FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Guzonjin_sin
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Guzonjin_sin » 26 apr 2011, 22:49

Omar500 je napisao/la:Nadam se istinskom spektaklu, kako na terenu, tako i na tribinama.
Btw, vidim da je neko pitao za stadion. Koliko ja znam, problem su razne dozvole i za to je potrebno još najmanje pola godine, a investitor i novci nisu problem, čak koliko ja znam, već se realizuje projekat stadiona, kako bi trebao da izgleda.
Dugo te nije bilo mladicu :mrgreen:
Joint Union je najbolji,on ce uvjek ostati!

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 26 apr 2011, 22:50

Guzonjin_sin je napisao/la:
Omar500 je napisao/la:Nadam se istinskom spektaklu, kako na terenu, tako i na tribinama.
Btw, vidim da je neko pitao za stadion. Koliko ja znam, problem su razne dozvole i za to je potrebno još najmanje pola godine, a investitor i novci nisu problem, čak koliko ja znam, već se realizuje projekat stadiona, kako bi trebao da izgleda.
Jedno dva-tri mjeseca :D

Dushi_Rob
Kontakt:

Post Postao/la Dushi_Rob » 26 apr 2011, 22:59

Smijem li cisto kulturno, normalno pitat svakog NORMALNOG navijaca FK Zeljeznicara da li stoje iza svojih pojedinaca poput @izze kad dodju i provociraju,vrijedjaju itd na tudju temu, nije ni sa moje strane nikakva provokacija ali samo pitam, pokazite kakvi ste ljudi !

a u cetvrtak neka pobijedi bolji , nebitne su "politike" dva kluba, onaj ko voli svoj klub on ce doci da bodri taman da je 100 € karta a kamo li cener, samo je problem sto se moze ruzno vama vratit u revansu ;)

veliki prijateljski pozdrav i molim vas unaprijed bez uvreda, ovo je bilo samo normalno pitanje normalnog simpatizera(bivseg navijaca) ...
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...

Be Casual ...

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 26 apr 2011, 23:00

ma iskreno i gradska uprava sere malo previse,ima dozvola i para za 4 trzna centra od vjecne vatre do marin dvora,ima se para i dozvola da se prave razne operne dvorane ili sta ti ja znam,a kad je stadion u pitanju ,,,pojo vuk magarca,,,NISAM JA ON JE ,NISAM JA ON JE ,NISMO MI ONI SU,...NISMO NI MI KRIVO JE TO STO NEMA PARA :!: a i uprava grad i uprava kluba i svi nadlezni za projekat sigurno ce traziti dio para za sebe,jer ipak nije lako stavit potpis na dozvolu....gadi mi se ovaj sistem drzave
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 26 apr 2011, 23:06

Omar500 je napisao/la:
Guzonjin_sin je napisao/la:
Jedno dva-tri mjeseca :D

Javljaj ziv ti nama bio da odmah pocnemo raspravljat sa Zenicanima o cijenama karti na novoj Grbavici :lol: :lol: ispod cenera ne moze :lol:
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 26 apr 2011, 23:12

Dushi_Rob je napisao/la:Smijem li cisto kulturno, normalno pitat svakog NORMALNOG navijaca FK Zeljeznicara da li stoje iza svojih pojedinaca poput @izze kad dodju i provociraju,vrijedjaju itd na tudju temu, nije ni sa moje strane nikakva provokacija ali samo pitam, pokazite kakvi ste ljudi !

a u cetvrtak neka pobijedi bolji , nebitne su "politike" dva kluba, onaj ko voli svoj klub on ce doci da bodri taman da je 100 € karta a kamo li cener, samo je problem sto se moze ruzno vama vratit u revansu ;)

veliki prijateljski pozdrav i molim vas unaprijed bez uvreda, ovo je bilo samo normalno pitanje normalnog simpatizera(bivseg navijaca) ...
Kad se ovdje okupi 10 tzv. navijača Čelika i počnu da vrijeđaju sve redom, onda se ti ko nešto iznenadiš što mi uzvratimo. Ko vas tjera da pišete da namještamo utakmice i ostale gluposti... ja ne visim ni na čijoj temi nit mi pada na pamet špekulisati oko toga jel Čelik ili bilo ko kupuje, prodaje ili pozajmljuje bodove, jel ih daje na kamatu ili na kiriju, kupuje li ih na leasing ili diže kredit da ih kupi, dakle ne bavim se glupostima... ovdje danonoćno haraju horde kvazinavijača raznih klubova i pokušavaju da omalovaže sve što ima veze sa Željom, uz to tvrdeći kako su oni kao nešto realni. Dakle, pozabavi se svojim klubom i nećeš doživjeti da budeš izvrijeđan, ni ti niti bilo ko drugi... toliko!
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 26 apr 2011, 23:25

