Ima milione i eto garant će uložiti u ŽeljezničarPa pregovara se sa Dzekom da uđe u klub.
Sta je lose u tome ? covjek je milioner.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kaže lik, pazite ovako...
Može ući u klub, može pomoći sa recimo konekcijama, ali da ulaže svoje pare

MaroonWhite1946 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 09:28tabba77 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 09:17KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 jan 2026, 08:45Dobro jutro
5200 aktivnih clanova vs 3500 clanova i aktivnih ljubimaca![]()
Ok.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Kolko su para trazili od Edina znal se sta 
Filuju tebe laznim informacijama. Sta ce biti kad se statut usvoji?jurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 10:45Sinoc smo pisali o ovom imas privatne poruke izlistaj ih. Ja ti napisao razgovori su se vodili o investiranju ne o transferu. Ti si korektan momak, to ti je istina. Imaju poruke. Sve ostalo ne bih da ulazim. Jučer nisu vodeni nikakvi razgovori. Prošli petak su sjedili na kafi. I to je to.Pablo11 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 10:42Priznaj nekad da si pogrijesio..jurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 10:41
Nije sinoc bilo razgovora.stojim iza toga.
Razgovori su obavljeni krajem prošle sedmice. Ako su to uopste razgovori. Popili ljudi kafu, ovaj mu rekao eto planiramo dugoročno strategija ha hu, malo flešku bacio da se zabavite , samo ga **** Ligata.
Da opet ponovim, ne rade to bez razloga. Čak ni u saopstenju nisu jasno napisali nego loze ove poput ovog 1921 i slične.
Bacaju vam fleške majstori spina i PR-a da se ne bi bavili stvarnim problemima. Vidis ovaj konta da je Mirvic milijarder![]()
Fk Željezničar.
Isto kao što se vi jedne godine učlanjivali životinje, Trumpa, Bidena, Misimovića, Mehu sa čaršije, Muju Mujića, igrače protivničkih klubova, dinosaurus, itd. Samo daj pare i napiši šta hoćeš da bude na kartici.KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 jan 2026, 08:45Dobro jutro
Druže znaš li šta je Nodi za tebe, pa ti si obolio skrozjurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 10:41Nije sinoc bilo razgovora.Pablo11 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 10:36Kakvu istinu? Sinoc si rekao kakav Zagreb nije bilo razgovora, opet si fulio..jurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 10:32Ne mogu ljudi nikako da se pomire da im istinu govorim.
Napišem išli pare da mu traže oni ne vjeruju.
Nece niko napisat “imali smo sastanak tražili mu pare”
Napišu im strategija budućnost sistem oni unesvijest padnu.
To ti je u prevodu bil uložio sta ?stojim iza toga.
Razgovori su obavljeni krajem prošle sedmice. Ako su to uopste razgovori. Popili ljudi kafu, ovaj mu rekao eto planiramo dugoročno strategija ha hu, malo flešku bacio da se zabavite , samo ga **** Ligata.
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Ja mislim da finansijama upravlja hanuma koja navija za FK Sarajevo tako da je veća mogućnost da kapital porodice Džeko završi u Titovoj
Rade to i dalje.Morpheus je napisao/la: ↑16 jan 2026, 10:53Isto kao što se vi jedne godine učlanjivali životinje, Trumpa, Bidena, Misimovića, Mehu sa čaršije, Muju Mujića, igrače protivničkih klubova, dinosaurus, itd. Samo daj pare i napiši šta hoćeš da bude na kartici.KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 jan 2026, 08:45Dobro jutro
Nikad poraz, samo lekcija.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ko je rekao da se nece usvojiti ? Ja sam rekao da je prvi koji ste predali odbijen. Sto nije situacija tipa eeee odbili nas nismo ispravno adresu napisali, sto je odbijen ? Imate li odgovor na to pitanje , zanima li vas to uopste ? Ja mislim da bi trebalo.Pablo11 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 10:51Filuju tebe laznim informacijama. Sta ce biti kad se statut usvoji?jurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 10:45Sinoc smo pisali o ovom imas privatne poruke izlistaj ih. Ja ti napisao razgovori su se vodili o investiranju ne o transferu. Ti si korektan momak, to ti je istina. Imaju poruke. Sve ostalo ne bih da ulazim. Jučer nisu vodeni nikakvi razgovori. Prošli petak su sjedili na kafi. I to je to.
Da opet ponovim, ne rade to bez razloga. Čak ni u saopstenju nisu jasno napisali nego loze ove poput ovog 1921 i slične.
Bacaju vam fleške majstori spina i PR-a da se ne bi bavili stvarnim problemima. Vidis ovaj konta da je Mirvic milijarder![]()
2 godine najbolji pravni tim i ljudi okupljeni oko njega pripremaju statut i on se ne usvoji. Malo za razmisli. Bar ste vi tako rekli da se to priprema godinama.
