Premijer liga BiH - aktuelno
- jurisicduska
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ko je rekao da se nece usvojiti ? Ja sam rekao da je prvi koji ste predali odbijen. Sto nije situacija tipa eeee odbili nas nismo ispravno adresu napisali, sto je odbijen ? Imate li odgovor na to pitanje , zanima li vas to uopste ? Ja mislim da bi trebalo.Pablo11 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 10:51Filuju tebe laznim informacijama. Sta ce biti kad se statut usvoji?jurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 10:45Sinoc smo pisali o ovom imas privatne poruke izlistaj ih. Ja ti napisao razgovori su se vodili o investiranju ne o transferu. Ti si korektan momak, to ti je istina. Imaju poruke. Sve ostalo ne bih da ulazim. Jučer nisu vodeni nikakvi razgovori. Prošli petak su sjedili na kafi. I to je to.
Da opet ponovim, ne rade to bez razloga. Čak ni u saopstenju nisu jasno napisali nego loze ove poput ovog 1921 i slične.
Bacaju vam fleške majstori spina i PR-a da se ne bi bavili stvarnim problemima. Vidis ovaj konta da je Mirvic milijarder![]()
2 godine najbolji pravni tim i ljudi okupljeni oko njega pripremaju statut i on se ne usvoji. Malo za razmisli. Bar ste vi tako rekli da se to priprema godinama.
Ja ne sumnjam da će se uz političku podršku i zaleđinu Brkovica usvojiti , pod kojim uslovima i kako je pravo pitanje.
Već ides u temu da nadugo i naširoko pricamo sta je predstavljeno skupštini a sta se mora promijenit da prođe u minustarstvu a za to nemam vremena.
Nadalje zalazis u temu legitimiteta Brkovica , skupstine, no i uo jer i dalje jedini statut koji imate registrovan je stari statut.
Da li morate ponovo sazvat skupstinu pa glasat za te izmjene, koju skupstinu ovu od 40+ ljudi ili ovo novu Itd Itd. Tako da je to malo komplikovanije nego sto ti mislis.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Stvarno me ne bi cudilo da je ovo istina i da ste sami to uradili nesretnicitabba77 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 09:17KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 jan 2026, 08:45Dobro jutro
5200 aktivnih clanova vs 3500 clanova i aktivnih ljubimaca![]()
Ok.![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Zar stvarno neko misli da ce Dzeko doci u Zelju? U bilo kakvom svojstvu? Ok, mozda dodje pogledati tekmu, za to postoji mogucnost. Ali da igra, ili jos jace, ulaze svoje pare… pa hahaahahah
Suti, ma ni jedne.. Do sutra bar!KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:01Stvarno me ne bi cudilo da je ovo istina i da ste sami to uradili nesretnicitabba77 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 09:17KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 jan 2026, 08:45Dobro jutro
5200 aktivnih clanova vs 3500 clanova i aktivnih ljubimaca![]()
Ok.![]()
Opsjednuti 1946
Željo ima dobre odnose sa gospodom iz zapadnog... Baš me čudi ovo preotimanje igrača.
Ma zna se ko te price pusta, nece ni to jos dugo. Uzivaj u tim info, jer zadnjih dana nista ubo nisi..jurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 10:56Ko je rekao da se nece usvojiti ? Ja sam rekao da je prvi koji ste predali odbijen. Sto nije situacija tipa eeee odbili nas nismo ispravno adresu napisali, sto je odbijen ? Imate li odgovor na to pitanje , zanima li vas to uopste ? Ja mislim da bi trebalo.Pablo11 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 10:51Filuju tebe laznim informacijama. Sta ce biti kad se statut usvoji?jurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 10:45
Sinoc smo pisali o ovom imas privatne poruke izlistaj ih. Ja ti napisao razgovori su se vodili o investiranju ne o transferu. Ti si korektan momak, to ti je istina. Imaju poruke. Sve ostalo ne bih da ulazim. Jučer nisu vodeni nikakvi razgovori. Prošli petak su sjedili na kafi. I to je to.
Da opet ponovim, ne rade to bez razloga. Čak ni u saopstenju nisu jasno napisali nego loze ove poput ovog 1921 i slične.
Bacaju vam fleške majstori spina i PR-a da se ne bi bavili stvarnim problemima. Vidis ovaj konta da je Mirvic milijarder![]()
2 godine najbolji pravni tim i ljudi okupljeni oko njega pripremaju statut i on se ne usvoji. Malo za razmisli. Bar ste vi tako rekli da se to priprema godinama.
Ja ne sumnjam da će se uz političku podršku i zaleđinu Brkovica usvojiti , pod kojim uslovima i kako je pravo pitanje.