moze li zeljo osvojit kup al realno mislim sa ovakvom igrom koju pruza u zadnje vrijeme

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 apr 2011, 23:28

kinder_jaje je napisao/la:moze li zeljo osvojit kup al realno mislim sa ovakvom igrom koju pruza u zadnje vrijeme
Yes We Can - Obama :lol:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 26 apr 2011, 23:34

Elegant je napisao/la:
kinder_jaje je napisao/la:moze li zeljo osvojit kup al realno mislim sa ovakvom igrom koju pruza u zadnje vrijeme
Yes We Can - Obama :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: e jbga pitam ozbiljno

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 26 apr 2011, 23:51

ma moze sve bit,iskreno ja mislim da ce obje utakmice biti veom tvrde i da ce puno zavisiti kako odigramo prvu utakmicu,ako prvu ovdje dobijemo bar 1 0 ,mislim iskreno da je kup nas jer nama nikad nije bio problem cuvat mrezu ali zato je strasan problem dati gol.Iskreno mislim da mozemo do trofeja i da su nam sanse puno vece nego celiku,realno nije celik neka ekipa

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 26 apr 2011, 23:58

sve to stoji ali mislim da vasa forma nije na nivou i da bi mogli imati mnogo problema jer velez vam dao 2 gola mislim da se osjeti veliki pad u vasoj igri i da mogli imati velikih problema u ovoj prvoj utakmici jer celik bolje igra u gostima

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 27 apr 2011, 00:06

Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

lemi_kitao
Kontakt:

Post Postao/la lemi_kitao » 27 apr 2011, 01:02

Ne može se sa velikom ili većom sigurnošću reći ko će biti osvajač kupa za ovu sezonu, jer imaju dvije utakmice i nakon jedne sigurno neće sve biti gotovo...

Nama (Zeljo) u konkurenciji nece biti Stanceski i Jamak zbog igranja u kupu za druge ekipe, a za povrijeđene mislim da ih nema...kod Celika ne znam kakva je situacija sa igracima (povrede, suspenzija znog kartona i sl.)

I Zeljo i Celik imaju ponajbolje trenere u drzavi i ponajbolje navijace...finale bi sto se atmosfere i igre trebalo biti na nivou lanjskog finala (mislim na obje tekme) protiv Borca...

Zeljo, u sustini, "ne igra" toliko lose, ali ta igra nije bila pretjerano efikasna (pogotovo prvenstvo, utakmica sa Velezom malo popravila stvari) sto se odrazilo i na drugu stranu da lakse primamo golove nego prije...sto u ovim utakmicama (nokaut faza ili finale kupa) ima veliku opasnost...

Zato je pitanje, kako ce Amar postaviti ekipu na Grbavici u prvoj utakmici, malo zatvorenije i strpljiva igra ili od početka vise napadscki za gol vise...

Misljenja sam, da u ovom meču a pogotovo onom u Zenici, se mi manje pitamo...te da ce igru postaviti prema igracima i taktici Celika, znaci vrlo lahko bi mogla biti zatvorenija varijanta...
-jer fizicki nismo spremni kao prosle godine ili nemamo igrace kao sto su lani bili Bekric, Bucan, Simic...dok kod Celika ima odlicnog Purica, Dzafica, Culova, Sisica...
-trenutno, dva igraca koja mogu donijeti prevagu u Zeljinu korist su Zeba i Visca, i realno, to je premalo za garant u siguran uspjeh, trebat ce nam vise raspolozenih i kreativnih igraca kao bljesak Stanica u Sirokom, bljesak Markovica iz drugog plana ili nesto trece...dok Celik,uz zatvoreniju varijantu i blokiranje Zebe ili Visce, moze otupiti ostricu zeljinog napada i drzati neizvjesnost...
-golmani su dobri i u Zelje i u Celika, a nasa (Zeljina) odbrana je po imenima "jaka" ali neuigrana (sto problemi sa povredama, sto odlazak Kerle, sto zbog papira) i mislim da ce zbog toga poceti u cetvratk Mesic i Nyema, dok Celikovoj odbrani Milosevic daje veliko iskustvo i sigurnost, a mislim da im uopste nece biti tesko zaustaviti Popovica :)
-napad, Zeljo katasrofa, Celik jako dobar...o Lazar nije potrebno vise ista reci, dok preiskusni i jako dobri Hadzic pa i Adilovic mogu iskoristiti neke od centarsuteva Purica i Dzafica ili koga vec...

