Nemaju para za B tim ili?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Zar ne bi trebao znati bolje? ti si navijač našeg B tima.
Znam da imate problema s param i da klub planira napraviti neki manju zgradu u sklopu kampa
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Željo ga najavio do 2027. godine: Lagumdžija već na treningu Zrinjskog, uskoro predstavljanje
To je značilo da je za Želju vezan do kraja 2027. godine, što se na kraju nije desilo. Informacije Faktora govore da je Lagumdžija imao amaterski ugovor do kraja 2025. godine zbog trening kompenzacije, te zatim opciju aktiviranja profesionalnog ugovora.
Plavi to navodno nisu željeli učiniti, što je Zrinjski iskoristio. Faktor saznaje da je Lagumdžija imao i ponudu iz inostranstva prije kraja protekle godine, ali sve je na kraju propalo.
Vjerujem da je to greska i da ga nisu trebali pustiti u konkuretneTuro je napisao/la: ↑12 jan 2026, 21:10Željo ga najavio do 2027. godine: Lagumdžija već na treningu Zrinjskog, uskoro predstavljanje
To je značilo da je za Želju vezan do kraja 2027. godine, što se na kraju nije desilo. Informacije Faktora govore da je Lagumdžija imao amaterski ugovor do kraja 2025. godine zbog trening kompenzacije, te zatim opciju aktiviranja profesionalnog ugovora.
Plavi to navodno nisu željeli učiniti, što je Zrinjski iskoristio. Faktor saznaje da je Lagumdžija imao i ponudu iz inostranstva prije kraja protekle godine, ali sve je na kraju propalo.
Sta je tu je imamo jos mladjih od Lagumdzije, a mozda se otvara prostor za buduce pojacanje…
Ovaj crnac sto pokusavaju da ga dovedu ima takodjer 23 godine i bolji je od Lagumdzije
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
- Combattente87
- Kontakt:
MostarNeretva je napisao/la: ↑12 jan 2026, 18:00Haha .. vidi vidi Bosnjakistan navijaca.LondonBlues je napisao/la: ↑12 jan 2026, 17:41Pored Sirokog, Celika, Modrice, Brotnjo, Leotara pa i Slobode tesko da bi se uspjeli ugurat i na to deseto mjesto.Virtu4l je napisao/la: ↑12 jan 2026, 16:38
Evo čitam posljednje stranice i ne shvatam. Neki loši pokušaji humora, narodski rečeno nazor, pa kad im se vrati kao bumerang onda ih nema na temi mjesecima. Neke stvari čovjeku jednostavno ne idu u glavu.
Na ove sa Kobilje Glave sam navikao, to su dijabole, ali ovi iz Vrapčića su zaista fenomen. Jedan od najneuspješnijih klubova u istoriji lige, manje-više nebitan, ali oni nešto pišu, pokušavaju, baš komično. Dva puta su bili treći, sve ostalo je smiješno, teško da mogu u TOP10 klubova u istoriji ove lige.
Nijedna titula u ovoj pl kar.ina ligi nije posteno osvojena, osim naravno naseg osvojenog kupa. Moj mali svakog vikenda dobija fol neke medalje na vikend fudbalskim turnirima e tu ti ga je to negdje.
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
jurisicduska
- Kontakt:
- BiHSportman
- Kontakt:
Koliko sam shvatio iz ovog tvog posta. Htjeli ste nepošteno da se preskoči par rangova takmičenja i onda niste bili zadovoljni jer niste mogli kao 46. mimo pravila. Vaš je problem što nemate nikakvog plana, radite jednu stvar danas, a sutra drugu. Nemate konzistentnost.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2026, 21:30Nismo ga mogli registrovat na nivo koji smo htjeli. Ima jedan klub iz federalne koji će u budućnosti biti B tim. Mi smo od B tima već profitirali. Maroodza će se prodat za 3 miliona a Gelson za 4.
1921!
Mujkić, Maroodza, Ignatkov, Telalović, Mehmedović, Cerić, Dizdarević, Vrban, Tiro, Gelson...BiHSportman je napisao/la: ↑12 jan 2026, 21:32Koliko sam shvatio iz ovog tvog posta. Htjeli ste nepošteno da se preskoči par rangova takmičenja i onda niste bili zadovoljni jer niste mogli kao 46. mimo pravila. Vaš je problem što nemate nikakvog plana, radite jednu stvar danas, a sutra drugu. Nemate konzistentnost.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2026, 21:30Nismo ga mogli registrovat na nivo koji smo htjeli. Ima jedan klub iz federalne koji će u budućnosti biti B tim. Mi smo od B tima već profitirali. Maroodza će se prodat za 3 miliona a Gelson za 4.
