Zar nije bolje pustiti da mogu i profesionalni ugovori u kantonalnoj i 2. federalnoj, pa ko može neka registruje na profesionalni.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2026, 21:56Pa i nije. B tim je zamišljen kao tim sa domaćim mladim igracima. Ali eto mi već imamo akademiju i u19 prvenstveno je u rangu federalne lige. I dosta tu ulažemo besmisleno je pravit još jedan u20 tim ili u21. Bas dobrih igraca ima. Nasi kadeti su nedavno igrali s ovim B timom, dakle u17 protiv njih i bili bolji.BiHSportman je napisao/la: ↑12 jan 2026, 21:51Totalna glupost sa tim ugovorima.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2026, 21:46Ukratko profesionalci ne mogu igrati najnizi rang moraju amateri.
Strance ne mozes registrovat zbog boravisne ko amatere vec ides u pravcu utaje poreza i svega ostalog.
Nisu odobrili kupovinu licence od drugog kluba.
Sacekat će se povoljnija prilika.
Morali bi sa domaćim igracima se probijat iz najnižeg ranga sto je besmisleno. I onda tek kad dođemo u federalnu imat strance. Mislim besmisleno je s aspekta da već imamo akademiju i saradnju sa nekoliko klubova.
Mislim da je generacija naša ova sad kadeta najbolja ikad sto se u našem klubu pojavila.
Premijer liga BiH - aktuelno
- BiHSportman
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
1921!
-
jurisicduska
- Kontakt:
To što si napisao ste im davno odmakli. Nije nikad ni bilo upitno.MostarNeretva je napisao/la: ↑12 jan 2026, 21:55Dodao bi patriotski, socioloski … ovaj video puno toga kazejurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2026, 18:48Lagano se privikavaju s kim treba da se porede mada im je i Velež odmakao i kvalitetom i sistemom.
Al iskreno im zelim da se uzdignu kulturno iznad sadasnjeg nivoa. Vjerujem bez ikakve ironije da ce to Mirvic 2nd izdici na jedan kulturno, fudbalski , veci nivo
Februar, mart pripreme Antalije, pojacanja, zasposljavanje strucnih ljudi
Mart, April pocetak rekonstrukcije fasade na sjevernoj tribini
April juli zavrsavanje juznje tribine, izboriti europu i pokusati osvojiti kup
August remont ekipe, zaposljavanje strucnih ljudi, zavrsavanje reorganizacije omladinskog pogona i aktiviranje skaut sluzbi prije svega u BiH, Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i Austriji
Rijesavanje pitanja kampa, novi glavni teren na Grbavici
Do kraja godine izlazi plan i traze se dozvole izgradnju zapadne tribine za 2026
Ovo je samo otprilike koliko sam ja informisan, a detaljan plan o ciljevina i funkcionisanju kluba za narednih 5 godina ce izaci javno nekad izmedju februara i aprila
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 12 jan 2026, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Sta mislis objektivno koliko ce od toga se uradit, ja kazem ni polaNoDi80 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:17Februar, mart pripreme Antalije, pojacanja
Mart, April rekonstrukcija fasade na sjevernoj tribini
April maj zavrsavanje juznje tribine
Maj juli izboriti europu i pokusati osvojiti kup
Juni juli remont ekipe i zaposljavanje strucnih ljudi (na potrazi se radi svaki dan)
Juli august zavrsavanje reorganizacije omladinskog pogona i aktiviranje skaut sluzbi u BiH, Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i Austriji
Rijesavanje pitanja kampa i novi glavni teren na Grbavici
Do kraja godine izlazi plan i traze se dozvole izgradnju zapadne tribine za 2026
Ovo je samo otprilike koliko sam ja informisan, a detaljan plan o ciljevina i funkcionisanju kluba za narednih 5 godina ce izaci javno nekad izmedju februara i aprila
Novi trener je dosao i to sa cv koji prije nije bio moguc
Zaposljavanje ljudi je u toku i na tom ce se raditi duzi period dok se sve ne iskirstalise
Urbanisticko odobrenje za pocetak radova na sjeveru je tu, skaut sluzba, remont omladinskog, zaposlavanje, novi igraci i tako te stvari vec se rade, ali treba vremena i ne moze nista preko noci
Pocetak necega je pola uradjenog posla, sto znaci da cemo sigurno uraditi 75% ovih stvari do kraja 2026
Od Zelje se pravi ozbiljan klub za europske standarde i u procesu smo vracanja renomea velikana
Ovi ljudi su konacno oni kojima stoposto vjerujem, a vidis sam da nema vise mahalanja i da se klub mijenja iz korijena
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Uskoro će biti i partnerstvo sa Dortmundom i Sturmom.