Zeljo ima odlicne igrace, ali i oscilacije u igri...Celik ima takođerodlicne igrace, dobro igraju, ogromno samopouzdanje i glad za trofejem...nista nece biti gotovo nakon prve utakmice, iako navijam za Zelju, zbog oscilacija u igri, slabijeg napadackog dijela tima, druge utakmice u Zenici, realno vece sanse dajem Celiku...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 27 apr 2011, 01:19

Da su ovo stara vremena kada se Celiku redovno trpalo po 2-3 komada i sve fino rijesiti u prvoj utakmici i na izlet u Zenicu, a ne ovako patimo se na Grbavici daj Boze da bude nesto

Ja potpisujem 1-0, a 2-0 bi bilo......ihhhh :D

imam osjecaj da ce zaboravljEni Lazar zabit jedan!!! :D

Z E LJ O O O ! ! !
BAS SVE TI DAJEMO.....

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 27 apr 2011, 01:32

FORZA ZELJO je napisao/la:Da su ovo stara vremena kada se Celiku redovno trpalo po 2-3 komada i sve fino rijesiti u prvoj utakmici i na izlet u Zenicu, a ne ovako patimo se na Grbavici daj Boze da bude nesto

Z E LJ O O O ! ! !
Ja pred svaku tekmu imam takav osjećaj, a nikako više da ga zabije.. :D

Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazareeee :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

irridu
Kontakt:

Post Postao/la irridu » 27 apr 2011, 01:37

FORZA ZELJO je napisao/la:Da su ovo stara vremena kada se Celiku redovno trpalo po 2-3 komada i sve fino rijesiti u prvoj utakmici i na izlet u Zenicu, a ne ovako patimo se na Grbavici daj Boze da bude nesto

Z E LJ O O O ! ! !
ma brate ne bi imo nista protiv da ga taman tica zabije,al vala vise mi je pun da izvines k.u.r.a.c tih osjecaja i snova o lazaru pred svaku utakmicu sam ih sluso ,volio bi da ne pocne

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 27 apr 2011, 01:48

lemi_kitao je napisao/la:
Ne može se sa velikom ili većom sigurnošću reći ko će biti osvajač kupa za ovu sezonu, jer imaju dvije utakmice i nakon jedne sigurno neće sve biti gotovo...

Nama (Zeljo) u konkurenciji nece biti Stanceski i Jamak zbog igranja u kupu za druge ekipe, a za povrijeđene mislim da ih nema...kod Celika ne znam kakva je situacija sa igracima (povrede, suspenzija znog kartona i sl.)

I Zeljo i Celik imaju ponajbolje trenere u drzavi i ponajbolje navijace...finale bi sto se atmosfere i igre trebalo biti na nivou lanjskog finala (mislim na obje tekme) protiv Borca...

Zeljo, u sustini, "ne igra" toliko lose, ali ta igra nije bila pretjerano efikasna (pogotovo prvenstvo, utakmica sa Velezom malo popravila stvari) sto se odrazilo i na drugu stranu da lakse primamo golove nego prije...sto u ovim utakmicama (nokaut faza ili finale kupa) ima veliku opasnost...

Zato je pitanje, kako ce Amar postaviti ekipu na Grbavici u prvoj utakmici, malo zatvorenije i strpljiva igra ili od početka vise napadscki za gol vise...