Ja ne sumnjam da će se uz političku podršku i zaleđinu Brkovica usvojiti , pod kojim uslovima i kako je pravo pitanje.
Već ides u temu da nadugo i naširoko pricamo sta je predstavljeno skupštini a sta se mora promijenit da prođe u minustarstvu a za to nemam vremena.
Nadalje zalazis u temu legitimiteta Brkovica , skupstine, no i uo jer i dalje jedini statut koji imate registrovan je stari statut.
Da li morate ponovo sazvat skupstinu pa glasat za te izmjene, koju skupstinu ovu od 40+ ljudi ili ovo novu Itd Itd. Tako da je to malo komplikovanije nego sto ti mislis.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Stvarno me ne bi cudilo da je ovo istina i da ste sami to uradili nesretnicitabba77 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 09:17KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 jan 2026, 08:45Dobro jutro
Ok.![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Zar stvarno neko misli da ce Dzeko doci u Zelju? U bilo kakvom svojstvu? Ok, mozda dodje pogledati tekmu, za to postoji mogucnost. Ali da igra, ili jos jace, ulaze svoje pare… pa hahaahahah
Suti, ma ni jedne.. Do sutra bar!KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:01Stvarno me ne bi cudilo da je ovo istina i da ste sami to uradili nesretnicitabba77 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 09:17KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 jan 2026, 08:45Dobro jutro
Ok.![]()
Opsjednuti 1946
Željo ima dobre odnose sa gospodom iz zapadnog... Baš me čudi ovo preotimanje igrača.
Ma zna se ko te price pusta, nece ni to jos dugo. Uzivaj u tim info, jer zadnjih dana nista ubo nisi..jurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 10:56Ko je rekao da se nece usvojiti ? Ja sam rekao da je prvi koji ste predali odbijen. Sto nije situacija tipa eeee odbili nas nismo ispravno adresu napisali, sto je odbijen ? Imate li odgovor na to pitanje , zanima li vas to uopste ? Ja mislim da bi trebalo.Pablo11 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 10:51Filuju tebe laznim informacijama. Sta ce biti kad se statut usvoji?jurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 10:45
Sinoc smo pisali o ovom imas privatne poruke izlistaj ih. Ja ti napisao razgovori su se vodili o investiranju ne o transferu. Ti si korektan momak, to ti je istina. Imaju poruke. Sve ostalo ne bih da ulazim. Jučer nisu vodeni nikakvi razgovori. Prošli petak su sjedili na kafi. I to je to.
2 godine najbolji pravni tim i ljudi okupljeni oko njega pripremaju statut i on se ne usvoji. Malo za razmisli. Bar ste vi tako rekli da se to priprema godinama.
Ja ne sumnjam da će se uz političku podršku i zaleđinu Brkovica usvojiti , pod kojim uslovima i kako je pravo pitanje.
Već ides u temu da nadugo i naširoko pricamo sta je predstavljeno skupštini a sta se mora promijenit da prođe u minustarstvu a za to nemam vremena.
Nadalje zalazis u temu legitimiteta Brkovica , skupstine, no i uo jer i dalje jedini statut koji imate registrovan je stari statut.
Da li morate ponovo sazvat skupstinu pa glasat za te izmjene, koju skupstinu ovu od 40+ ljudi ili ovo novu Itd Itd. Tako da je to malo komplikovanije nego sto ti mislis.
Fk Željezničar.
Normalno da nije, vidiš da je obolio lik, kaže zna šta su pričali Nijaz i Edin, jedino da se u čašu na stolu pretvorio u toku razgovoraPablo11 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:17Ma zna se ko te price pusta, nece ni to jos dugo. Uzivaj u tim info, jer zadnjih dana nista ubo nisi..jurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 10:56Ko je rekao da se nece usvojiti ? Ja sam rekao da je prvi koji ste predali odbijen. Sto nije situacija tipa eeee odbili nas nismo ispravno adresu napisali, sto je odbijen ? Imate li odgovor na to pitanje , zanima li vas to uopste ? Ja mislim da bi trebalo.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Shizobrigada s razlogom prozvana. Sjetimo se perioda kad smo imali 12000+ clanova i koliko su tada cmizdrili u toj nemoci do te mjere da je jedan nesretnik sam uclanio auto kako bi valjda sebi umanjio bol i ocitu ogromnu razliku u broju navijaca.
Ne cudite se na sta su sve spremni
Ne cudite se na sta su sve spremni
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ulazak Džeke u nadzorni odbor kluba imaće ogromnu korist za marketing i dalji razvoj kluba i njegov uticaj.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Noke995, svrakino1921 i 21 gost.