je uslovnost tribine...natkrivena jest i to je mozda jedina njena "atrakcija" uz mozda sto je odmah uz teren, ali ko je bio na sjeveru za vrijeme kise, zna da taj krov prokisnjava, stolice na dijelu za zeljine navijace su prljave, o wc-ovima i onim zastitnim ogradama je suvisno pricati...za visinu cijene karata za tu tribinu...
A nasa Uprava je dovoljno pokazala, kada nije sposobna da ulozi novac i renovira istocnu tribinu, na kojoj bi novac vratila vjerovatno kroz dvije godine (derbiji, moguci derbjiji u kupu, moguce finale kupa...jer njeno renoviranje ne bi bilo toliko skupo, dogovor sa sponzorima i sl.), a drugo, kada smo lani osvajali titulu, u zadnjih nekoliko kola i zadnju protiv Laktasa, nisu nam obezbjedili besplatan ulaz kao nagradu, sto im je veliki minus...
Nadam se da nece biti neke dublje konotacije ovih "igara" sa cijenom karata i u Zenici i na derbiju...
Realno..
- bilinopolje
- Kontakt:
e buraz da ti ja kazem navijac celika sam nije mi puno cener opste to sto ce neko iz zenice gledati besplatno tekmu neznaci da neko iz sarajeva nece u zenici gledati besplatno jeli tako ....a 10km nebi bio problem, da je to bilo receno prije 7 dana da se zna a ne ovako 13 buseva popunjeno i sada karta 10km iskreno .jeli to realno pitam iskljucivo navijace zelje koji idu na gostovanja i znaju sta je to ....pozdrav iz uzavrelog grada
razocara me likce po ko zna koji put .....al
ma realno nije to uredu ali sta mi mozemo tu kad uvijek mi na kraju nastradamobilinopolje je napisao/la:e buraz da ti ja kazem navijac celika sam nije mi puno cener opste to sto ce neko iz zenice gledati besplatno tekmu neznaci da neko iz sarajeva nece u zenici gledati besplatno jeli tako ....a 10km nebi bio problem, da je to bilo receno prije 7 dana da se zna a ne ovako 13 buseva popunjeno i sada karta 10km iskreno .jeli to realno pitam iskljucivo navijace zelje koji idu na gostovanja i znaju sta je to ....pozdrav iz uzavrelog grada
- bilinopolje
- Kontakt:
u tome i jest problem sto mi navijaci obicni smrtnici koji dajemo kes da bi ti isti ljudi imali plate redovne a nas ko ... uredu je da platis kod kuce na svom jugu i ja ne bjezim pa cak i da platim negdje na drugom stadionu jer klub nema navijaca za gostovanje pa da moze dogovoriti ulazak navijaca. al zeljo,sarajevo,celik,borac itd da nespominjem vise to je bilo do sada dogovor sta je sada znace se u cetvrtak ..al opet ima tu necega dobrog bar cemo zapjevati zajedno jedna si jedina moja -....twisttm87 je napisao/la:ma realno nije to uredu ali sta mi mozemo tu kad uvijek mi na kraju nastradamobilinopolje je napisao/la:e buraz da ti ja kazem navijac celika sam nije mi puno cener opste to sto ce neko iz zenice gledati besplatno tekmu neznaci da neko iz sarajeva nece u zenici gledati besplatno jeli tako ....a 10km nebi bio problem, da je to bilo receno prije 7 dana da se zna a ne ovako 13 buseva popunjeno i sada karta 10km iskreno .jeli to realno pitam iskljucivo navijace zelje koji idu na gostovanja i znaju sta je to ....pozdrav iz uzavrelog gradaali opet da nema nas ne bi bilo ni nicega