Misljenja sam, da u ovom meču a pogotovo onom u Zenici, se mi manje pitamo...te da ce igru postaviti prema igracima i taktici Celika, znaci vrlo lahko bi mogla biti zatvorenija varijanta...
-jer fizicki nismo spremni kao prosle godine ili nemamo igrace kao sto su lani bili Bekric, Bucan, Simic...dok kod Celika ima odlicnog Purica, Dzafica, Culova, Sisica...
-trenutno, dva igraca koja mogu donijeti prevagu u Zeljinu korist su Zeba i Visca, i realno, to je premalo za garant u siguran uspjeh, trebat ce nam vise raspolozenih i kreativnih igraca kao bljesak Stanica u Sirokom, bljesak Markovica iz drugog plana ili nesto trece...dok Celik,uz zatvoreniju varijantu i blokiranje Zebe ili Visce, moze otupiti ostricu zeljinog napada i drzati neizvjesnost...
-golmani su dobri i u Zelje i u Celika, a nasa (Zeljina) odbrana je po imenima "jaka" ali neuigrana (sto problemi sa povredama, sto odlazak Kerle, sto zbog papira) i mislim da ce zbog toga poceti u cetvratk Mesic i Nyema, dok Celikovoj odbrani Milosevic daje veliko iskustvo i sigurnost, a mislim da im uopste nece biti tesko zaustaviti Popovica :)
-napad, Zeljo katasrofa, Celik jako dobar...o Lazar nije potrebno vise ista reci, dok preiskusni i jako dobri Hadzic pa i Adilovic mogu iskoristiti neke od centarsuteva Purica i Dzafica ili koga vec...

Zeljo ima odlicne igrace, ali i oscilacije u igri...Celik ima takođerodlicne igrace, dobro igraju, ogromno samopouzdanje i glad za trofejem...nista nece biti gotovo nakon prve utakmice, iako navijam za Zelju, zbog oscilacija u igri, slabijeg napadackog dijela tima, druge utakmice u Zenici, realno vece sanse dajem Celiku...
Ne valja ti analiza, realno. Zaista ne znam jel ti čitaš šta pišeš il si baš bezobrazan.

Čelikov napad jako dobar :lol: :lol: :lol: LJudi su dali ukupno 25 golova;
"Loši" napad Želje je dao "samo" 40 golova :lol: :lol:

Po tvom pisanju ispade da su golmani Čelika i Želje tu negdje :lol:

Da ideš na utakmice, kao što ne ideš(ili se praviš blesav), znao bi da je Šeha jedan od najkonstantnijih igrača Želje. Ova utakmica sa Veležom je ubjedljivo najgora. Porediti golmana Čelika i Želje je smiješno. To može uraditi samo onaj koji ne ide na utakmice ili je zlonamjeran.

Željina odbrana je "jaka ali neuigrana" ; Stoji. Zato je Semjon beton od igrača :lol: Bogičević je za njega profesor fudbala bez obzira na kiksove protiv Veleža. Usput, naša odbrana u većini utakmica je igrala sasvim solidno. Bilo je kiksova Mešića i Vasilića u zadnje vrijeme pa su dobili nogu iz ekipe. Nijema i Bogičević su za klasu bolji štoperski par. Čuj Semjon Milošević. aaaaaaaaaaaaaa

Čelik ima Purića a mi Višću. Višća više oscilira al je zato bolji igrač. Kad ga krene nemoguće ga je zaustaviti. Purić je realno konstantniji. Tu se donekle slažem al smao donekle.

Željo je baš strašan, u tim kup utakmicama. Nismo izgubili vijek cijeli. Kup utakmice su naša šansa. Bolje igramo u kupu nego u ligi.

Čuj odlični Čulov, Džafić i Šišić :lol: Kao, oni su odlični(Purić to zaista može biti) i mogu biti prevaga a kod nas "samo" Višća i Zeba ili "neki bljesak" :lol: Jah :lol:

Za kraj, najveća glupost, treneri Čelika i Želje su tu negdje, tako ispade :lol: Ibraković nije dobio Osima NIJEDNOM u pet(brojem: 5) odigranih utakmica. Zapravo, uzeo je ukupno JEDAN BOD ako me sjećanje ne vara :lol: Amar ima par titulica, Ibraković ima finale kupa :mrgreen: To jer tu negdje, u par deka :mrgreen:

S tim da pratim ovaj forum, opazio sam da si solidno zlonamjeran. Kad se ukaže prilika da hrakneš, hraknućeš. Nisam upratio da si išta pohvalio. AKo jesi, iznenadio bih se. Deklarišeš se kao navijač Želje. Realno, ako navijaš za Želju onda si nivo navijača ala Samir Ahmedbegović ili Demir "ledirani" Hotić. Tako se meni čini. Žohara prepoznam na kilometar. Šta ću, previše ulice u nogama :mrgreen:

FORZA ZELJO
Kontakt:

Post Postao/la FORZA ZELJO » 27 apr 2011, 02:26

Bianconeri1988 je napisao/la:

Z E LJ O O O ! ! !
Ja pred svaku tekmu imam takav osjećaj, a nikako više da ga zabije.. :D

Hajde Lazare, hajde Lazare, hajde Lazareeee :lol:
Al mi pred ovo ono nesto specijalno haha

hajmo Lazareeeee

ali kao sto kolega rece, ko god nek ga zabije samo da sigurno slavimo

ZELJO!!!!
BAS SVE TI DAJEMO.....

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 27 apr 2011, 02:27

banovan je napisao/la:Željina odbrana je "jaka ali neuigrana" ; Stoji. Zato je Semjon beton od igrača :lol: Bogičević je za njega profesor fudbala bez obzira na kiksove protiv Veleža. Usput, naša odbrana u većini utakmica je igrala sasvim solidno. Bilo je kiksova Mešića i Vasilića u zadnje vrijeme pa su dobili nogu iz ekipe. Nijema i Bogičević su za klasu bolji štoperski par. Čuj Semjon Milošević. aaaaaaaaaaaaaa
Dobar je Semjon igrač. Kad bih ja birao neku svoju idealnu postavu, on bi bio jedan od dva stopera. Ali ok, ukusi su različiti, tebi su možda bolji neki drugi, međutim, ne može se ni za jednog igrača u ovoj ligi reći da je "profesor fudbala za Semjona". Ne treba potcjenjivati čovjeka koji je osvojio tri titule Premijer lige BiH sa tri različita kluba.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

lemi_kitao
Kontakt:

Post Postao/la lemi_kitao » 27 apr 2011, 02:31

Ne valja ti analiza, realno. Zaista ne znam jel ti čitaš šta pišeš il si baš bezobrazan.

Čelikov napad jako dobar :lol: :lol: :lol: LJudi su dali ukupno 25 golova;
"Loši" napad Želje je dao "samo" 40 golova :lol: :lol:

Po tvom pisanju ispade da su golmani Čelika i Želje tu negdje :lol:

Da ideš na utakmice, kao što ne ideš(ili se praviš blesav), znao bi da je Šeha jedan od najkonstantnijih igrača Želje. Ova utakmica sa Veležom je ubjedljivo najgora. Porediti golmana Čelika i Želje je smiješno. To može uraditi samo onaj koji ne ide na utakmice ili je zlonamjeran.

Željina odbrana je "jaka ali neuigrana" ; Stoji. Zato je Semjon beton od igrača :lol: Bogičević je za njega profesor fudbala bez obzira na kiksove protiv Veleža. Usput, naša odbrana u većini utakmica je igrala sasvim solidno. Bilo je kiksova Mešića i Vasilića u zadnje vrijeme pa su dobili nogu iz ekipe. Nijema i Bogičević su za klasu bolji štoperski par. Čuj Semjon Milošević. aaaaaaaaaaaaaa

Čelik ima Purića a mi Višću. Višća više oscilira al je zato bolji igrač. Kad ga krene nemoguće ga je zaustaviti. Purić je realno konstantniji. Tu se donekle slažem al smao donekle.

Željo je baš strašan, u tim kup utakmicama. Nismo izgubili vijek cijeli. Kup utakmice su naša šansa. Bolje igramo u kupu nego u ligi.