-
nastrojeni21
- Kontakt:
E cuj jade pitarskog, velez nekom kultorolski odmakao. Joj duska da te nema.. kome bi se smijali?
-
jurisicduska
- Kontakt:
U prve 4 rijeci tvog posta se to najbolje i vidi.nastrojeni21 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:30E cuj jade pitarskog, velez nekom kultorolski odmakao. Joj duska da te nema.. kome bi se smijali?
Zavisi koliko je država u mogućnosti.bvsic je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:19Sta mislis objektivno koliko ce od toga se uradit, ja kazem ni polaNoDi80 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:17Februar, mart pripreme Antalije, pojacanja
Mart, April rekonstrukcija fasade na sjevernoj tribini
April maj zavrsavanje juznje tribine
Maj juli izboriti europu i pokusati osvojiti kup
Juni juli remont ekipe i zaposljavanje strucnih ljudi (na potrazi se radi svaki dan)
Juli august zavrsavanje reorganizacije omladinskog pogona i aktiviranje skaut sluzbi u BiH, Hrvatskoj, Srbiji, Sloveniji i Austriji
Rijesavanje pitanja kampa i novi glavni teren na Grbavici
E nek si vala Duška priznaojurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:31U prve 4 rijeci tvog posta se to najbolje i vidi.nastrojeni21 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:30E cuj jade pitarskog, velez nekom kultorolski odmakao. Joj duska da te nema.. kome bi se smijali?
Sve isto je k'o nekada, sve isto je, ali ništa isto nije ! HB ♥️
-
jurisicduska
- Kontakt:
Podsjetit ću ja tebe na ovaj post za jedno 2-3 godine. Da ti dam prostora da skontaš. Ništa se ti ne sekiraj.Samba71 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:36E nek si vala Duška priznaojurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:31U prve 4 rijeci tvog posta se to najbolje i vidi.nastrojeni21 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:30E cuj jade pitarskog, velez nekom kultorolski odmakao. Joj duska da te nema.. kome bi se smijali?![]()
-
nastrojeni21
- Kontakt:
Jado sa pamcenjem ribice, jesu li ovi videi montaza ili da se mozda ne radi o velezu iz Argentine?jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:31U prve 4 rijeci tvog posta se to najbolje i vidi.nastrojeni21 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:30E cuj jade pitarskog, velez nekom kultorolski odmakao. Joj duska da te nema.. kome bi se smijali?
A evo i za tebe, da ne bude da si samo ti jado u svom jatu.
Ma dovoljno ti je 15-17 dana.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:38Podsjetit ću ja tebe na ovaj post za jedno 2-3 godine. Da ti dam prostora da skontaš. Ništa se ti ne sekiraj.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Moj samba bolje nemoj bice ti vise krivo poslije.Samba71 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:41Ma dovoljno ti je 15-17 dana.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:38Podsjetit ću ja tebe na ovaj post za jedno 2-3 godine. Da ti dam prostora da skontaš. Ništa se ti ne sekiraj.![]()
Sad ozbiljno znas li ti sto je statut zapeo na ministarstvu , ili “đe zapelo” ?
Ne znam. Nisam u toku, al biću za jedno 15-17 dana .jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:44Moj samba bolje nemoj bice ti vise krivo poslije.Samba71 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:41Ma dovoljno ti je 15-17 dana.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2026, 22:38
Podsjetit ću ja tebe na ovaj post za jedno 2-3 godine. Da ti dam prostora da skontaš. Ništa se ti ne sekiraj.![]()
Sad ozbiljno znas li ti sto je statut zapeo na ministarstvu , ili “đe zapelo” ?
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Bio bi pun stadion s kim god igrali, treninzi takodjer
Svako pitarsko dijete bi trcalo na Grbavicu, one sfk zene bi napustile klub da se slikaju sa Amrom
Ljudi koji ne navijaju za Zelju iz Zenice, Tuzle, Mostara bi dolazili na utakmice Zelje
Imamo investitora, jos nam fali Dzeko da napravimo veliki iskorak
Svakako smo broj jedan po navijacima i tako tim stvarima, a sa investitorom i Dzekom samo nebo je granica za Zelju
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, laszlo i 56 gostiju.