FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

harishp
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la harishp » 26 apr 2011, 17:53

padobranac1978 je napisao/la::lol: :lol: a kod vas postoji 17 ulaza za gostujuce navijace,ne dipr.... :lol:
:shock: :shock:
Fakat sam doticnog gospodina ''hotio''upitati.A koliko to ulaza ima za gostujuce navijace na Grbavici.
Ali me preduhitri.
Nase majstorstvo je zaviriti u tudje dvoriste i kucu,a sto tvoja vlastita gori ,manje vise.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 26 apr 2011, 17:57

DIVNO,TU STE ZNACI....
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 26 apr 2011, 18:01

Ovo je finale kupa i razumljivo je da klubovi moraju sta i da zarade,na sjeveru je cijena za sve ista,da je za nase navijace jeftinija onda bi i ja prvi rekao da nije posteno.Isto tako Celik u Zenici neka stavi cijenu koja njemu odgovara i nikakav problem,pa ljudi nasi klubovi jedva zivotare pa ovakve utakmice i jesu sansa da se koliko toliko nesto zaradi.Nema potrebe da se tenzije dizu bez razloga ipak su ova dva stara sportska rivala i mislim da navijaci obadva kluba u ovim utakmicama svojim korektnim navijanjem trebaju da dokazu da ova zemlja zasluzuje clanstvo u Uef-i u inat dusmanima.Neka pobjedi bolji i dostojno predstavlja BiH u Evropi.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 26 apr 2011, 18:02

pometi prvo ispod svojih vrata ... rece neko pametan nekad davno .... ;)
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

lemi_kitao
Kontakt:

Post Postao/la lemi_kitao » 26 apr 2011, 18:49

Nasa Uprava na celu sa nama znanim likovima, jos jednom se dokazala kao neprofesionalna i amaterska grupa likova...

Nije problem u visini cijene karata, problem je (nakon sto su saznali da dolazi 15 buseva i priblizno oko 1000 navijaca Celika) u zakasnjelom obavjestenju o visini ulaznica, koju jos vise "opravdava" Dzelina:"Boli nas briga za navijace...(u tom smislu)"...NOVAC ispred svega...

O visini cijene ulaznica bi se mozda moglo govoriti, jer ce nas sjever uglavnom ciniti zeljini navijaci koji imaju polugodisnje i godisnje karte, ljudi sa djecom i starija raja, tako da se ona konstatcija o jednakoj cijeni mozda i ne poklapa...isto je ili bilo 1000 ljudi sa kartom od 5 km ili 500 ljudi sa kartom od 10, ali drugu stranu medalje cini nase gostovanje u Zenicu i to dva puta nakon kupa...

Druga stvar je uslovnost tribine...natkrivena jest i to je mozda jedina njena "atrakcija" uz mozda sto je odmah uz teren, ali ko je bio na sjeveru za vrijeme kise, zna da taj krov prokisnjava, stolice na dijelu za zeljine navijace su prljave, o wc-ovima i onim zastitnim ogradama je suvisno pricati...za visinu cijene karata za tu tribinu...

A nasa Uprava je dovoljno pokazala, kada nije sposobna da ulozi novac i renovira istocnu tribinu, na kojoj bi novac vratila vjerovatno kroz dvije godine (derbiji, moguci derbjiji u kupu, moguce finale kupa...jer njeno renoviranje ne bi bilo toliko skupo, dogovor sa sponzorima i sl.), a drugo, kada smo lani osvajali titulu, u zadnjih nekoliko kola i zadnju protiv Laktasa, nisu nam obezbjedili besplatan ulaz kao nagradu, sto im je veliki minus...

Nadam se da nece biti neke dublje konotacije ovih "igara" sa cijenom karata i u Zenici i na derbiju...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.

efendija
Kontakt:

Post Postao/la efendija » 26 apr 2011, 20:06

BLU SKY je napisao/la:
banovan je napisao/la:
UPS je napisao/la: Mislim, valjda je jasno ko dan 'ko je prvi poceo' :D
Buddy je napisao/la:
uvijek trazis neku sitnicu u vezi nas da bi mogao srat, popusti nas malo. imas svoj klub i njega se drzi
Čega da se drži. Počeli i kod njih problemi na tribini. Rezultat odavno nemaju, pola tima suspendovano, Europa je upitna kao i licenca, nova uprava im je katastrofa kao što su bile prošle, milja ih dođe na utakmicu.