razocara me likce po ko zna koji put .....al
bilinopolje je napisao/la:u tome i jest problem sto mi navijaci obicni smrtnici koji dajemo kes da bi ti isti ljudi imali plate redovne a nas ko ... uredu je da platis kod kuce na svom jugu i ja ne bjezim pa cak i da platim negdje na drugom stadionu jer klub nema navijaca za gostovanje pa da moze dogovoriti ulazak navijaca. al zeljo,sarajevo,celik,borac itd da nespominjem vise to je bilo do sada dogovor sta je sada znace se u cetvrtak ..al opet ima tu necega dobrog bar cemo zapjevati zajedno jedna si jedina moja -....twisttm87 je napisao/la:ma realno nije to uredu ali sta mi mozemo tu kad uvijek mi na kraju nastradamobilinopolje je napisao/la:e buraz da ti ja kazem navijac celika sam nije mi puno cener opste to sto ce neko iz zenice gledati besplatno tekmu neznaci da neko iz sarajeva nece u zenici gledati besplatno jeli tako ....a 10km nebi bio problem, da je to bilo receno prije 7 dana da se zna a ne ovako 13 buseva popunjeno i sada karta 10km iskreno .jeli to realno pitam iskljucivo navijace zelje koji idu na gostovanja i znaju sta je to ....pozdrav iz uzavrelog gradaali opet da nema nas ne bi bilo ni nicega
ali sama pomisao na to da ce ako Bog da cijeli stadion to pjevat covjek ne moze a da se ne najezi
Nadam se istinskom spektaklu, kako na terenu, tako i na tribinama.
Btw, vidim da je neko pitao za stadion. Koliko ja znam, problem su razne dozvole i za to je potrebno još najmanje pola godine, a investitor i novci nisu problem, čak koliko ja znam, već se realizuje projekat stadiona, kako bi trebao da izgleda.
Btw, vidim da je neko pitao za stadion. Koliko ja znam, problem su razne dozvole i za to je potrebno još najmanje pola godine, a investitor i novci nisu problem, čak koliko ja znam, već se realizuje projekat stadiona, kako bi trebao da izgleda.
Omar500 je napisao/la:Nadam se istinskom spektaklu, kako na terenu, tako i na tribinama.
Koliko je pouzdana ova informacija???
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Nece sigurno za jos 10 godinankzvijezda je napisao/la:Imal' kakvi novosti za novi stadion? Hoce li se graditi?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ovaj zakon o javno - privatnom partnerstvu ( mislim da se tako zove ) je u proceduri za usvajanje u kantonu Sarajevo, tako da je to jedan od koraka ka novom stadionuzeljocity je napisao/la:Omar500 je napisao/la:Nadam se istinskom spektaklu, kako na terenu, tako i na tribinama.
G R B A V I C A 2
Ovo je informacija od prije mjesec dana, znači prije suspenzije. Sad iskreno da ti kažem, ne znam ni samzeljocity je napisao/la:Omar500 je napisao/la:Nadam se istinskom spektaklu, kako na terenu, tako i na tribinama.
- Guzonjin_sin
- Kontakt:
Dugo te nije bilo mladicuOmar500 je napisao/la:Nadam se istinskom spektaklu, kako na terenu, tako i na tribinama.
Joint Union je najbolji,on ce uvjek ostati!
Jedno dva-tri mjesecaGuzonjin_sin je napisao/la:Dugo te nije bilo mladicuOmar500 je napisao/la:Nadam se istinskom spektaklu, kako na terenu, tako i na tribinama.