Nek se trojica od ovih svih koji su sada tu oko prvog tima prodaju i extra
Ja kako sam shvatio kad je bilo.BiHSportman je napisao/la: ↑12 jan 2026, 21:32Koliko sam shvatio iz ovog tvog posta. Htjeli ste nepošteno da se preskoči par rangova takmičenja i onda niste bili zadovoljni jer niste mogli kao 46. mimo pravila. Vaš je problem što nemate nikakvog plana, radite jednu stvar danas, a sutra drugu. Nemate konzistentnost.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2026, 21:30Nismo ga mogli registrovat na nivo koji smo htjeli. Ima jedan klub iz federalne koji će u budućnosti biti B tim. Mi smo od B tima već profitirali. Maroodza će se prodat za 3 miliona a Gelson za 4.
Ne mogu igrat kantonalnu jer su igraci sa profesionalnim ugovorima, a nece da puste da se to preskoci.
Ako se ne varam, nek me neko ispravi
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Plan je od samog pocetka bio da se preuzme licenca od jednog kluba iz federalne kojem je bilo upitno takmicenje.Da li je to moguce i kako funkcionisu pravila ne znam ali kantonalna liga sa ovim igracima koji mogu komotno igrati za neke klubove iz PL je neisplatljiva i nezanimljiva.BiHSportman je napisao/la: ↑12 jan 2026, 21:32Koliko sam shvatio iz ovog tvog posta. Htjeli ste nepošteno da se preskoči par rangova takmičenja i onda niste bili zadovoljni jer niste mogli kao 46. mimo pravila. Vaš je problem što nemate nikakvog plana, radite jednu stvar danas, a sutra drugu. Nemate konzistentnost.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2026, 21:30Nismo ga mogli registrovat na nivo koji smo htjeli. Ima jedan klub iz federalne koji će u budućnosti biti B tim. Mi smo od B tima već profitirali. Maroodza će se prodat za 3 miliona a Gelson za 4.
B tim nije ugasen vec 'zaledjen'
Aktivirat ce se to nekada opet u nekom drugom obliku ali za sada fokus je na razvoju akademije da se na jos veci level podigne,skauting i kupovina svakog talenta u drzavi i jaka skauting sluzba koja bi fule kod pojacanja svela na minimum.
Mi smo od B tima za nekoliko mjeseci profitirali vrhunskog stopera Maroodzu i sjajno krilo Gelsona kojeg cete imati priliku gledati na proljece.Trebali su jos neki momci ali iskomplikovalo se.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 12 jan 2026, 21:39, ukupno mijenjano 2 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- BiHSportman
- Kontakt:
Kakva glupost saveza. Zar nije profesionalnije ako imaju profesionalne ugovore, a ne amaterske.bvsic je napisao/la: ↑12 jan 2026, 21:37Ja kako sam shvatio kad je bilo.BiHSportman je napisao/la: ↑12 jan 2026, 21:32Koliko sam shvatio iz ovog tvog posta. Htjeli ste nepošteno da se preskoči par rangova takmičenja i onda niste bili zadovoljni jer niste mogli kao 46. mimo pravila. Vaš je problem što nemate nikakvog plana, radite jednu stvar danas, a sutra drugu. Nemate konzistentnost.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2026, 21:30
Nismo ga mogli registrovat na nivo koji smo htjeli. Ima jedan klub iz federalne koji će u budućnosti biti B tim. Mi smo od B tima već profitirali. Maroodza će se prodat za 3 miliona a Gelson za 4.
Ne mogu igrat kantonalnu jer su igraci sa profesionalnim ugovorima, a nece da puste da se to preskoci.
Ako se ne varam, nek me neko ispravi
1921!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ukratko profesionalci ne mogu igrati najnizi rang moraju amateri.
Strance ne mozes registrovat zbog boravisne ko amatere vec ides u pravcu utaje poreza i svega ostalog.
Nisu odobrili kupovinu licence od drugog kluba.
Sacekat će se povoljnija prilika.