Čuj odlični Čulov, Džafić i Šišić :lol: Kao, oni su odlični(Purić to zaista može biti) i mogu biti prevaga a kod nas "samo" Višća i Zeba ili "neki bljesak" :lol: Jah :lol:

Za kraj, najveća glupost, treneri Čelika i Želje su tu negdje, tako ispade :lol: Ibraković nije dobio Osima NIJEDNOM u pet(brojem: 5) odigranih utakmica. Zapravo, uzeo je ukupno JEDAN BOD ako me sjećanje ne vara :lol: Amar ima par titulica, Ibraković ima finale kupa :mrgreen: To jer tu negdje, u par deka :mrgreen:

S tim da pratim ovaj forum, opazio sam da si solidno zlonamjeran. Kad se ukaže prilika da hrakneš, hraknućeš. Nisam upratio da si išta pohvalio. AKo jesi, iznenadio bih se. Deklarišeš se kao navijač Želje. Realno, ako navijaš za Želju onda si nivo navijača ala Samir Ahmedbegović ili Demir "ledirani" Hotić. Tako se meni čini. Žohara prepoznam na kilometar. Šta ću, previše ulice u nogama :mrgreen:[/quote]

Tebi ne valja način izražavanja, priča da sam zlonamjeran, žohar i sl. samo zato što sam napisao svoje mišljenje, dovoljno govori o tebi, više nego što treba...pročitaj moj potpis i sve će ti biti jasno...

Ja sam vise posmatrao iz ugla vaznosti finala Kupa i trenutacnoj formi ekipe...

U kupu, Celik ima gol razliku 9-4, mi 15-1 (iskljucujuci duele sa Braniteljem, koji nije adekvatno mjerilo 6-1), oni imali 4 jaka protivnika, mi 2...tako da na napadackom dijelu ova njihova gol razlika ima veći znacaj, ukupno gledajuci, nego nasa...

Golmani, našprimio 1 gol u kupu, njihov 4(sto nije mnogo s obzirom na njihove protivnike), a ako gledas i prvenstvo mi primili 18, oni 21 (zanemariva razlika)

Stoji to da je Bogičević mozda najjaci stoper lige, ali zaboravljas da se tek oporavio i da mu je ovo (ako bude igrao) tek druga ili treca zvanicna tekma nakon dugog oporavka i ko zna hoce li ikada biti onaj stari (nadam se da hoce), Nyemi isto tako tek poceo igrati, Mesic i Vasilicpokazali oscilacije, sam si rekao i klupa, a Milosevic je iskusan i dobar, htio ti to priznati ili ne...

Višća vs. Purić, ti si ih uporedio, ja nisam, ali ako vec zelis i moje misljenje, on nam je glavni adut, ovakve utakmice mu dobro "leze", u finalu protiv Borca lani je to pokazao, dobro igra i u prvenstvu, mada sam misljenja da ga Amar nece staviti sada u prvih 11, nego ce biti adut s klupe...Puric je sto tako Celikov glavni adut, igra dobro, ima vise iskustva od Visce i biti ce velika opasnost...

Istina da bolje igramo u kupu, nestvarno dobro, jako dugo nemamo poraza sto je za svaku pohvalu, ali forma u zadnje vrijeme nedaje veliku sigurnost za kup, Celik igra prilicno dobro...pogotovo me strah sto smo od Slobode i Sirokog primili po gol, a od Veleza dva...

Džafić je odlican igrac, mišljenja sam da smiri bubice bio bi među najjacim igracima lige, mozda ce ga ovo finale potaknuti da pokaze sta zna, Sisic je partijom protiv Sarajeva pokazao da moze biti opasan i da dobija priliku da pokaze sta zna, Culov iz drugog plana...pa ako im prikljucis standardno dobrog Purica, iskusnog Hadzica, nepredvidivog i opasnog Adilovica (8 golova u sezoni)onda imaju bolji napad od nas, ustvari mi ga i nemamo :) nazalost :roll:

Recimo kad Amar napravi ovakav uspjeh sa bilo kojim drugim timom osim Zelje, Ibrakovic je to ucinio sa Celikom, bio na dobrom putu u Velezu, onda ce biti bolji, ovako su tu negdje...

Senči (op.a. nikad_izvini, sada banovan) ako ti zbog godina ili vec cega drugog previse subjektivno gledas na Zelju, to je tvoja stvar i nemoj na racun mog, vlastitog misljenja sebe praviti vecim i boljim navijacem...
Pamet je najbolje raspoređena stvar na svijetu, niko se ne žali da mu je fali.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Hrasno15, knoa, Lokomotifa, nedimmmm1337, Orvel, Proximic, Rule_hz i 69 gostiju.