Premijer liga BiH - aktuelno
-
KarloIvandic
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jasno je da nam nisu ni blizu po broju članova kad oduzmeš onih 1.000 Sanjinovih i ko zna koliko još fiktivnih. Nestvarno je čime se sve služe ne bi bar u nečemu bili ispred nas...
Pa godinama to prefrgano rade. Od broja clanova do bildanja posjete.
Džeko X
Nalić izgleda X
Stevanović X
Ako im propadne i Šehić onda nek probaju Hajdarevića i Šabanadžovića
Nalić izgleda X
Stevanović X
Ako im propadne i Šehić onda nek probaju Hajdarevića i Šabanadžovića
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Zahuktala se masina, polako, Sad se kuha ozbiljnije...
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
- BiHSportman
- Kontakt:
Sanjinovih 1.000. ne ulazi u broj članova na zvaničnoj stranici kluba. Nastavite sa učlanjivanjem maca i cuka, došla mi je informacija da je sve više maca počelo navijati za Sarajevo.
1921!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Jah ti fazonaBiHSportman je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:40Sanjinovih 1.000. ne ulazi u broj članova na zvaničnoj stranici kluba. Nastavite sa učlanjivanjem maca i cuka, došla mi je informacija da je sve više maca počelo navijati za Sarajevo.
Godinam se uclanjuju i u vecem nasem i u vasem malenom klubu kucni ljubimci samo sto su nase dame marketinga sada ovo pokusale iskoristiti u marketinski mag za koje su one samo sposobne a to je druga tema.
Isti slucaj je i sa hajdukom na koji se ovdje svrsava kao i svakim klubom u europi i svijetu.
Pa stvarno zaista zar da sad kad i investitor (najbogatiji ikad) je tu zar da ima se ovako plitko kokuz razmisljanje i mitologija?
Zadnja izmjena: OldTownDistrict, dana/u 16 jan 2026, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ja bih im dodijelio titulu :
Šampioni pregovora o budućnosti kluba i strateškom investiranju
Ili ako već nece tu
Šampioni propalih … pa sve ovo isto
Kralj Banana
Dzeko
Brajlović
Misimovic
Badzak
Digilslic
Ceric
Kinezi
Arapi
Mirvic
U biti oni kako postoje pokušavaju klub udomiti, nego se tek sad ovaj levat upecao.
Ili ako već nece tu
Kralj Banana
Dzeko
Brajlović
Misimovic
Badzak
Digilslic
Ceric
Kinezi
Arapi
Mirvic
U biti oni kako postoje pokušavaju klub udomiti, nego se tek sad ovaj levat upecao.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Fali ti golman da upotpunis udarnih prvi 11 prvog tima NK Nikom Te Nedamojurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:46Ja bih im dodijelio titulu :
Ili ako već nece tu
Kralj Banana
Dzeko
Brajlović
Misimovic
Badzak
Digilslic
Ceric
Kinezi
Arapi
Mirvic
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Dusmani ste sami sebi, pa Dzeko ako pristane na neku funkciju , dice ligu za 200% na bolje , umjesto da navijate da se desi i da udje u klub, ismijavaju? Boze sacuvaj
Jok ne ulazi, nego se na početku mjeseca desio nagli skok od 1000 članova, izgleda 1000 ljudi se učlanilo haman u istoj sekundiBiHSportman je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:40Sanjinovih 1.000. ne ulazi u broj članova na zvaničnoj stranici kluba. Nastavite sa učlanjivanjem maca i cuka, došla mi je informacija da je sve više maca počelo navijati za Sarajevo.
Nemoj zajebavati
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Koja nemoc, pa sta im je
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Nemoć dolazi od kluba i njihovih navijača koji čekaju titulu od 2013 godine
KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:01Stvarno me ne bi cudilo da je ovo istina i da ste sami to uradili nesretnicitabba77 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 09:17KONTRASVIH je napisao/la: ↑16 jan 2026, 08:45Dobro jutro
5200 aktivnih clanova vs 3500 clanova i aktivnih ljubimaca![]()
Ok.![]()
Opsjednuti 1946
Loš pokušaj spina.
Nikad poraz, samo lekcija.
Kako se desio? Ocigledno nisi pratio, da su mirvicevih 1000 stavili bi odma broj, ne bi trebalo 15h za 1000 clanova. Sto bi iko lagao godinama skoro duplo vise clanova. Niste relevantni za raspravu oko tih stvari. Sto vi kazete to je nebitno.Morpheus je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:51Jok ne ulazi, nego se na početku mjeseca desio nagli skok od 1000 članova, izgleda 1000 ljudi se učlanilo haman u istoj sekundiBiHSportman je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:40Sanjinovih 1.000. ne ulazi u broj članova na zvaničnoj stranici kluba. Nastavite sa učlanjivanjem maca i cuka, došla mi je informacija da je sve više maca počelo navijati za Sarajevo.
Nemoj zajebavati![]()
Fk Željezničar.
Naravno da ne ulazi u taj broj tih 1000 sto je Sanjin uplatio. Čak je to i rekao da neće ući u zbir.BiHSportman je napisao/la: ↑16 jan 2026, 11:40Sanjinovih 1.000. ne ulazi u broj članova na zvaničnoj stranici kluba. Nastavite sa učlanjivanjem maca i cuka, došla mi je informacija da je sve više maca počelo navijati za Sarajevo.
Pustite ove veterinare i njihove veterinarske manire i laži..
Ne razumijem sta je sa ovim pitarima. Nista se specijalno ni ne desava kod nas da je javno, nijednog igraca nismo zvanicno ni potpisali do sad. Sta ce tek biti kad pocnemo ozbiljno raditi? Ne mogu da vjerujem da su ovoliko oboljeli. Nikad ih u gorem stanju nisam vidio. Nek vam je Bog na pomoci.
Znaci vama ne ulazi 1000 od Sanina, niti ulazi od životinja, Trumpa, zmija, tramvaja
Ali zato nama ulazi broj životinja
Dobro ste vi to skontali, priču pričajte jedni između drugih, ne nama
Ali zato nama ulazi broj životinja
Dobro ste vi to skontali, priču pričajte jedni između drugih, ne nama
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sam sam se uvjerio da je jedan vas navijac prije par godina uclanio auto da biste mogli reci “e vidis sta sve uclanjuju zato imaju duplo vise clanova”
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Vidi se nedostatak proslava trofeja, pogotovo titula. Neka vam je Bog na pomoći. Ne šatro klubu naravno, nego vama sa tribina da ovo predeverate.Bumbaclat je napisao/la: ↑16 jan 2026, 12:03Ne razumijem sta je sa ovim pitarima. Nista se specijalno ni ne desava kod nas da je javno, nijednog igraca nismo zvanicno ni potpisali do sad. Sta ce tek biti kad pocnemo ozbiljno raditi? Ne mogu da vjerujem da su ovoliko oboljeli. Nikad ih u gorem stanju nisam vidio. Nek vam je Bog na pomoci.
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, seha77 i 38 gostiju.