Spas sezone je bilo kakva negativnost oko Želje :mrgreen: Eto mozga. Doduše, nije to lako roditi i odgojiti :mrgreen:
Ovaj UPS je vise na nasoj temi nego na svojoj, ali svatam ga nema sta fino napisati o svom klubu kad je sve crno da crnje nemoze biti pa skace po drugim temama i ljeci komplekse pa bolan znas li ti u kakvim ti je **** klub ocito da neznas jer da znas nebi ovdje pricao gluposti

ee ko nam kazee da imamo problema na tribinii,,,svaka tekma na grbavcii belaj u vezi lakace vaseg,,,a mi i kad smo u krizi opet smo trecii dok neki kad su u krizi bore se opstanak zato bolje ne lupaj gluposti

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 26 apr 2011, 20:18

efendija je napisao/la:
ee ko nam kazee da imamo problema na tribinii,,,svaka tekma na grbavcii belaj u vezi lakace vaseg,,,a mi i kad smo u krizi opet smo trecii dok neki kad su u krizi bore se opstanak zato bolje ne lupaj gluposti
Ocigledno citas izmedu redova(ono sto ti se svida).
svoj ti pos'o !

nkzvijezda
Kontakt:

Post Postao/la nkzvijezda » 26 apr 2011, 20:38

Imal' kakvi novosti za novi stadion? Hoce li se graditi?
★u♥

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 26 apr 2011, 20:45

Svi bi neka super pojačanja ,a svi bi đžaba da gledaju tekme pa kad če željo zaraditi ako neće na finalu kupa.Problem je jednostavno riješiti dolazi 1 000 navijača čelika,čelik uplati 10 000 KM na račun želje ,željo ujutru pošalje karte u zenicu ,karte podijele na ulasku u autobus i sve OK ili neka se bolić,šabić,ibraković i ostali rastale.Što bih neki navijač želje platio sjever cenera a neko iz zenice ušao đžaba. Misliš da ovi autobusi voze đžaba.

aguero88_
Kontakt:

Post Postao/la aguero88_ » 26 apr 2011, 20:48

lemi_kitao je napisao/la:Nasa Uprava na celu sa nama znanim likovima, jos jednom se dokazala kao neprofesionalna i amaterska grupa likova...

Nije problem u visini cijene karata, problem je (nakon sto su saznali da dolazi 15 buseva i priblizno oko 1000 navijaca Celika) u zakasnjelom obavjestenju o visini ulaznica, koju jos vise "opravdava" Dzelina:"Boli nas briga za navijace...(u tom smislu)"...NOVAC ispred svega...

O visini cijene ulaznica bi se mozda moglo govoriti, jer ce nas sjever uglavnom ciniti zeljini navijaci koji imaju polugodisnje i godisnje karte, ljudi sa djecom i starija raja, tako da se ona konstatcija o jednakoj cijeni mozda i ne poklapa...isto je ili bilo 1000 ljudi sa kartom od 5 km ili 500 ljudi sa kartom od 10, ali drugu stranu medalje cini nase gostovanje u Zenicu i to dva puta nakon kupa...

Druga stvar je uslovnost tribine...natkrivena jest i to je mozda jedina njena "atrakcija" uz mozda sto je odmah uz teren, ali ko je bio na sjeveru za vrijeme kise, zna da taj krov prokisnjava, stolice na dijelu za zeljine navijace su prljave, o wc-ovima i onim zastitnim ogradama je suvisno pricati...za visinu cijene karata za tu tribinu...

A nasa Uprava je dovoljno pokazala, kada nije sposobna da ulozi novac i renovira istocnu tribinu, na kojoj bi novac vratila vjerovatno kroz dvije godine (derbiji, moguci derbjiji u kupu, moguce finale kupa...jer njeno renoviranje ne bi bilo toliko skupo, dogovor sa sponzorima i sl.), a drugo, kada smo lani osvajali titulu, u zadnjih nekoliko kola i zadnju protiv Laktasa, nisu nam obezbjedili besplatan ulaz kao nagradu, sto im je veliki minus...

Nadam se da nece biti neke dublje konotacije ovih "igara" sa cijenom karata i u Zenici i na derbiju...
SVAKA TI CAST !!
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Željo 1921
Kontakt:

Post Postao/la Željo 1921 » 26 apr 2011, 20:51

lemi_kitao je napisao/la:Nasa Uprava na celu sa nama znanim likovima, jos jednom se dokazala kao neprofesionalna i amaterska grupa likova...

Realno..

bilinopolje
Kontakt:

Post Postao/la bilinopolje » 26 apr 2011, 21:21

e buraz da ti ja kazem navijac celika sam nije mi puno cener opste to sto ce neko iz zenice gledati besplatno tekmu neznaci da neko iz sarajeva nece u zenici gledati besplatno jeli tako ....a 10km nebi bio problem, da je to bilo receno prije 7 dana da se zna a ne ovako 13 buseva popunjeno i sada karta 10km iskreno .jeli to realno pitam iskljucivo navijace zelje koji idu na gostovanja i znaju sta je to ....pozdrav iz uzavrelog grada
razocara me likce po ko zna koji put .....al