Morali bi sa domaćim igracima se probijat iz najnižeg ranga sto je besmisleno. I onda tek kad dođemo u federalnu imat strance. Mislim besmisleno je s aspekta da već imamo akademiju i saradnju sa nekoliko klubova.
Strance ne mozes registrovat zbog boravisne ko amatere vec ides u pravcu utaje poreza i svega ostalog.
Morali bi sa domaćim igracima se probijat iz najnižeg ranga sto je besmisleno. I onda tek kad dođemo u federalnu imat strance. Mislim besmisleno je s aspekta da već imamo akademiju i saradnju sa nekoliko klubova.
Nek vi imate plan,nema veći muljatora u PL BIHBiHSportman je napisao/la: ↑12 jan 2026, 21:32Koliko sam shvatio iz ovog tvog posta. Htjeli ste nepošteno da se preskoči par rangova takmičenja i onda niste bili zadovoljni jer niste mogli kao 46. mimo pravila. Vaš je problem što nemate nikakvog plana, radite jednu stvar danas, a sutra drugu. Nemate konzistentnost.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2026, 21:30Nismo ga mogli registrovat na nivo koji smo htjeli. Ima jedan klub iz federalne koji će u budućnosti biti B tim. Mi smo od B tima već profitirali. Maroodza će se prodat za 3 miliona a Gelson za 4.
- BiHSportman
- Kontakt:
Zar ti ne bi trebao navijati za Bosnu Visoko?visokohz je napisao/la: ↑12 jan 2026, 21:49Nek vi imate plan,nema veći muljatora u PL BIHBiHSportman je napisao/la: ↑12 jan 2026, 21:32Koliko sam shvatio iz ovog tvog posta. Htjeli ste nepošteno da se preskoči par rangova takmičenja i onda niste bili zadovoljni jer niste mogli kao 46. mimo pravila. Vaš je problem što nemate nikakvog plana, radite jednu stvar danas, a sutra drugu. Nemate konzistentnost.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2026, 21:30
Nismo ga mogli registrovat na nivo koji smo htjeli. Ima jedan klub iz federalne koji će u budućnosti biti B tim. Mi smo od B tima već profitirali. Maroodza će se prodat za 3 miliona a Gelson za 4.
1921!
- BiHSportman
- Kontakt:
Totalna glupost sa tim ugovorima.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2026, 21:46Ukratko profesionalci ne mogu igrati najnizi rang moraju amateri.
1921!
Svoj ti poso štrumfe..BiHSportman je napisao/la: ↑12 jan 2026, 21:49Zar ti ne bi trebao navijati za Bosnu Visoko?visokohz je napisao/la: ↑12 jan 2026, 21:49Nek vi imate plan,nema veći muljatora u PL BIHBiHSportman je napisao/la: ↑12 jan 2026, 21:32
Koliko sam shvatio iz ovog tvog posta. Htjeli ste nepošteno da se preskoči par rangova takmičenja i onda niste bili zadovoljni jer niste mogli kao 46. mimo pravila. Vaš je problem što nemate nikakvog plana, radite jednu stvar danas, a sutra drugu. Nemate konzistentnost.![]()
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Dodao bi patriotski, socioloski … ovaj video puno toga kazejurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2026, 18:48Lagano se privikavaju s kim treba da se porede mada im je i Velež odmakao i kvalitetom i sistemom.
Al iskreno im zelim da se uzdignu kulturno iznad sadasnjeg nivoa. Vjerujem bez ikakve ironije da ce to Mirvic 2nd izdici na jedan kulturno, fudbalski , veci nivo
Zadnja izmjena: MostarNeretva, dana/u 12 jan 2026, 21:57, ukupno mijenjano 2 puta.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pa i nije. B tim je zamišljen kao tim sa domaćim mladim igracima. Ali eto mi već imamo akademiju i u19 prvenstveno je u rangu federalne lige. I dosta tu ulažemo besmisleno je pravit još jedan u20 tim ili u21. Bas dobrih igraca ima. Nasi kadeti su nedavno igrali s ovim B timom, dakle u17 protiv njih i bili bolji.BiHSportman je napisao/la: ↑12 jan 2026, 21:51Totalna glupost sa tim ugovorima.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2026, 21:46Ukratko profesionalci ne mogu igrati najnizi rang moraju amateri.
Mislim da je generacija naša ova sad kadeta najbolja ikad sto se u našem klubu pojavila.
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, laszlo, Venom i 50 gostiju.