ne brate, trebamo se pojacat opet iz Goska, mozda dzenisa iz penzije vratit, valjo bi namtiagofaria25 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:01Uredu shvatam to, ali otvoriš forum postovi - strašan igrač, magija, fenomenalno pojačanje…Pablo11 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:50Moras shvatiti da toliko lose stojimo da nekad se moras odluciti na ove poteze. Pored toga zimski prelazni rok je.tiagofaria25 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:47
Ništa protiv Nastića nisam rekao, neku noć sam napisao da može biti samo dobro, jer momak igra za kvalitetnu ekipu za razliku od Adija koji ne igra nigdje.
Nažalost postali smo klub koji se zadovoljava igračem u 29. godini života koji je u zadnje dvije godine dao dva gola i upisao 0 asistencija.
Isto da se Štila vratio u najbolje godine.
Nadao sam se da bi ta pozicija mogla zapasti nekog mlaðeg, a kvalitetnog do oporavka Šošića.
Sarajevo uzelo Telalovića, Borac će Milaka mi i što imamo malaca ne igraju, a izgleda dovesti nekog mladog sa seniorskim iskustvom nećemo nikad.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
GavranBeli
- Kontakt:
E cuj Nalic dobar

-
tiagofaria25
- Kontakt:
Odakle si se pojacao sa Nalicem?Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:10ne brate, trebamo se pojacat opet iz Goska, mozda dzenisa iz penzije vratit, valjo bi namtiagofaria25 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:01Uredu shvatam to, ali otvoriš forum postovi - strašan igrač, magija, fenomenalno pojačanje…
Nadao sam se da bi ta pozicija mogla zapasti nekog mlaðeg, a kvalitetnog do oporavka Šošića.
Sarajevo uzelo Telalovića, Borac će Milaka mi i što imamo malaca ne igraju, a izgleda dovesti nekog mladog sa seniorskim iskustvom nećemo nikad.
Svaka tebi cast, ali nema veze je li ti treba ili ne treba, zasluzio si i bilo bi dobro za klub. Kad besplatno pronalazis ovakve dragulje, sa nekim finim budzetom za skauting ti bi radio cuda.NoDi80 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:09Ne treba meni od Zelje ni fening, meni je samo bitno da je klub zdrav i uspjesanBumbaclat je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:04Vrijeme je da klub pocne placati Nodija za ovo sto radi. Volonterski skautira igrace i sto je najgore to objavljuje javno, cime dolazimo u opasnost da nam ih preotmu drugi klubovi. Dajte covjeku budzet i odrijesene ruke, dosta nam je amaterizma i improvizacije.
Kanye Rizvanovic (18) slobodan golman reprezentativac USA U19
Nedavno je odbranio tri penala ugracima Portugala koji su sad vec prvotimci Benfice,Sportinga, Porta
Zadnja izmjena: Bumbaclat, dana/u 14 jan 2026, 14:13, ukupno mijenjano 1 put.
- WeekendOffender
- Kontakt:
NoDi kralju tog lika ne moze ni google pronaci, guglam bas da vidim jel se dijete fakat zove Kanye, nigdje nista, a ti ga u kartoteci imas.NoDi80 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:09Ne treba meni od Zelje ni fening, meni je samo bitno da je klub zdrav i uspjesanBumbaclat je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:04Vrijeme je da klub pocne placati Nodija za ovo sto radi. Volonterski skautira igrace i sto je najgore to objavljuje javno, cime dolazimo u opasnost da nam ih preotmu drugi klubovi. Dajte covjeku budzet i odrijesene ruke, dosta nam je amaterizma i improvizacije.
Nedavno je odbranio tri penala ugracima Portugala koji su sad vec prvotimci Benfice,Sportinga, Porta
Curva Sud
Vjerovatno je promijenio u Ye.WeekendOffender je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:13NoDi kralju tog lika ne moze ni google pronaci, guglam bas da vidim jel se dijete fakat zove Kanye, nigdje nista, a ti ga u kartoteci imas.![]()
Greska zove se Kayne i ima nas pasosWeekendOffender je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:13
NoDi kralju tog lika ne moze ni google pronaci, guglam bas da vidim jel se dijete fakat zove Kanye, nigdje nista, a ti ga u kartoteci imas.![]()

Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Da nije Kanye west?WeekendOffender je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:13NoDi kralju tog lika ne moze ni google pronaci, guglam bas da vidim jel se dijete fakat zove Kanye, nigdje nista, a ti ga u kartoteci imas.NoDi80 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:09Ne treba meni od Zelje ni fening, meni je samo bitno da je klub zdrav i uspjesanBumbaclat je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:04Vrijeme je da klub pocne placati Nodija za ovo sto radi. Volonterski skautira igrace i sto je najgore to objavljuje javno, cime dolazimo u opasnost da nam ih preotmu drugi klubovi. Dajte covjeku budzet i odrijesene ruke, dosta nam je amaterizma i improvizacije.
Nedavno je odbranio tri penala ugracima Portugala koji su sad vec prvotimci Benfice,Sportinga, Porta![]()
Nodi imas tamo scouting, ne peri nas ovdje.
Fk Željezničar.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
ovde samo ti i hulahopkica tvrdite da ne valjatiagofaria25 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:11Odakle si se pojacao sa Nalicem?Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:10ne brate, trebamo se pojacat opet iz Goska, mozda dzenisa iz penzije vratit, valjo bi namtiagofaria25 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:01
Uredu shvatam to, ali otvoriš forum postovi - strašan igrač, magija, fenomenalno pojačanje…
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Pusti, dovoljno vam je kucat ime Adi Nalic i nacete sve sto vas zanima ne smarajteKajkutenjoyer je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:20ovde samo ti i hulahopkica tvrdite da ne valjatiagofaria25 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:11Odakle si se pojacao sa Nalicem?Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:10
ne brate, trebamo se pojacat opet iz Goska, mozda dzenisa iz penzije vratit, valjo bi nam
-
GavranBeli
- Kontakt:
Idemo jako u polusezonu s igracima koji ne igraju skoro pa godina. Nas Rambo Krpic, Radovac, Nalic, nastavi niz.. sve mi vise liči pocetak kao Kostic, Krcmarevic itd
Nećemo zuriti, tražimo pojacanja, kad ono Nalic. Termine igro s babo u Svedskoj
Nećemo zuriti, tražimo pojacanja, kad ono Nalic. Termine igro s babo u Svedskoj
Imas li nekog talenta Mošćenice cujem da su oni pravo polivalentni na svojim pozicijamaNoDi80 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:15Greska zove se Kayne i ima nas pasosWeekendOffender je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:13
NoDi kralju tog lika ne moze ni google pronaci, guglam bas da vidim jel se dijete fakat zove Kanye, nigdje nista, a ti ga u kartoteci imas.![]()
![]()
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Ako je istina za Nalića donekle je dobro. Jednostavno se negdje mora prelomiti oko dolazaka, ne možemo sve igrače čekati zadnju sedmicu da im sve drugo propadne pa da nam dođu bez priprema. Velikim imenima se licitira pa nam Nalić izgleda kao da "nije nešto". Na ruku mu sigurno ne ide što je od 1.1.2024. imao dvije pauze bez kluba. Gledajući ovde klipove bez obzira na razliku u fizičkom izgledu malo podsjeća na Madžida, često se okreće prema golu, a ko zna ako se nastavi post naših napdača možda i na špicu završi. A sada se postavlja samo jedno pitanje zašto ga nismo doveli nakon povrede Madžida tj. zašto se izmišljala topla voda sa Ouladom. Sve u svemu ako se ispostavi kao istina, dobrodošao.
Zadnja izmjena: AhmedNurudin, dana/u 14 jan 2026, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Zrinjski,Istra i Lokomotiva ga trazili.
Adi Nalić, bivši fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine, od ove godine mogao bi zaigrati u Premijer ligi BiH.
Dvadesetosmogodišnji ofanzivac na stolu ima dvije konkretne ponude iz bh. elite.
Jedna je sa Grbavice, od Željezničara, a druga, prema informacijama Faktora iz Mostara, od ekipe Zrinjskog.
Klubovi iz BiH nisu jedini koji žele angažovati Nalića, jer su na njegovu adresu stigle i dvije ponude iz elitnog ranga hrvatskog fudbala.
Brko iz druge galaksije!
ma sta oni znaju, dobro obavijesteni forumasi kazu da je invalid. stari ga progurao do reprezentacije, svedske i holandije. vidjecemo sta ce imati da kazu za iduca 3 potpisa i to ce redom biti tarabe. lijepi rustemovic i turanjanin.1921boy je napisao/la: ↑14 jan 2026, 15:23Zrinjski,Istra i Lokomotiva ga trazili.
Adi Nalić, bivši fudbalski A reprezentativac Bosne i Hercegovine, od ove godine mogao bi zaigrati u Premijer ligi BiH.
Dvadesetosmogodišnji ofanzivac na stolu ima dvije konkretne ponude iz bh. elite.
Jedna je sa Grbavice, od Željezničara, a druga, prema informacijama Faktora iz Mostara, od ekipe Zrinjskog.
Klubovi iz BiH nisu jedini koji žele angažovati Nalića, jer su na njegovu adresu stigle i dvije ponude iz elitnog ranga hrvatskog fudbala.
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
tako nekako, treba bibera vratit, biber je za sljedece igrace tatasvemalim1 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 15:36ma sta oni znaju, dobro obavijesteni forumasi kazu da je invalid. stari ga progurao do reprezentacije, svedske i holandije. vidjecemo sta ce imati da kazu za iduca 3 potpisa i to ce redom biti tarabe. lijepi rustemovic i turanjanin.1921boy je napisao/la: ↑14 jan 2026, 15:23Zrinjski,Istra i Lokomotiva ga trazili.
-
Hansestadt
- Kontakt:
ranije bi doveli 15 bibera umjesto jednog dokazanog igraca
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
kako vidim neki bi to opetHansestadt je napisao/la: ↑14 jan 2026, 16:03ranije bi doveli 15 bibera umjesto jednog dokazanog igraca
Haha ne znam slabo mogu nase nize lige da pratim, jer u Austriji nema prijenosa, jedino ako neko negdje objavi vidim
Ima u Velezu Milak zabio neki dan Kapfenbergu, a evo maloprije zabio protiv Lokomotive
Treba da dovest i platit ga malo vise ako treba
Ako ne on neka provjere Antonio Prskalo(21) koji je takodjer slobodan
Ne znam sta je s ovim momkom, ali bas je bio dobar ono kad sam ga ja gledao
Bio je dva puta najbolji strijelac u19 lige i jednom najbolji strijelac u17 lige
Osvojio je ligu dva puta , kup i superkup sa Zrinjskim, a takodjer je kadetski prvak sa njima, igrao je i Europu protiv Victorie Guimares, igrao za u17,18,19 i u21 selekcije BiH

Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: Giba87, Hazre, MarcosSenna, sanjinusto, zastitaIdentiteta i 46 gostiju.