Ne valja ti analiza, realno. Zaista ne znam jel ti čitaš šta pišeš il si baš bezobrazan.
Čelikov napad jako dobar

LJudi su dali ukupno 25 golova;
"Loši" napad Želje je dao "samo" 40 golova
Po tvom pisanju ispade da su golmani Čelika i Želje tu negdje
Da ideš na utakmice, kao što ne ideš(ili se praviš blesav), znao bi da je Šeha jedan od najkonstantnijih igrača Želje. Ova utakmica sa Veležom je ubjedljivo najgora. Porediti golmana Čelika i Želje je smiješno. To može uraditi samo onaj koji ne ide na utakmice ili je zlonamjeran.
Željina odbrana je "jaka ali neuigrana" ; Stoji. Zato je Semjon beton od igrača

Bogičević je za njega profesor fudbala bez obzira na kiksove protiv Veleža. Usput, naša odbrana u većini utakmica je igrala sasvim solidno. Bilo je kiksova Mešića i Vasilića u zadnje vrijeme pa su dobili nogu iz ekipe. Nijema i Bogičević su za klasu bolji štoperski par. Čuj Semjon Milošević. aaaaaaaaaaaaaa
Čelik ima Purića a mi Višću. Višća više oscilira al je zato bolji igrač. Kad ga krene nemoguće ga je zaustaviti. Purić je realno konstantniji. Tu se donekle slažem al smao donekle.
Željo je baš strašan, u tim kup utakmicama. Nismo izgubili vijek cijeli. Kup utakmice su naša šansa. Bolje igramo u kupu nego u ligi.
Čuj odlični Čulov, Džafić i Šišić

Kao, oni su odlični(Purić to zaista može biti) i mogu biti prevaga a kod nas "samo" Višća i Zeba ili "neki bljesak"

Jah
Za kraj, najveća glupost, treneri Čelika i Želje su tu negdje, tako ispade

Ibraković nije dobio Osima NIJEDNOM u pet(brojem: 5) odigranih utakmica. Zapravo, uzeo je ukupno JEDAN BOD ako me sjećanje ne vara

Amar ima par titulica, Ibraković ima finale kupa

To jer tu negdje, u par deka
S tim da pratim ovaj forum, opazio sam da si solidno zlonamjeran. Kad se ukaže prilika da hrakneš, hraknućeš. Nisam upratio da si išta pohvalio. AKo jesi, iznenadio bih se. Deklarišeš se kao navijač Želje. Realno, ako navijaš za Želju onda si nivo navijača ala Samir Ahmedbegović ili Demir "ledirani" Hotić. Tako se meni čini. Žohara prepoznam na kilometar. Šta ću, previše ulice u nogama

[/quote]
Tebi ne valja način izražavanja, priča da sam zlonamjeran, žohar i sl. samo zato što sam napisao svoje mišljenje, dovoljno govori o tebi, više nego što treba...pročitaj moj potpis i sve će ti biti jasno...
Ja sam vise posmatrao iz ugla vaznosti finala Kupa i trenutacnoj formi ekipe...
U kupu, Celik ima gol razliku 9-4, mi 15-1 (iskljucujuci duele sa Braniteljem, koji nije adekvatno mjerilo 6-1), oni imali 4 jaka protivnika, mi 2...tako da na napadackom dijelu ova njihova gol razlika ima veći znacaj, ukupno gledajuci, nego nasa...
Golmani, našprimio 1 gol u kupu, njihov 4(sto nije mnogo s obzirom na njihove protivnike), a ako gledas i prvenstvo mi primili 18, oni 21 (zanemariva razlika)
Stoji to da je Bogičević mozda najjaci stoper lige, ali zaboravljas da se tek oporavio i da mu je ovo (ako bude igrao) tek druga ili treca zvanicna tekma nakon dugog oporavka i ko zna hoce li ikada biti onaj stari (nadam se da hoce), Nyemi isto tako tek poceo igrati, Mesic i Vasilicpokazali oscilacije, sam si rekao i klupa, a Milosevic je iskusan i dobar, htio ti to priznati ili ne...
Višća vs. Purić, ti si ih uporedio, ja nisam, ali ako vec zelis i moje misljenje, on nam je glavni adut, ovakve utakmice mu dobro "leze", u finalu protiv Borca lani je to pokazao, dobro igra i u prvenstvu, mada sam misljenja da ga Amar nece staviti sada u prvih 11, nego ce biti adut s klupe...Puric je sto tako Celikov glavni adut, igra dobro, ima vise iskustva od Visce i biti ce velika opasnost...
Istina da bolje igramo u kupu, nestvarno dobro, jako dugo nemamo poraza sto je za svaku pohvalu, ali forma u zadnje vrijeme nedaje veliku sigurnost za kup, Celik igra prilicno dobro...pogotovo me strah sto smo od Slobode i Sirokog primili po gol, a od Veleza dva...
Džafić je odlican igrac, mišljenja sam da smiri bubice bio bi među najjacim igracima lige, mozda ce ga ovo finale potaknuti da pokaze sta zna, Sisic je partijom protiv Sarajeva pokazao da moze biti opasan i da dobija priliku da pokaze sta zna, Culov iz drugog plana...pa ako im prikljucis standardno dobrog Purica, iskusnog Hadzica, nepredvidivog i opasnog Adilovica (8 golova u sezoni)onda imaju bolji napad od nas, ustvari mi ga i nemamo

nazalost
Recimo kad Amar napravi ovakav uspjeh sa bilo kojim drugim timom osim Zelje, Ibrakovic je to ucinio sa Celikom, bio na dobrom putu u Velezu, onda ce biti bolji, ovako su tu negdje...
Senči (op.a. nikad_izvini, sada banovan) ako ti zbog godina ili vec cega drugog previse subjektivno gledas na Zelju, to je tvoja stvar i nemoj na racun mog, vlastitog misljenja sebe praviti vecim i boljim navijacem...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.