Smijem li cisto kulturno, normalno pitat svakog NORMALNOG navijaca FK Zeljeznicara da li stoje iza svojih pojedinaca poput @izze kad dodju i provociraju,vrijedjaju itd na tudju temu, nije ni sa moje strane nikakva provokacija ali samo pitam, pokazite kakvi ste ljudi !
a u cetvrtak neka pobijedi bolji , nebitne su "politike" dva kluba, onaj ko voli svoj klub on ce doci da bodri taman da je 100 € karta a kamo li cener, samo je problem sto se moze ruzno vama vratit u revansu
veliki prijateljski pozdrav i molim vas unaprijed bez uvreda, ovo je bilo samo normalno pitanje normalnog simpatizera(bivseg navijaca) ...
a u cetvrtak neka pobijedi bolji , nebitne su "politike" dva kluba, onaj ko voli svoj klub on ce doci da bodri taman da je 100 € karta a kamo li cener, samo je problem sto se moze ruzno vama vratit u revansu
veliki prijateljski pozdrav i molim vas unaprijed bez uvreda, ovo je bilo samo normalno pitanje normalnog simpatizera(bivseg navijaca) ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
ma iskreno i gradska uprava sere malo previse,ima dozvola i para za 4 trzna centra od vjecne vatre do marin dvora,ima se para i dozvola da se prave razne operne dvorane ili sta ti ja znam,a kad je stadion u pitanju ,,,pojo vuk magarca,,,NISAM JA ON JE ,NISAM JA ON JE ,NISMO MI ONI SU,...NISMO NI MI KRIVO JE TO STO NEMA PARA
a i uprava grad i uprava kluba i svi nadlezni za projekat sigurno ce traziti dio para za sebe,jer ipak nije lako stavit potpis na dozvolu....gadi mi se ovaj sistem drzave
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
Omar500 je napisao/la:Jedno dva-tri mjesecaGuzonjin_sin je napisao/la:Dugo te nije bilo mladicuOmar500 je napisao/la:Nadam se istinskom spektaklu, kako na terenu, tako i na tribinama.
Javljaj ziv ti nama bio da odmah pocnemo raspravljat sa Zenicanima o cijenama karti na novoj Grbavici
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
Kad se ovdje okupi 10 tzv. navijača Čelika i počnu da vrijeđaju sve redom, onda se ti ko nešto iznenadiš što mi uzvratimo. Ko vas tjera da pišete da namještamo utakmice i ostale gluposti... ja ne visim ni na čijoj temi nit mi pada na pamet špekulisati oko toga jel Čelik ili bilo ko kupuje, prodaje ili pozajmljuje bodove, jel ih daje na kamatu ili na kiriju, kupuje li ih na leasing ili diže kredit da ih kupi, dakle ne bavim se glupostima... ovdje danonoćno haraju horde kvazinavijača raznih klubova i pokušavaju da omalovaže sve što ima veze sa Željom, uz to tvrdeći kako su oni kao nešto realni. Dakle, pozabavi se svojim klubom i nećeš doživjeti da budeš izvrijeđan, ni ti niti bilo ko drugi... toliko!Dushi_Rob je napisao/la:Smijem li cisto kulturno, normalno pitat svakog NORMALNOG navijaca FK Zeljeznicara da li stoje iza svojih pojedinaca poput @izze kad dodju i provociraju,vrijedjaju itd na tudju temu, nije ni sa moje strane nikakva provokacija ali samo pitam, pokazite kakvi ste ljudi !
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
-
kinder_jaje
- Kontakt:
moze li zeljo osvojit kup al realno mislim sa ovakvom igrom koju pruza u zadnje vrijeme
Yes We Can - Obamakinder_jaje je napisao/la:moze li zeljo osvojit kup al realno mislim sa ovakvom igrom koju pruza u zadnje vrijeme
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Yes We Can - Obamakinder_jaje je napisao/la:moze li zeljo osvojit kup al realno mislim sa ovakvom igrom koju pruza u zadnje vrijeme
Trenutno korisnika/ca: 1921zeljeznicar1921, 19vendetta87, ANamelessGhoul, Argentina, Bojudaosinebu, Cwirek, ELDIABLO20, GIBRA, kosuljaplava, Lecler, Lokomotifa, Manijakdolopate, Proximic, Tatamata1946, Vidnonaelektrisan, ZeljeznicarUberAlles, Zeljoo1921 i 299 gostiju.