Sto je najgore, nece Rapidu pera odbit. Koliko god lose Rapid do sad odigrao u KL na njima ce obraz sacuvati.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
Lik je to pravi, pravcati. Nejasno mi sto uopste pise na temi PL kad mu Iskra igra iskljucivo po bajramskim i novogodisnjim turnirima. Ali, kad mogu robovi, skontam da moze i on nek se pose pa kako god.feniksptica je napisao/la: ↑14 dec 2025, 23:12Herson je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:45denimen99 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 15:14Štimac će podići Zrinjski za 100 levela. Možda nije najbolji trener na svijetu, ali Štimac zna kako treba da funksioniše jedan moderan sportski klub. Dobro će im promjeniti unutarnju strukturu i način rada, pristup rješavanju problema itd itd.. Štimac je pun pogodak ako gledamo širu sliku a ne samo evo ga trener nek ih trenira i nek igra 3 5 2. Čestitke Zrinji ako ovo izvedu, treba platit Štimca nije to mala stvar.
Vidi se da razumije fudbal.
kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi..
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ako Borac dobije u nedjelju Zrinjskog imamo prvaka, sigurno 2.mjesto. Na proljeće borba za europska mjesta i kup
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
- luckystrike
- Kontakt:
Hrammm1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:57Haha kako ce ih Zrinjski spustiti slj vikend, svjesni jos nisu
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Ah, meraka.luckystrike je napisao/la: ↑15 dec 2025, 00:48Hrammm1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:57Haha kako ce ih Zrinjski spustiti slj vikend, svjesni jos nisu![]()
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
- luckystrike
- Kontakt:
Bez da budem provokativan, ali koja je logika da se gradi ona nova tribina PBB kad je posjeta na utakmicama Zrinjskog slaba? Ja sam svjestan da je Mostar podijeljen na 2 dijela, ali zapadni dio Mostara ima mozda 55.000 ljudi, koja je potreba za većim stadionom od 5000 mjesta? Toliko novca je ušlo u Zrinjski, treba čestitati na sportskim uspjesima, ali gdje pare od Evrope završavaju?
Mozda bi bilo dobro da zeljescar i zeinski naprave razmjenu trenera, mislim da bi to bilo dobro za jedne i druge.
Tek na ovim stvarima vidiš koliko smo ih unakazili prošli vikend.
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Zeljana: Adem se zvao, dobro se sjecamo!
Lazni: Adem se zvao, dobro se sjecamo!
…
Radnik: 07.02.2026.
Lazni: Adem se zvao, dobro se sjecamo!
…
Radnik: 07.02.2026.
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Obozavam ovaj let u oblacima sarajlija nakon par pobjeda
ama bas nikad necete naucit
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Kakvo prskanje neokupanih u 7 danaHordasOdMalena je napisao/la: ↑15 dec 2025, 01:03Ah, meraka.luckystrike je napisao/la: ↑15 dec 2025, 00:48Hrammm1921 je napisao/la: ↑07 dec 2025, 18:57Haha kako ce ih Zrinjski spustiti slj vikend, svjesni jos nisu![]()
![]()
Kosevo 4:0
Mostar 0:1
Grbavica 0:0
Tripl-Dabl
„Neki pojedinci imaju dosta upitnika kad ne igraju, a ja imam upitnike kad igraju.“ ZZ
-
KosevoZove
- Kontakt:
Sto kako smo poceli sezonu, ovo je sad skroz drugo fks, i treba da uzivamo i slavimo u svakoj pobjedi, nikakva ocekivanja za neke titule ne ocekujem , jer je ne realno, evropica i bog te veselio, i naravno sto vise bodova.tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 05:23Obozavam ovaj let u oblacima sarajlija nakon par pobjedaama bas nikad necete naucit
Vama respect kako sam i prije govorio najuigranija ste ekipa, znate se u dusu , brze akcije , timska igra godinama, ali ste pali sad malo u krizu toliko.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Nikakav let u oblacima nije. Pobjeda se mora proslaviti, sta očekuješ?tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 05:23Obozavam ovaj let u oblacima sarajlija nakon par pobjedaama bas nikad necete naucit
Vise bi rekao da ste vi toliko u oblacima da ste sila pa kad vam Velez uzme bod i Sarajevo sva tri, nemate snage ni press odrzati, nemate snage ni čestitati protivniku.. Al dobro to je vama na obraz.
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Kazu slucajno…,nije bilo press konferencije!

Pa oni koji ukradu stadion, zar imaju obraza ?nokee je napisao/la: ↑15 dec 2025, 06:09Nikakav let u oblacima nije. Pobjeda se mora proslaviti, sta očekuješ?tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 05:23Obozavam ovaj let u oblacima sarajlija nakon par pobjedaama bas nikad necete naucit
Vise bi rekao da ste vi toliko u oblacima da ste sila pa kad vam Velez uzme bod i Sarajevo sva tri, nemate snage ni press odrzati, nemate snage ni čestitati protivniku.. Al dobro to je vama na obraz.
Nikad, ali nikad neće naučiti. Ovo odgovara samo Mirviću da skine pritisak, ako ga uopšte i doživljava. Naravno da ovakva ekipa mora imati seriju dobrih rezultata, previše je tu kvaliteta, a onda pogledaš tabelu i zapitaš se jesu li normalni?tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 05:23Obozavam ovaj let u oblacima sarajlija nakon par pobjedaama bas nikad necete naucit
Oni su se u svojim glavama podesili da se utrkuju sa nama i sa Veležom, a njihov jedan igrač ima godišnju platu kao skoro čitav roster Želje i Veleža.
Sad imaju mir u kući, zaboravili su brukanje sa početka sezone, ponašaju se kao da se nije desilo i da je tek prošlo kolo počela sezona.
Sve već viđeno bezbroj puta.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ma da to je čista suprotnost od vas.Virtu4l je napisao/la: ↑15 dec 2025, 06:34Nikad, ali nikad neće naučiti. Ovo odgovara samo Mirviću da skine pritisak, ako ga uopšte i doživljava. Naravno da ovakva ekipa mora imati seriju dobrih rezultata, previše je tu kvaliteta, a onda pogledaš tabelu i zapitaš se jesu li normalni?tutankamon1905 je napisao/la: ↑15 dec 2025, 05:23Obozavam ovaj let u oblacima sarajlija nakon par pobjedaama bas nikad necete naucit
Oni su se u svojim glavama podesili da se utrkuju sa nama i sa Veležom, a njihov jedan igrač ima godišnju platu kao skoro čitav roster Želje i Veleža.
Sad imaju mir u kući, zaboravili su brukanje sa početka sezone, ponašaju se kao da se nije desilo i da je tek prošlo kolo počela sezona.
Sve već viđeno bezbroj puta.
eto vi ste na početku sezone stajali čvrsto na zemlji, Adžem se ponašao kao da se više nikad neće igrati deerbi i da liga završava u 9 kolu. Nemoj zaj.ebavat.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO

.png)