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 26 apr 2011, 21:25

bilinopolje je napisao/la:e buraz da ti ja kazem navijac celika sam nije mi puno cener opste to sto ce neko iz zenice gledati besplatno tekmu neznaci da neko iz sarajeva nece u zenici gledati besplatno jeli tako ....a 10km nebi bio problem, da je to bilo receno prije 7 dana da se zna a ne ovako 13 buseva popunjeno i sada karta 10km iskreno .jeli to realno pitam iskljucivo navijace zelje koji idu na gostovanja i znaju sta je to ....pozdrav iz uzavrelog grada
ma realno nije to uredu ali sta mi mozemo tu kad uvijek mi na kraju nastradamo ;) ali opet da nema nas ne bi bilo ni nicega :)

bilinopolje
Kontakt:

Post Postao/la bilinopolje » 26 apr 2011, 21:36

twisttm87 je napisao/la:
bilinopolje je napisao/la:e buraz da ti ja kazem navijac celika sam nije mi puno cener opste to sto ce neko iz zenice gledati besplatno tekmu neznaci da neko iz sarajeva nece u zenici gledati besplatno jeli tako ....a 10km nebi bio problem, da je to bilo receno prije 7 dana da se zna a ne ovako 13 buseva popunjeno i sada karta 10km iskreno .jeli to realno pitam iskljucivo navijace zelje koji idu na gostovanja i znaju sta je to ....pozdrav iz uzavrelog grada
ma realno nije to uredu ali sta mi mozemo tu kad uvijek mi na kraju nastradamo ;) ali opet da nema nas ne bi bilo ni nicega :)
u tome i jest problem sto mi navijaci obicni smrtnici koji dajemo kes da bi ti isti ljudi imali plate redovne a nas ko ... uredu je da platis kod kuce na svom jugu i ja ne bjezim pa cak i da platim negdje na drugom stadionu jer klub nema navijaca za gostovanje pa da moze dogovoriti ulazak navijaca. al zeljo,sarajevo,celik,borac itd da nespominjem vise to je bilo do sada dogovor sta je sada znace se u cetvrtak ..al opet ima tu necega dobrog bar cemo zapjevati zajedno jedna si jedina moja -....
razocara me likce po ko zna koji put .....al

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 26 apr 2011, 21:42

bilinopolje je napisao/la:
twisttm87 je napisao/la:
u tome i jest problem sto mi navijaci obicni smrtnici koji dajemo kes da bi ti isti ljudi imali plate redovne a nas ko ... uredu je da platis kod kuce na svom jugu i ja ne bjezim pa cak i da platim negdje na drugom stadionu jer klub nema navijaca za gostovanje pa da moze dogovoriti ulazak navijaca. al zeljo,sarajevo,celik,borac itd da nespominjem vise to je bilo do sada dogovor sta je sada znace se u cetvrtak ..al opet ima tu necega dobrog bar cemo zapjevati zajedno jedna si jedina moja -....

ali sama pomisao na to da ce ako Bog da cijeli stadion to pjevat covjek ne moze a da se ne najezi :) ali eto ko bude bolji i osvojit ce ako Bog da a ovo za karte i sve to nije do nas :)

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 26 apr 2011, 22:38

Nadam se istinskom spektaklu, kako na terenu, tako i na tribinama.
Btw, vidim da je neko pitao za stadion. Koliko ja znam, problem su razne dozvole i za to je potrebno još najmanje pola godine, a investitor i novci nisu problem, čak koliko ja znam, već se realizuje projekat stadiona, kako bi trebao da izgleda.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 26 apr 2011, 22:40

Omar500 je napisao/la:Nadam se istinskom spektaklu, kako na terenu, tako i na tribinama.
Btw, vidim da je neko pitao za stadion. Koliko ja znam, problem su razne dozvole i za to je potrebno još najmanje pola godine, a investitor i novci nisu problem, čak koliko ja znam, već se realizuje projekat stadiona, kako bi trebao da izgleda.

Koliko je pouzdana ova informacija???
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 apr 2011, 22:42

nkzvijezda je napisao/la:Imal' kakvi novosti za novi stadion? Hoce li se graditi?
Nece sigurno za jos 10 godina :!: Situacija u drzavi nam je katastrofalna, nema se para za hljeba a kamo li za stadione. 8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Baby
Kontakt:

Post Postao/la Baby » 26 apr 2011, 22:45

zeljocity je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Nadam se istinskom spektaklu, kako na terenu, tako i na tribinama.

Ovaj zakon o javno - privatnom partnerstvu ( mislim da se tako zove ) je u proceduri za usvajanje u kantonu Sarajevo, tako da je to jedan od koraka ka novom stadionu :D
G R B A V I C A 2

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 26 apr 2011, 22:48

zeljocity je napisao/la:

Ovo je informacija od prije mjesec dana, znači prije suspenzije. Sad iskreno da ti kažem, ne znam ni sam :roll: , ako nešto saznam, javim vam. Koliko znam, trebao bi se usvojiti onaj zakon koji nam je i potreban za gradnju stadiona, što je lijepa vijesti :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: amypitar, Firebase i 34 gosta.