Karakter, filozofija, nasa djeca!Jet2Holiday je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:32Sta su Krpic i Radovac, ako je Ljajic bomba.ErosViverosViv je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:29Kazu ljajic bomba za svlacionicu - onda je za ovu nejac po ligi nuklearka![]()
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
jurisicduska
- Kontakt:
Samo da kažem da sam i vama govorio da niste normalni. Frjaeru kladionica propala. Zamisli kladionica ti propadne.jurisicduska je napisao/la: ↑09 nov 2025, 18:46Zrinjski je najjaci
Zamisli ponude ti se Silvio Cabraja i Stimac i ti Stimca izaberes.
Tobe jarabi.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 14 dec 2025, 21:45, ukupno mijenjano 1 put.
Dajem ti Dusku...Nemoj zahebavati...
denimen99 je napisao/la: ↑31 jul 2025, 15:14Štimac će podići Zrinjski za 100 levela. Možda nije najbolji trener na svijetu, ali Štimac zna kako treba da funksioniše jedan moderan sportski klub. Dobro će im promjeniti unutarnju strukturu i način rada, pristup rješavanju problema itd itd.. Štimac je pun pogodak ako gledamo širu sliku a ne samo evo ga trener nek ih trenira i nek igra 3 5 2. Čestitke Zrinji ako ovo izvedu, treba platit Štimca nije to mala stvar.
Štimac nece docekat badnje vece na klupi Zrinjskog... 
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Kakav je Maka gospodin za ovog trenera u pokusaju...
Sa onakvog kulturnog i kakternog sefa spadnes na ovog klovna...
Sa onakvog kulturnog i kakternog sefa spadnes na ovog klovna...
Raja ako neko ima snimljenu tekmu nek' šibne link ovdje ili u inbox! Hvala vam!
A papak s juga uvijek plakat' će jer je bordo Saraj'vo!
Kad si već kod toga, neko mu se zamjerio dobro, i nastimali ljudi češki hokej sve X završe tekme, nije imao para da isplati tiketejurisicduska je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:44Samo da kažem da sam i vama govorio da niste normalni. Frjaeru kladionica propala. Zamisli kladionica ti propadne.jurisicduska je napisao/la: ↑09 nov 2025, 18:46Zrinjski je najjaci
Zamisli ponude ti se Silvio Cabraja i Stimac i ti Stimca izaberes.
Tobe jarabi.
Stimac nije samo klovn, vec je krscanski radikal, katoliban i sovinista.
Ovako kad kazes klovn, to izgleda kao da je neki dobrocudni zabavljac i zajebant ala Nikola Nikic. Nije
Stimac je opaka osoba.
Ovako kad kazes klovn, to izgleda kao da je neki dobrocudni zabavljac i zajebant ala Nikola Nikic. Nije
Da nije, bilo bi 0-4LondonBlues je napisao/la: ↑14 dec 2025, 21:26Izveo Igor 5-4–1 kao da nam bayern gostuje.
Cestitke FKS na pobjedi.
Jesu li ovo radovi i u press sali...
Bijede i jada od kluba...
Bijede i jada od kluba...
Nositelji europskih vrijednosti.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ovi su jedino tokom boravka Jakirovica licili na ozbiljan klub i dobili respekt a i tad su se šamarali 10 na 10 u Trebinju ali eto.Sve poslije i prije toga smijesno i karakteristike malog seljackog kluba kako na tribinama tako na terenima.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 14 dec 2025, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Zrnjski ko da je vratio stadion Velezu, tako igraju na istom.
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Sta je bilo miševi, ne smije se pred kamere i novinare….
Zabrane ti navijacima dolazak, onda kazu da je pobjeda ne zasluzena i sad nema ni presa….
E moji lazni …. ****.E kamenjarske
Zabrane ti navijacima dolazak, onda kazu da je pobjeda ne zasluzena i sad nema ni presa….
E moji lazni …. ****.E kamenjarske
Zadnja izmjena: Hamagara, dana/u 14 dec 2025, 22:06, ukupno mijenjano 1 put.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ovo je sve Široki zaoočeo sa radovima na tribini pa se kao pljuskavice proširilo na hrvatske i srpske sredine. Horde najviše oštećene ovim odlukama. Nego jesu li u Banjaluku dostavljene potvrde o prebivalištu navijača iz Prijedora vidim bili su danas
8-11 bodova zaostaka sto moze bit 11 ili 14 za 2 odnosno 1 mjesto i trece mjesto ne zadovoljava. Razumijem euforiju ali smanjiti malo dozivljaj.
Sarajevo ove godine ima vec 5 remija i 6 poraza u 19 utakmica.
Prosle godine prvak imao na kraju sezone u 33 utakmice, 4 remija i 3 poraza, drugoplasirani 3 remija i 4 poraza.
Pretprosle godine prvak imao 6 remija i 3 poraza, drugoplasirani 4 remija i 5 poraza.
Prije tri godine, prvak 3 remija i 5 poraza, drugoplasirani je zaostajao cak 20 bodova i imao je 4 remija i 11 poraza.
itd da ne vadim statistiku sada u detalje.
Sarajevo ove godine ima vec 5 remija i 6 poraza u 19 utakmica.
Prosle godine prvak imao na kraju sezone u 33 utakmice, 4 remija i 3 poraza, drugoplasirani 3 remija i 4 poraza.
Pretprosle godine prvak imao 6 remija i 3 poraza, drugoplasirani 4 remija i 5 poraza.
Prije tri godine, prvak 3 remija i 5 poraza, drugoplasirani je zaostajao cak 20 bodova i imao je 4 remija i 11 poraza.
itd da ne vadim statistiku sada u detalje.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 14 dec 2025, 22:10, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 4 gosta.