Već ides u temu da nadugo i naširoko pricamo sta je predstavljeno skupštini a sta se mora promijenit da prođe u minustarstvu a za to nemam vremena.
Nadalje zalazis u temu legitimiteta Brkovica , skupstine, no i uo jer i dalje jedini statut koji imate registrovan je stari statut.
Da li morate ponovo sazvat skupstinu pa glasat za te izmjene, koju skupstinu ovu od 40+ ljudi ili ovo novu Itd Itd. Tako da je to malo komplikovanije nego sto ti mislis.
Fk Željezničar.
Normalno da nije, vidiš da je obolio lik, kaže zna šta su pričali Nijaz i Edin, jedino da se u čašu na stolu pretvorio u toku razgovoraPablo11 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:17Ma zna se ko te price pusta, nece ni to jos dugo. Uzivaj u tim info, jer zadnjih dana nista ubo nisi..jurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 10:56Ko je rekao da se nece usvojiti ? Ja sam rekao da je prvi koji ste predali odbijen. Sto nije situacija tipa eeee odbili nas nismo ispravno adresu napisali, sto je odbijen ? Imate li odgovor na to pitanje , zanima li vas to uopste ? Ja mislim da bi trebalo.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Shizobrigada s razlogom prozvana. Sjetimo se perioda kad smo imali 12000+ clanova i koliko su tada cmizdrili u toj nemoci do te mjere da je jedan nesretnik sam uclanio auto kako bi valjda sebi umanjio bol i ocitu ogromnu razliku u broju navijaca.
Ne cudite se na sta su sve spremni
Ne cudite se na sta su sve spremni
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Ulazak Džeke u nadzorni odbor kluba imaće ogromnu korist za marketing i dalji razvoj kluba i njegov uticaj.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Jasno je da nam nisu ni blizu po broju članova kad oduzmeš onih 1.000 Sanjinovih i ko zna koliko još fiktivnih. Nestvarno je čime se sve služe ne bi bar u nečemu bili ispred nas...
Biti srcem vezan, u tome leži snaga!
Pa godinama to prefrgano rade. Od broja clanova do bildanja posjete.
Džeko X
Nalić izgleda X
Stevanović X
Ako im propadne i Šehić onda nek probaju Hajdarevića i Šabanadžovića
Nalić izgleda X
Stevanović X
Ako im propadne i Šehić onda nek probaju Hajdarevića i Šabanadžovića
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Zahuktala se masina, polako, Sad se kuha ozbiljnije...
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- BiHSportman
- Kontakt:
Sanjinovih 1.000. ne ulazi u broj članova na zvaničnoj stranici kluba. Nastavite sa učlanjivanjem maca i cuka, došla mi je informacija da je sve više maca počelo navijati za Sarajevo.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Jah ti fazonaBiHSportman je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:40Sanjinovih 1.000. ne ulazi u broj članova na zvaničnoj stranici kluba. Nastavite sa učlanjivanjem maca i cuka, došla mi je informacija da je sve više maca počelo navijati za Sarajevo.
Godinam se uclanjuju i u vecem nasem i u vasem malenom klubu kucni ljubimci samo sto su nase dame marketinga sada ovo pokusale iskoristiti u marketinski mag za koje su one samo sposobne a to je druga tema.
Isti slucaj je i sa hajdukom na koji se ovdje svrsava kao i svakim klubom u europi i svijetu.
Pa stvarno zaista zar da sad kad i investitor (najbogatiji ikad) je tu zar da ima se ovako plitko kokuz razmisljanje i mitologija?
Zadnja izmjena: OldTownDistrict, dana/u 16 jan 2026, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- jurisicduska
- Kontakt:
Ja bih im dodijelio titulu :
Šampioni pregovora o budućnosti kluba i strateškom investiranju
Ili ako već nece tu
Šampioni propalih … pa sve ovo isto
Kralj Banana
Dzeko
Brajlović
Misimovic
Badzak
Digilslic
Ceric
Kinezi
Arapi
Mirvic
U biti oni kako postoje pokušavaju klub udomiti, nego se tek sad ovaj levat upecao.
Šampioni pregovora o budućnosti kluba i strateškom investiranju
Ili ako već nece tu
Šampioni propalih … pa sve ovo isto
Kralj Banana
Dzeko
Brajlović
Misimovic
Badzak
Digilslic
Ceric
Kinezi
Arapi
Mirvic
U biti oni kako postoje pokušavaju klub udomiti, nego se tek sad ovaj levat upecao.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, Giuseppe1, ludilompredozirani, Pact1921 i 26 gostiju.